Total Media News

„Made in Germany“. Această sintagmă rămâne pentru mine o medalie de prim ordin PDF Imprimare
Marţi, 12 Mai 2020 11:39

      

                              Rettungsdienst_Mexiko

   Dragi coechipieri & colaboratori !

   „Made in Germany“.

   Această sintagmă rămâne pentru mine o medalie de prim ordin.

   Totul e cuprins aici: Calitate, durată mare de viaţă, execuţie robustă, tehnologie excepţională, invenţii, brevete, construcţii de maşini, chimie, auto şi şi şi. Avem relaţii de afaceri în 150 de ţări de pe glob.

     „Made in Germany“ are peste tot o reputaţie foarte bună. Această distincţie nu înseamnă însă numai produse de vârf şi calitate excepţională, ci şi seriozitate, previzibilitate, punctualitate, fidelitate faţă de contractşi încredere. Acestea sunt calităţile pentru care suntem preţuiţi de partenerii noştri din toată lumea. Care ştiu ce beneficii pot avea de la noi, firmele germane! De aceea mă supăr întotdeauna când aud de vreo firmă sau instituţie publică că, în spatele sigiliului de calitate „Made in Germany“, face muncă de mântuială sau chiar se dedă la înşelătorii.


 

   Mă refer, de exemplu, la frauda diesel sau la ruşinea cu aeroportul din Berlin. Acestea sunt o palmă pentru toate companiile care vând muncă germană de calitate sub acest logo al originii. Noi suntem unii dintre campionii exportului şi de aceea pentru noi este important ca nimeni să nu ne lezeze prestigiul şi buna reputaţie în străinătate.NOI am adăugat sloganului „Made in Germany“ o altă dimensiune, cu multînaintea crizei coronavirusului: Omenie, generozitate, dragoste de aproape.

Ţara noastră este cunoscută şi apreciată

LIQUI MOLY GmbH |

Noi donăm, ajutăm şi ne pasă. O trăsătură de caracter, o calitate, pe care oamenii o apreciază lanoi germanii, aşa cum ne apreciază şi produsele. Aproape că nu e ţară în lume în care să se doneze atât de mult ca la noi. Fotografia pe care o iubesc cel mai mult la ora actuală arată asta: Produse „Made in Germany“ & generozitate „Made in Germany“.

Prietenii noştri de afaceri din Mexic mi-au făcut cadou această fotografie. Împreună cu un document şi o scrisoare de mulţumire a Crucii Roşii de la faţa locului. O distincţie şi o recunoaştere mai mare nu cred să existe.Precis că acum înţelegeţi mai bine de ce am decis ca în spotul nostru pentru televiziune să nu se spună decât atât: „Liqui Moly -Uleiuri de motor made in Germany!“ Cu asta am spus totul.Al dumneavoastră, Ernst ProstDirector general

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto „Made in Germany“. Această sintagmă rămâne pentru mine o medalie de prim ordin