Total Media News

S-a dat startul in America Express! PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 23 Octombrie 2023 08:32

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi text

S-a dat startul in America Express - un nou sezon, care a inceput in Columba si se va termina in Argentina, cu marea finala la Buenos Aires.

 

Cine sunt concurenții America Express 2023 Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express.

În săptămâna lansării, show-ul America Express – Drumul Soarelui va fi difuzat sâmbătă de la 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.
Concurentii lupta pentru un premiu final de 30.000 de euro!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment S-a dat startul in America Express!