Total Media News

Viktor Orban s-a vaccinat cu Synopharm! PDF Imprimare
Duminică, 28 Februarie 2021 15:43

Premierul maghiar a postat o fotografie in care este surprins momentul in care se vaccineaza impotriva Covid19, cu serul chinezesc Synopharm. Postarea pe Facebook a lui Viktor Orban a fost insotita de un mesaj scurt :" Sunt vaccinat".

Ungaria, este unica tara din Uniunea Europeana care foloseste serul chinezesc Synopharm, si printre putinele tari care utilizeaza si " SputnikV", in conditiile crizei distribuirii de vaccinuri ale companiilor contractate de Uniunea Europeana.

Premierul Orban a spus că vaccinul cel mai bun este cel pe care îl ai cel mai repede, aşa că nu şi-a pus baza doar în dozele contractate de Comisia Europeană.

Oficialii maghiari au criticat constant programul de vaccinare al Uniunii Europene, guvernul lor fiind nemulţumit de ritmul lent al distribuirii dozelor.

Viktor Orban a fost foarte direct în ceea ce priveşte subiectul: „Dacă vaccinurile nu vin dinspre Bruxelles, trebuie să le obţinem din altă parte. Nu ne putem lăsa cetăţenii să moară doar pentru că Bruxelles-ul livrează atât de încet dozele”, spunea premierul maghiar.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate International Viktor Orban s-a vaccinat cu Synopharm!