Total Media News

Entertainment
Teatru de Moda Morrely Fashion Theatre PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 02 Octombrie 2012 15:14

                       Iasi, Casa de Cultura a Studentilor, Sala Gaudeamus
        04 Octombrie 2012, ora 17:00 - 19:00 Organizatia culturala internationala KASTA MORRELY va invita la Spectacolul in premiera nationala Teatru de Moda Morrely Fashion Theatre. Evenimentul va avea loc in data de 4 octombrie 2012 la Iasi in Sala Gaudeamus (Casa de Cultura a Studentilor) incepand cu ora 17:00.                  

                                                                  Intrarea este libera.

 

                                                             
     Acest spectacol face parte din proiectul Teatru de Moda Morrely Fashion Theatre (marca inregistrata Kasta Morrely), proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul este implementat de Organizatia KASTA MORRELY in perioada aprilie noiembrie 2012, la Iasi si Botosani.

Citeşte mai mult...
 
Unde iesim cu prietenii? Top 5 berarii din Bucuresti PDF Imprimare
Entertainment
Duminică, 30 Septembrie 2012 18:03

     Romanii sunt mari consumatori de bere. In prima jumatate din 2012 consumul a ajuns la 830 de milioane de litri, arata datele Asociatiei Berarii Romaniei. Ne place sa o bem la terasa, la gratar sau acasa, iar un sondaj recent arata ca barbatii romani o asociaza cu sportul, mai exact cu partidele de fotbal vazute la televizor. Indiferent care e motivul pentru care alegi sa iesi in oras si sa bei o bere, noi te ajutam cu topul celor mai bune berarii din Bucuresti.

Caru’ cu bere

De peste 100 de ani, Caru’ cu Bere e un simbol al centrului Capitalei. Este una dintre cele mai vechi berarii din Bucuresti care si-a pastrat si farmecul, si parfumul localurilor de odinioara. Arhitectura si decorurile par neschimbate si, se spune, ca si reteta berii de casa este una pastrata de la inceputuri. O poti degusta langa meniuri traditionale romanesti: ciolan romanesc de porc cu varza calita, iahnie de fasole cu carnati bine afumati, dovlecei umpluti sau rasol de vacuta cu legume si hrean. Carnatii si micii nu lipsesc din meniu. Un litru din berea casei costa 20 de lei, iar o halba mica (300ml) doar 6 lei. Preturile celorlalte beri (6 la numar) variaza intre 6.5 şi 40 de lei.

 

Citeşte mai mult...
 
Incepe eXplore dance festival. Dans, experimente si filme PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 14 Septembrie 2012 07:38

    eXplore dance festival – Bucharest International Contemporary Dance & Performance Festival începe sâmbătă, 15 septembrie, şi va aduce un număr record de performance-uri, până pe 21 octombrie. În program: dans, experimente, instalaţii, seri de cinedans – filme cu şi despre dans – şi întâlniri cu artişti recunoscuţi pe scena contemporană din afară.

                       

   Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale ediţiei, booty Looting, creat de Wim Vandekeybus/Ultima Vez (BE), va fi prezentat în premieră în România pe 2, 3 şi 4 octombrie.

Citeşte mai mult...
 
Expozitie cu vinzare : SUVENIR DE BUCURESTI PDF Imprimare
Entertainment
Miercuri, 12 Septembrie 2012 15:22

    ELITE ART GALLERY anunţă deschiderea ediţiei de toamnă a expoziţiei cu vânzare SUVENIR DE BUCUREŞTI .

                                           

    În perioada 13 septembrie 2012 – 1 octombrie 2012, la Galeriile de Artă ale Municipiului Bucureşti, din strada Academiei, nr.15, se va desfăşura expoziţia de cadouri, accesorii, bijuterii de serie mică şi pictură: SUVENIR DE BUCUREŞTI-ediţia de toamnă.

 

Citeşte mai mult...
 
Parada cu masini ARO pentru filmul „Despre oameni si melci” PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 07 Septembrie 2012 17:12

    Maşini ARO de colecţie vor defila prin Bucureşti sâmbătă, 8 septembrie, în cadrul campaniei de promovare a comediei Despre oameni şi melci, în regia lui Tudor Giurgiu. Marca românească este legată de subiectul filmului, acţiunea fiind plasată la începutul anilor 90, într-o uzină ARO aflată în pragul falimentului.

                     

  Evenimentul este organizat de Transilvania Film, în colaborare cu Libra Film Production şi Retromobil Club România şi va începe la 10.00 dimineaţa, în Piaţa George Enescu. În jurul orei 12.00, coloana de maşini va porni către Băneasa Shopping City, pe traseul: Bd. Magheru, Bd. Ana Ipătescu, Bd. Aviatorilor, Bd. Kiseleff, soseaua Bucureşti-Ploieşti.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 23

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment