Total Media News

Norvegia, Islanda si Liechtenstein vor sa dea Romaniei 306 milioane de euro nerambursabili - Pagina 2 PDF Imprimare
Joi, 22 Martie 2012 10:34
Index articol
Norvegia, Islanda si Liechtenstein vor sa dea Romaniei 306 milioane de euro nerambursabili
Pagina 2
Toate paginile

 

Sumele au fost stabilite printr-un acord semnat, în 28 iulie 2010, între Uniunea Europeană şi statele SEE din Asociaţia Europeană a Liberului Schimb (AELS) - Norvegia, Islanda şi Liechtenstein. Granturile SEE si cele Norvegiene 2009-2014 vor sprijini proiecte în 23 de domenii, fiecare domeniu fiind gestionat de un operator de program, în cele mai multe cazuri acesta fiind o instituţie publică românească sau o organizaţie neguvernamentală.

În unele cazuri, gestionarea se va realiza în comun de către operatorul de program şi un partener, respectiv o entitate dintr-una din ţările donatoare."Implementarea mecanismelor pentru perioada 2004-2009 a avut rezultate pozitive, atât prin rata de absorbţie de aproximativ 70 %, cât şi prin calitatea şi sustenabilitatea proiectelor realizate. Având în vedere şi experienţa acumulată, avem motive întemeiate să privim cu încredere la noua etapă a granturilor inaugurată astăzi", a declarat ministrul Orban.

 

 

 

 

 

 

 

** sursa  : adevarul.ro



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie Norvegia, Islanda si Liechtenstein vor sa dea Romaniei 306 milioane de euro nerambursabili - Pagina 2