Total Media News

Entertainment
Campania din Romania de promovare a vinului: Degusta "Primavara in rose” PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 18 Mai 2012 07:38

După o “Vara în alb” şi o “Toamnă în roşu”, a venit iar momentul ca pasionaţii de vin să deguste “Primăvara în rose”. În perioada 5 mai – 5 iunie, Vinul.Ro demarează această campanie de promovare a vinurilor rose în 43 restaurante din oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Focşani şi Craiova.

                               

Manifestarea are ca principale scopuri promovarea generică a consumului de vin, educarea consumatorilor, poziţionarea superioară a vinului în mintea clienţilor şi încurajarea stilului de viaţă asociat acestui produs. Proiectul implică înscrierea mai multor vinuri rose, care vor fi listate, semnalizate şi vândute în mod special pe perioada celor 30 de zile ale evenimentului. 

Citeşte mai mult...
 
Trombonistul Barrie Webb la Saptamana Internationala a Muzicii Noi PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 11 Mai 2012 15:11

Trombonistului britanic Barrie Webb va fi prezent la “Saptamana Internationala a Muzicii Noi” cu sprijinul British Council, eveniment organizat in perioada 19-27 mai, la Bucuresti.

                                                   
Barrie Webb este renumit pentru contributia sa in universul muzicii contemporane si il puteti intalni duminica, 20 mai, la ora 17:07 la ”B&B Serial Surreal, Bed&Breakfast with Barrie and Barbie” (Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, studioul de Opera) si joi, 24 mai, la ora 20:33 la spectacolul multimedia ”Hortus Domini Magnus Est (p.a.a.)”, in Aula Palatului Cantacuzino.

Citeşte mai mult...
 
Cat costa biletele la concertul Lady Gaga de pe Stadionul National PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 30 Aprilie 2012 09:23

                     Se pun in vanzare biletele pentru concertul Lady Gaga! 

Biletele pentru concertul Lady Gaga se vor pune in vanzare incepand de vineri, 27 aprilie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 150 si 475 lei. Show-ul  Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, ce va debuta chiar in data de 27 aprilie, in Coreea de Sud. 
                                                  
 
Incepand de maine, 27 aprilie, fanii Lady Gaga isi vor putea achizitiona online biletele pentru concertul artistei, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua Diverta.

Citeşte mai mult...
 
Cafe Chantant la Taj Restaurant PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 27 Aprilie 2012 10:42

Fusion Music Night, Sambata 28 Aprilie!

O noua editie Cafe Chantant va avea loc Sambata, 28 Aprilie, la Taj Restaurant, pe ritmuri Budha Bar & Fusion Music, o intalnire romantica sau o iesire exclusivista cu prietenii!

                         

Fusion Music Night aduce atmosfera de club in restaurant, compilatiile alese de DJ-ul serii fiind extrase chiar din albumele cu acelasi nume.

Citeşte mai mult...
 
Oferta 1 Mai PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 24 Aprilie 2012 15:12

Hotelul Diana situat in frumoasa Vale a Sambetei in jud.Brasov,langa Sf.Manastire Brancoveanu va face urmatoarea oferta de cazare:

                 
5 NOPTI LA DOAR 190Ron/persoana cazare in camera dubla.Copiii pana la 6 ani au gratuitate,cei intre 6-14 ani 50%.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 16 din 23

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment