Total Media News

Auto
Masinile raman fara CD playere PDF Imprimare
Marţi, 15 Mai 2012 13:37

Din masinile unora dintre noi nu au disparut deja vechile casetofoane. Totusi, cand vine vorba de noile modele, acestea s-ar putea sa iasa pe banda fara unitati optice de redare a CD-urilor.

                  


Ford este pe faza in ceea ce priveste trendurile tehnologiei automotoare si abia asteapta sa scoata din urmatoarele modele unitatile CD.

Citeşte mai mult...
 
Avertisment ingrozitor. Dacia ar putea pleca din Romania. PDF Imprimare
Marţi, 15 Mai 2012 11:00

Renault s-ar putea retrage de la Piteşti, dacă piata auto va cădea, a declarat vice-preşedintele Consiliului de Administraţie al Dacia, Constantin Stroe.

Acesta a precizat ca Marocul are mai multe avantaje decat România, printre care costul mai mic al fortei de muncă si mai putine cheltuieli cu logistica.

Citeşte mai mult...
 
Piata Auto dupa 4 luni PDF Imprimare
Marţi, 15 Mai 2012 07:10

          După 4 luni din 2012, nu sunt motive de optimism pentru piaţa auto

                           


Deşi la începutul anului întrevedeam pentru 2012 o revenire modestă, acum, după 4 luni, constatăm că piaţa înregistrează noi minime, livrările totale (autoturisme + vehicule comerciale) înregistrând o scădere faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut cu 12%.

Citeşte mai mult...
 
LIQUI MOLY participa la drift sport PDF Imprimare
Vineri, 11 Mai 2012 14:32

Expertul german în ulei de motor sponsorizează echipa la European Drift Allstars

                           
      În motorsport, LIQUI MOLY este un nume cunoscut: Competiţii de camioane, raliuri şi campionatul de curse, ulterior chiar şi Formula 1. În prezent, expertul german în ulei de motor şi aditivi participă pentru prima dată pe scară largă la drifting. În acest sezon, acesta sponsorizează echipa Jazz „Lostboy“ Williams, care participă la European Drift Allstars cu patru maşini.

Citeşte mai mult...
 
A inceput targul international Uticam in Zona Comerciala Baneasa PDF Imprimare
Joi, 26 Aprilie 2012 08:11

La prima ediție Uticam, târgul va ocupa 24.000 de metri pătrați din parcarea Zonei Comerciale Băneasa pentru cinci zile în perioada 25-29 aprilie 2012 și va găzdui performante camioane pentru construcții, mașini pentru prepararea betonului, excavatoare, macarale pe șenile, automacarale și multe alte utilaje de profil.

                            

Conferința de presă a fost onorată de prezența Domnului Eusebiu Manea Pistru Popa, Secretar de Stat in Ministerul Transporturilor și Infrastructurii care a oferit informații valoroase despre piața construcțiilor din România: 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 125 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto