Total Media News

Preturi SPECIALE la Body Art Welness Art PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2021 11:26

                                                Nu este disponibilă nicio descriere.

      La  inceput  de an  

      Preturi   SPECIALE  la  Body Art  Welness Art

  :  3 Luni daytime 100 euro (de la 120),

     3 luni fulltime 120 euro ( de la 160),

     6 luni daytime 190 euro (de la 230),

     6 luni fulltime 230 euro (de la 290),

     1 an daytime 250 euro,

     1 an fulltime 350 euro ( de la 550)

     - pentru  a  fi  siguri  de  preturi   folositi  la  abonare  cod  de  contact  : KARATE 

 

      - telefon :  Cristian Nitu     0731 111 227

 

          Nu este disponibilă nicio descriere.             Nu este disponibilă nicio descriere.

 

 

   

            BODY ART WELLNESS CLUB
           FREE YOUR MIND… FREE YOUR BODY…

      Body Art Wellness Club este unul dintre cele mai moderne centre de fitness & SPA din țară, un concept inedit, în care pasiunea pentru sport se îmbină într-un mod armonios cu relaxarea. Fie că sunteţi la finalul unei zile extenuante de muncă, fie că luați o pauză la mijlocul zilei sau sunteți pur şi simplu o persoană matinală și doriţi să începeți dimineața în forță pentru a fi energici pentru restul zilei, puteți să alegeţi unul dintre abonamentele Body Art Wellness Club şi cu siguranţă veţi fi încântaţi. Zona este foarte ușor accesibilă pentru cei care doresc să frecventeze o sală de fitness în sectorul 4 sau să se relaxeze la o piscină în sectorul 4 şi să beneficieze de servicii adiționale de saună umedă, uscată, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă sau jacuzzi.

      Principiul după care clubul nostru de Fitness, Wellness & SPA se ghidează este unul simplu: viaţa noastră de zi cu zi, plină de agitaţie, dar de multe ori sedentară în ceea ce priveşte activităţile fizice, are nevoie să atingă starea de echilibru prin adăugarea unor activităţi de relaxare şi revitalizare. În acest mod, corpul, mintea şi spiritul pot crea o armonie deplină şi pot genera energia care ne este necesară.

    Vă invităm oricând să vizitaţi Body Art Wellness Club în incinta hotelului RIN Grand, situat pe şoseaua Vitan-Bârzeşti 7D-7E.

    Vă punem la dispoziție cele mai moderne mijloace de fitness, cycling, aerobic sau zonă SPA. Totodată, indiferent de nivelul la care vă aflaţi, antrenorii noștri profesioniști, experţi în fitness, nutriţie şi nu numai, sunt disponibili pentru a vă asista şi pentru a vă oferi cele mai utile sfaturi în materie de sport, pentru a ajunge mai uşor la obiectivele pe care vi le-aţi propus. 

   Centrul nostru de Fitness, Wellness & SPA vă oferă cele mai bune modalităţi de a contrabalansa stresul de zi cu zi, de a vă îmbunătăţi starea de sănătate și de a obţine buna dispoziție pe care v-o doriţi. Indiferent că vorbim de controlul respiraţiei și de îmbunătățirea flexibilității articulaţiilor ca beneficii recunoscute ale practicării înotului sau preferăm proprietățile căldurii uscate și ale umidității pentru relaxarea musculaturii, Body Art Wellness Club este locul perfect în care puteți alterna ședintele de jacuzzi cu saună sau hammam.

 

 

*

    

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Preturi SPECIALE la Body Art Welness Art