Total Media News

Auto
EVENT INFORMATION - DETAILS OF NEXT THREE EVENTS PDF Imprimare
Luni, 07 Iulie 2014 13:09

 

 

                        

 

 

            http://www.oica.net/category/calendar/

 

 
Premium Expo, organizator al Salonului Auto Bucuresti si Accesorii anunta parteneriatul cu APIA PDF Imprimare
Luni, 07 Iulie 2014 08:12

                  Compania Premium Expo, organizator al

     Salonului Auto Bucuresti si Accesorii

anunta initierea parteneriatului cu APIA - Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile


                                         

 

       Compania Premium Expo, organizator al Salonului Auto Bucuresti si Accesorii (www.sab.ro), are placerea de a va anunta initierea parteneriatului cu APIA - Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile, singura asociatie din Romania ce reprezinta producatorii si importatorii auto.

    Prin intermediul acestui parteneriat ne dorim ca intreaga piata auto din Romania sa isi canalizeze toate eforturile in ceea ce priveste prezentarea premierelor nationale, a noilor modele cat si a ofertelor dedicate in cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, evenimentul cu cea mai lunga traditie de desfasurare in Romania.

Citeşte mai mult...
 
Divizia Federal-Mogul Vehicle Components, redenumită Federal-Mogul Motorparts PDF Imprimare
Joi, 03 Iulie 2014 14:21

Divizia Federal-Mogul Vehicle Components,

redenumită Federal-Mogul Motorparts,

 creează platforma pentru dezvoltarea mărcilor premium


  

    Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) anunță   redenumirea  diviziei Vehicle Components înFederal-Mogul Motorparts, ca parte a strategiei  continue a companiei de creştere globală a produselor premium şi a mărcilor de top.

  Divizia Federal-Mogul Motorparts este un furnizor de top de mărci premium, incluzând MOOG®, Fel-Pro®, Champion®, Wagner®, ANCO® şi Ferodo® pe piaţa aftermarket globală.  De asemenea, divizia Federal-Mogul Motorparts furnizează componente de înaltă calitate de frânare pentru vehicule, direcţie-suspensie şi ştergătoare către producătorii globali de echipamente OE.

  Daniel Ninivaggi, Director General Executiv al Federal-Mogul Motorparts şi Co Director General Executiv a Federal-Mogul Holdings Corporation a declarat: „Timp de peste un secol, ne-am concentrat atenţia asupra furnizării de componente de înaltă calitate pe fiecare categorie de produse şi regiune pe care le deservim. Producătorii de vehicule recunosc acest lucru, produsele noastre de fricţiune regăsindu-se în 7 dintre modelele de vehicule aflate în top 10 din Europa şi pe cel mai bine vândut vehicul din America de Nord”.

Citeşte mai mult...
 
RENAULT şi DACIA: povestea merge mai departe PDF Imprimare
Miercuri, 02 Iulie 2014 18:06

    De la intrarea sa în grupul Renault, în 2 iulie 1999 (data semnării contractului de privatizare), Dacia a devenit un actor major al economiei româneşti.

                                             

   Astăzi, Dacia este cel mai mare exportator al României și compania cu cea mai mare cifră de afaceri din țară.
  La momentul privatizării, Dacia se confrunta cu probleme severe: un aparat industrial uzat, o gamă de produse învechită, absenţa culturii clientului, structură financiară fragilă, capacitate de inovare limitată şi o reţea de furnizori depăşită. Stările angajaţilor Uzinei Dacia, în 1999, alternau de la entuziasm, bucurie şi speranţă, la nelinişte şi incertitudine. Dacia avea să devină o marcă a Grupului Renault.

   Ce urma?

Citeşte mai mult...
 
Concursul de Eleganta Auto RETRO PDF Imprimare
Miercuri, 25 Iunie 2014 14:58

     Sambata 28 iunie Retromobil Club Romania, sub Inaltul Patronaj al MS Regelui Mihai I al Romaniei, cu sprijinul Primariei Orasului Sinaia si al Muzeului National Peles, organizeaza la Sinaia cea de-a IV-a editie a Concursului de Eleganta, eveniment inclus in calendarul international F.I.V.A..

     

    La cele opt categorii ale concursului vor participa 42 de vehicule istorice. ASR Principele Radu si ASR Principele Nicolae, membri de onoare ai R.C.R., vor asista la concurs.

    Juriul va fi prezidat de dl Corrado Lopresto, cel mai important colectionar italian de vehicule istorice, recent castigator pentru a patra oara a celui mai celebru concurs din lume, Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 86 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto