Total Media News

Auto
Un nou indicator de circulatie PDF Imprimare
Miercuri, 01 Octombrie 2014 15:17

 

                                 

 

    Triunghiul roşu cu punct negru a fost introdus în Codul Rutier după modelul unor ţări europene, informează romaniatv.net.

    Semnul cu bulină neagră va fi amplasat în locurile în care se produc foarte multe accidente. Numai în Capitală există 33 de astfel de zone.

   Un indicator "Triunghi roşu cu punct negru" a fost amplasat în Bucureşti, la intersecţia dintre bulevardul Dacia şi strada Polonă.

   În acest loc, în primele 7 luni din 2014, au avut loc 16 accidente.

 

Citeşte mai mult...
 
Noile prevederi ale Codului Rutier intră în vigoare astăzi cu amenzi MARI PDF Imprimare
Luni, 29 Septembrie 2014 13:19

     Amenzi uriaşe pentru cei care, începând de astăzi, nu respectă noile prevederi ale Codului Rutier.

            

                                      

   Scaunul special pentru copii devine obligatoriu pentru cei care au în maşină minori cu vârste până la 3 ani. Iar copiii între 3 şi 12 ani sunt obligaţi să aibă centura de siguranţă pusă.

   De duminică intră în vigoare prevederile Ordonanței Guvernului nr. 21/2014 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, care a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 635 din 29 august 2014.

   Printre noile schimbări se numără necesitatea transportului copiilor în scaune speciale sau cu centură, amenda pentru această abatere fiind între 360 de lei și 450 de lei, dar și 3 puncte de penalizare.

 

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 va invita la cel mai mare EVENIMENT AUTO din Romania PDF Imprimare
Joi, 25 Septembrie 2014 07:33

           Premium Expo, organizatori ai

  Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 (SAB & Accesorii 2014), eveniment sustinut de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), va invita sa participati la singura expoziție auto cu 21 de ani de traditie si totodata, primul eveniment auto cu caracter specializat organizat în Romania.

 

              

 

   Aflat la cea de a 12-a editie SAB & Accesorii se va desfasura anul acesta in perioada 23 Octombrie - 2 Noiembrie la Romaero Baneasa.

   SAB & Accesorii este singura manifestare dedicată industriei auto din Romania ce se desfășoară pe o perioadă de 10 zile, perioadă tradițională a unui salon auto național de anvergură.

   Tematica evenimentului cuprinde: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto și velo, sisteme audio și de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

   In premiera in acest an va oferim posibilitatea includerii in campania media generala a evenimentului (tv, radio, print) a tuturor modelelelor auto care-si vor face lansarea in premiera nationala in Romania la SAB & Accesorii 2014.


Citeşte mai mult...
 
Analiza Piața auto la 8 luni – evoluțíe pozitivă PDF Imprimare
Miercuri, 17 Septembrie 2014 15:11

     Piața auto la 8 luni – evoluțíe pozitivă, dar sunt necesare măsuri de consolidare

 

                                 


          Pe ansamblul pieţei, livrările totale de autovehicule (autoturisme + vehicule
comerciale), înregistrează, după 8 luni din 2014, o creștere de 29,2% faţă de aceeași
perioadă a anului trecut. În interiorul acestei creșteri, avem autoturismele cu + 29,7%.
Si pe plan european se remarcă o evoluție pozitivă, principalele țări europene
înregistrând creșteri ce consolidează un trend ascendent pentru 2014 (datele după 8 luni
fiind: Franța +1,6%, Germania +2,6%, Italia +3,5%, Spania +16,4%, UK +10,1%). Ar fi însăde remarcat faptul că în luna august 2014, în jumatate din țările Europei vestice volumele au fost mai mici decât cele din august 2013.
       In România, în continuare vânzările sunt susţinute de achiziţiile realizate de către
persoanele juridice, acestea reprezentând 71% din volumulul total înregistrat pe primele 8
luni din 2014. In ceea ce privește situația din luna august, raportul dintre cele două categorii s-a dezechilibrat în ultimele luni, ajungând ca el să fie de 30% pers. fizice vs. 70% pers.juridice.

 

Citeşte mai mult...
 
Aare Müil – a fost desemnat Campion al The Drivers’ Fuel Challenge 2014 în cadrul ediţiei regionale PDF Imprimare
Vineri, 05 Septembrie 2014 15:28

      Aare Müil   din Estonia   a fost  desemnat Campion al The Drivers’ Fuel Challenge 2014 în cadrul ediţiei regionale CEE ,castigind un autoturism Volvo S60.


                          

 

    Vinerea trecută a avut loc Finala la nivelul regiunii Europa Centrală şi de Est (CEE) a competiţiei The Drivers’ Fuel Challenge 2014. Aceasta s-a desfăşurat pe circuitul Slovakia Ring situat în apropierea oraşului Bratislava. În runda finală şoferul din Estonia - Aare Müil – şi-a demonstrat abilităţile şi talentul în condusul economic, fiind desemnat Campion al The Drivers’ Fuel Challenge 2014 în cadrul ediţiei regionale CEE şi câştigătorul marelui premiu - un autoturism Volvo S60. În curând Aare Müil se va alătura celorlalţi doi finalişti Jonas Gudauskas din Lithuania şi Miško Đoković din Serbia, care au ocupat poziţiile 2 şi 3, pentru participarea la Finala Globală din Suedia care va avea loc în data de 19 septembrie.
    Competiţia pe care Volvo Trucks a iniţiat-o la nivel global în anul 2011 şi pe care Volvo Trucks din regiunea CEE o organizează anual încă de atunci, a reuşit să atragă anul acesta 3200 de şoferi profesionişti în cadrul numeroaselor etape de calificare organizate în cincisprezece ţări din centrul şi estul Europei.

    În perioada 28 - 30 august, cei cincisprezece Campioni ai Condusului Economic din ţările respective s-au întâlnit în Slovacia pentru a-şi testa abilităţile, concurând în Finala organizată de regiunea CEE. Finala a avut loc în data de 29 august pe circuitul de la Slovakia Ring, în apropiere de Bratislava.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 82 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto