Total Media News

FC RAPID – TURRIS PDF Imprimare
Duminică, 02 August 2020 09:28

     

                                Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  Meciul de  mare  interes  pentru promovare  se  va  desfasura  in  conditiile  in  care  nu  este  foarte  clar    CITE  ECHIPE  vor  fi  in  sezonul urmator in  Liga   aIa ,CITE ECHIPE  RETROGRADEAZA  din Liga aIa , si  cite  echipe  vor  promova din  Liga  aIIa  ?? 

"FC Rapid va întâlni acasă, pe Stadionul “Regie”, pe Turris Turnu-Măgurele, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii a 2-a, etapă care marchează încheierea sezonului 2019-2020 și la finalul căreia se vor decide care sunt echipele ce vor lua parte din sezonul viitor în componența primei Ligi.

Partida va alea loc duminică, la ora 18:30, și se va disputa concomitent cu partidele CS Mioveni – Petrolul Ploiești și FC Argeș – UTA Arad, celelalte echipe care își dispută ultima șansă pentru o clasare cât mai bună în acest sezon.

Meciul precedent împotriva celor de la Turris, disputat tot acasă, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

 

 

 

În timp ce Turris vine după o înfrângere etapa trecută în fața celor de la Mioveni (0-1), după ce au jucat mai bine de o repriză cu un om în minus, în urma cartonașului roșu încasat de Sergiu Negruț, giuleștenii se întorc în Regie după victoria de la Arad (1-2), unde schimbările făcute de Dan Alexa după pauză au schimbat fața jocului. Antonio Sefer a intrat foarte bine în joc, oferind două pase decisive lui Facundo Mallo, care a reușit să înscrie o dublă profitând de două faze fixe.

Echipa folosită de Alexa în meciul cu UTA:
M.Popa – Bonnin, Mallo, A.Iacob, Goge – Crețu (54’ Sefer), Cârstocea, Jorza (54’ Lazăr) – Alami (24’ Labeau) – Drăghiceanu (54’ V. Alexandru), Hlistei (85’ B. Manole)

Înaintea ultimei etape a sezonului, clasamentul play-off-ulul arată în acest fel:

1. UTA Arad 29p (7-7)
2. CS Mioveni 27p (4-4)
3. FC Arges 26p (6-5)
4. Turris T. Magurele 25p (4-4)
5. RAPID BUCUREȘTI 24p (3-3)
6. Petrolul Ploiești 22p (2-3)

Clasamentul este unul strâns, astfel că înaintea unei singure etape rămase de disputat, cinci echipe păstrează șanse pentru promovarea în prima Ligă.

Deoarece echipa noastră are cel mai mult de recuperat, singura variantă pentru noi este victoria contra celor din Turnu-Măgurele.

În acest caz, scenariile pentru ca alb-vișinii să promoveze direct sunt ca Petrolul și UTA să-și câștige meciurile, iar pentru a ajunge la baraj este nevoie ca una dintre Mioveni și Argeș să termine sezonul cu o înfrângere."

 

*

* FC Rapid

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal FC RAPID – TURRIS