Total Media News

Auto
RENAULT Day - O zi cu familia in familia Renault Romania PDF Imprimare
Joi, 24 Iulie 2014 19:12

        Dincolo de contribuția majoră la economia ţării, Renault Romania înseamnă 17.000 de oameni, o comunitate consolidată în 15 ani de activitate, de când uzina Dacia de la Mioveni a fost privatizată.

           


   Astăzi, la fiecare 55 de secunde, o maşină iese de pe linia de montaj a Uzinei Vehicule.

   Nu mulți sunt însă cei care știu ce se află în culisele realizării unei maşini. Ea ia naștere din colaborarea tuturor meseriilor unui constructor auto: design, inginerie, fabricaţie, logistică şi comercializare, dar şi o gamă variată de activităţi suport, cum ar fi calitate, achiziţii, financiar, sisteme informatice, servicii administrative, relaţii juridice, resurse umane, afaceri publice, comunicare. Toate acestea, prezente la Bucureşti, Oarja, Titu, Piteşti şi Mioveni (citeşte mai mult despre Renault România aici).

   În spatele meseriilor sunt însă oamenii, cu talentele, competentele şi pasiunile lor, oamenii care fac totul posibil. „Suntem o mare familie, familia Renault”, spune Dana Oprişan, director resurse umane al companie. Suntem 17.000 în România şi nu toţi în acelaşi loc. Mobilitatea ne defineşte cel mai bine. Astăzi putem fi la Mioveni, iar mâine la Titu sau la București. Dar încă nu ne știm toţi între noi. »

Citeşte mai mult...
 
“The Drivers’ Fuel Challenge 2014” PDF Imprimare
Marţi, 22 Iulie 2014 22:10

    La Finala competiţiei “The Drivers’ Fuel Challenge 2014” din 18 iulie a fost desemnat campionul condusului eficient.


              

 

    La finala competiţiei dedicate celor mai eficienţi şoferi, desfăşurată vineri, 18 iulie la Snagov a fost desemnat câştigătorul ediţiei din România. Cu un consum de 21,6l/100km, Adrian Ţintea de la firma Ţintar Spedition SRL din Braşov a obţinut titlul de campion naţional al condusului eficient. Acesta va reprezenta România la finala regională de la Bratislava, la sfârşitul lunii august.

   Peste 450 de şoferi profesionişti au participat la ediţia naţională a competiţiei şoferilor The Drivers' Fuel Challenge 2014 dedicată condusului economic, desfăşurată în perioada martie - iunie 2014. La finala ediţiei naţionale care a avut loc la Snagov în zilele de 17-18 iulie au fost invitaţi şoferii clasaţi pe primele 3 locuri, în fiecare din cele 9 etape de calificare.

   Cei 25 de finalişti prezenţi au concurat în cadrul a două semifinale, cu două camioane Volvo FH de 460 CP optimizate pentru consum eficient, încărcate cu 14 tone. Vineri după amiază primii 2 câştigători de pe fiecare camion din concurs s-au întrecut pentru obţinerea titlului de campion naţional al condusului eficient.

Citeşte mai mult...
 
Renault and Fiat sign agreement for the manufacture and supply of light commercial vehicle PDF Imprimare
Marţi, 22 Iulie 2014 19:02

     Renault and Fiat have signed an agreement under which Renault will supply Fiat with a light commercial vehicle based on a Renault platform.

                                   

 

 

    The styling of the Fiat vehicle will be developed by Fiat and will feature unique and distinctive elements on the model, branded Fiat Professional.

    The vehicle will be manufactured by Renault in France starting from the second quarter of 2016.

 

Citeşte mai mult...
 
Piata auto - un prim semestru din 2014 mai bun decât era previzionat PDF Imprimare
Miercuri, 16 Iulie 2014 12:59
        12 luni de creșteri lunare consecutive   si un prim semestru din 2014 mai bun decât era previzionat 
                  
                         
    Pe ansamblul pieţei, livrările totale de autovehicule (autoturisme + vehicule 
comerciale), înregistrează, după 6 luni din 2014, o creștere de 32,4% faţă de aceeași 
perioadă a anului trecut. În interiorul acestei creșteri, avem autoturismele cu + 35,7%. 
    Si pe plan european se remarcă o evoluție pozitivă, principalele țări europene 
înregistrând creșteri ce consolidează un trend ascendent (Franța 3,1%, Germania 2,4%, 
Italia 2,9%, Spania 17,8%, UK 10,6%). 
   In continuare, vânzările pe piața din România sunt susţinute de achiziţiile realizate de 
către persoanele juridice (72% din volumulul total înregistrat pe primele 6 luni din 2014).          De remarcat este însă faptul că pentru luna iunie raportul pers/ fizice / pers. juridice este mai echilibrat (36% vs. 64%, în scădere totuși față de luna trecută), influența Programului „Rabla„  fiind evidentă. 
Citeşte mai mult...
 
Cărţile de identitate ale tuturor autovehiculelor din România vor trebui schimbate, treptat, ..... PDF Imprimare
Marţi, 08 Iulie 2014 21:20

            Din  ciclul  :   SA  NE  FACEM  de  LUCRU   ............

            Castiga  soferii  ceva    din   acest  lucru  ?


                                 

   Cărţile de identitate ale tuturor autovehiculelor din România vor trebui schimbate, treptat, chiar din acest an, pe motiv că sunt "din cretacicul auto", ultima updatare a acestor documente fiind făcută în 1993, a anunţat marţi Flaviu Câmpeanu, director tehnic al Registrului Auto Român (RAR), la conferinţa „Mediafax Talks about Transport&Logistics”.

   Cărţile de identitate ale tuturor autovehiculelor din România vor trebui schimbate, treptat, pe motiv că sunt "din cretacicul auto" şi sunt "un document primitiv", ultima updatare a acestor documente fiind făcută în 1993, a anunţat marţi Flaviu Câmpeanu, director tehnic al Registrului Auto Român (RAR), la conferinţa „Mediafax Talks about Transport&Logistics”.

   "Vom schimba modelul cărţii de identitate, sper în acest an. Noul model al cărţii de identitate, după ce va trece prin furcile caudine ale tuturor ministerelor implicate şi se va naşte, va cuprinde toate datele de care aveţi nevoie, va fi o oglindă a certificatului de omologare european, inclusiv problema cea mai mare pe care o aveţi, respectiv tipul suspensiei. De asemenea, va atinge şi celălalt subiect sensibil, cu masele şi dimensiunile", a declarat Câmpeanu.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 85 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto