Total Media News

Moveos : prototip de autoutilitară electrică PDF Imprimare
Vineri, 20 Mai 2022 12:30
                    
      Compania brașoveană Moveos a investit câteva sute de mii de euro într-un prototip de autoutilitară electrică. „Ne referim la toate activitățile legate de analiză de piață, concept și proiectare, identificare și selecție de materie primă, producția primelor prototipuri și testările tehnice aferente, totul cu o echipă de 12 proiectanți, ingineri, tehnicieni si mecanici, entuziaști să participe la un astfel de proiect”, au precizat reprezentanții companiei. „Odată cu diversificarea activității noastre în medii industrial diferite, am identificat nevoia unui transport utilitar eficient. Din dorința de a ne alinia la mișcarea globală în direcția reducerii emisiilor de carbon ideea de a produce o autoutilitară 100% electrică a devenit țelul spre care ne-am concentrat eforturile încă din primii ani de la înființarea companiei”, mai precizează compania. 

      Pe scurt, despre proiect

     eMoveUtil face parte din Grupul Moveos și își desfășoară activitatea în domeniul vehiculelor electrice.
Dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu un vehicul utilitar 100% electric.

 

 

 

De ce utilitar?

Pentru că transportul utilitar în diverse industrii este cel de care ne-am lovit și în activitatea noastră. Ne dorim să venim în întâmpinarea publicului cu un vehicul utilitar care să satisfacă nevoile de utilizare în diverse domenii de activitate, care să fie eficient, robust și să acopere cerințele curente.

De ce electric?

Pentru că ne dorim să fim și noi parte din mișcarea de susținere a mediului înconjurător. Pentru că automobilele electrice oferă confort financiar utilizatorilor și, nu în ultimul rând, pentru că avem resursele necesare pentru a dezvolta un autovehicul cost-efficient.

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto Moveos : prototip de autoutilitară electrică