Total Media News

Rapid o umileste pe FCSB si reintra in lupta la titlu! PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Martie 2024 22:11

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi text care spune „SUPERLIGA RAPID FINAL 4:0 f 1923”

In fata a aproape 44.000 de spectatori Rapidul nu a debutat intr-o maniera extraordinara, insa inainte de pauza, dupa un corner executat bine de Jayson Papeau, Paul Iacob ii ia fata lui Dawa si reuseste sa impinga mingea in poarta cu o lovitura precisa de cap!

Apoi, pentru golul doi, dupa pauza, unde s-a intrat cu avantaj minim, 1-0, Rapidul reuseste prin Krasniqi sa ajunga periculos in partea dreapta, care centreaza ideal pentru Rrahmani care urca elegant mingea peste Tarnovanu, si deja giulestenii visau la o victorie mare.

 

Apoi, in timp ce ros-albastrii nu au emis pretentii mari la poarta adversa, Krasniqi e lansat foarte bine pe contra-atac de Rrahmani, si inchide faza cu un sut puternic, la coltul scurt, unde putea interveni Tarnovanu. Scorul a luat proportii, 3-0!

In final, giulestenii prin Funsho, intorc bine mingea, si Rrahmani inchide tabela cu un sut bun in dreapta lui Stefan Tarnovanu, 4-0, scor final si rapidistii se intorc in lupta la titlu!

De notat, in prima repriza, giulestenii aveau si circumstante de a primi un penalti dupa un contact dur al lui Dawa asupra lui Papeau!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid o umileste pe FCSB si reintra in lupta la titlu!