Total Media News

Auto
Promotie la toate Filtrele de combustibil = -20% PDF Imprimare
Miercuri, 03 Septembrie 2014 15:13

              REDUCERI    cu  20%   fata  de  pretul  de  raft.

 

          In  perioada   03.09- 10.09.2014   facem  REDUCERI    de  20%  fata  de  pretul  de  raft,la  toate  filtrele  de  combustibil  ( de  benzina  , sau  de  motorina  )  indiferent  de  marca.

 

                   

 

 

     Info  : 0722 499 022,021-33 44 666

Bucuresti

sos.Vitan Barzesti,nr.3--  stradal, linga  Praktiker Vitan

Citeşte mai mult...
 
Guvernul Francez a luat măsuri care pot escalada vandalismul în transporturile rutiere europene PDF Imprimare
Vineri, 29 August 2014 16:02


     UNTRR solicită autorităților române şi europene măsuri de urgenţă pentru a determina Franţa şi Belgia să retragă imediat noile reglementări privind introducerea de sancțiuni drastice dacă perioada de repaus săptămânal normală a şoferilor profesionişti se efectuează în cabina vehiculului.

    Solicităm Guvernului Francez anularea imediată a acestor măsuri fundamental contradictorii cu valorile UE !

   În caz contrar, recomandăm Franţei ieşirea din UE !


                         

    UNTRR solicită Guvernului Român şi Comisiei Europene măsuri de urgenţă pentru retragerea imediată a noilor reglementări anticoncurenţiale şi anti-europene recent introduse de Franţa şi Belgia, privind aplicarea de sancțiuni drastice dacă perioada de repaus săptămânal normală se efectuează în cabina vehiculului:

  • În data de 21 iunie 2014 a intrat în vigoare în Belgia decretul regal prin care se interzice efectuarea perioadei de repaus săptămânal normală în cabina vehiculului. Sancțiunea pentru nerespectarea acestei prevederi poate ajunge la 1800 euro.
  • În data de 10 iulie 2014 a fost adoptată în Franța, Legea nr.2014-790 privind lupta pentru combaterea concurenței sociale neloiale prin care este interzis conducătorilor auto să efectueze perioada de repaus săptămânal normală în cabina vehiculului. Nerespectarea acestei legi se consideră infracțiune și este pasibilă de amendă de 30.000 euro și un an de închisoare.
Citeşte mai mult...
 
Cât plăteşte pe RCA un şofer de 28 de ani din Bucureşti, cu un autoturism cu cap.cili. de 1500cmc PDF Imprimare
Duminică, 24 August 2014 22:05

    Şase dintre cele mai mari nouă firme de asigurări care vând poliţe de răspundere civilă auto (RCA) au majorat tarifele în ultima jumătate de an, preţurile afişate în prezent fiind chiar şi cu 62% mai mari faţă de cotaţiile din luna februarie, arată calculele efectuate de ZF pe baza datelor unei companii de brokeraj.


               


   Cea mai ieftină poliţă pentru un şofer cu vârsta de 28 de ani din Bucureşti, care deţine un autoturism cu capacitatea cilindrică de 1.600 de centrimetri cubi, costă 775 de lei pentru un contract încheiat pe un an şi 428 de lei pentru un contract încheiat pe şase luni. Cotaţiile sunt afişate de Uniqa, subsidiara locală a grupului austriac cu acelaşi nume.

   Uniqa este una dintre cele trei companii de asigurări care au redus tarifele pentru contractele pe un an faţă de nivelul din februarie. Celelalte două companii sunt Groupama şi Omniasig, care rămân însă printre cei mai scumpi asigurători RCA, în condiţiile în care acţionarii le-au trasat clar ca obiectiv reducerea expunerii pe acest segment.


   **  este Foarte  "  INTERESANT  "   de  facut  o analiza   : cit  este  o  asigurare RCA  ptr  tineri   de  18,20,22  de  ani   comparativ  cu tinerii  de 28  de  ani  , si cu pensionarii

   **  vom  reveni cu  analiza  .....................  FOARTE   INTERESANTE  REZULTATE  !!


Citeşte mai mult...
 
Service-urile auto cer ASF amendarea cu zeci de mii de euro a societatilor de asigurari PDF Imprimare
Joi, 21 August 2014 20:21

    Asociatia societatilor de service auto independente (ASSAI) solicita Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) amendarea cu zeci de mii de euro a companiilor de asigurari care inregistreaza intr-o luna peste 50 de reclamatii intemeiate.

 

                                                    

   ASSAI a transmis ASF un set de 12 propuneri privind modificarea normei de solutionare a reclamatiilor, iar una dintre propuneri vizeaza criterii clare si transparente de sanctionare a societatilor de asigurari in functie de numarul de reclamatii intemeiate.    

    Astfel, asociatia societatilor de service auto independente propune sanctionarea cu amenda de 20.000 de euro a asiguratorilor cu 51-150 de reclamatii intemeiate pe luna, amenda de 40.000 de euro pentru 151-300 de reclamatii, amenda de 70.000 de euro pentru 301-500 de reclamatii si retragerea licentei pentru 30 de zile in cazul in care numarul reclamatiilor depaseste 500.     

    Potrivit ASSAI, la inceputul lunii august, numarul reclamatiilor on-line in domeniul asigurarilor a depasit 85.000.  

   “ASF a supus dezbaterii un proiect de norma privind procedura de solutionare a petitiilor in cazul daunelor auto, dar care in forma actuala este incomplet, fara substanta si nu este corelat cu situatia actuala a pietei de asigurari si cu asteptarile asiguratilor romani”, a declarat Cristian Muntean, presedintele ASSAI.  

Citeşte mai mult...
 
Volvo Trucks - primul producător care oferă un manual al şoferului pentru fiecare şasiu PDF Imprimare
Joi, 21 August 2014 19:36

     Volvo Trucks - primul producător care oferă un manual al şoferului pentru fiecare şasiu, sub formă de aplicaţie pentru mobil sau tabletă

               

          

    Manualele de utilizare Volvo Trucks pentru şofer sunt de acum disponibile într-o nouă versiune pe internet şi pentru smartphones sau tablete. Intenţia este ca oricând şi oriunde, clienţii, şoferii şi tehnicienii să aibă acces la informaţii actualizate, specifice fiecărui şasiu.
 

    În prezent, clienţii Volvo Trucks primesc un manual al şoferului tipărit, corespunzător şasiului achiziţionat. De acum înainte manualul va fi disponibil şi în formă digitală cu o funcţionalitate mărită.

    "Cu manualul nostru de utilizare digital, cel care îl foloseşte are oricând acces la toate informaţiile actualizate şi specifice fiecărui vehicul, chiar şi atunci când nu are conexiune internet. Funcţiile manualului digital fac orice căutare mult mai simplă. Sunt incluse filme instructive şi imagini ce prezintă cum pot fi operate cel mai bine diferitele funcţii ale camionului," explică Malin Ersman, director de proiect Volvo Trucks.

     Noul manual al şoferului poate contribui şi la îmbunătăţirea disponibilităţii camionului. Din moment ce inginerii de service pot vedea imediat cum este configurat exact camionul, le este uşor să răspundă mult mai repede întrebărilor clienţilor cu privire la toate funcţiile şi cum pot fi ele controlate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 83 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto