Total Media News

Sanatate
Uleiul de masline previne atacurile cerebrale PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 29 Ianuarie 2013 08:48

Persoanele în vârstă de peste 65 de ani care folosesc ulei de măsline în dieta zilnică prezintă mai puţine riscuri de a suferi atacuri cerebrale în comparaţie cu persoanele care nu consumă acest produs alimentar, potrivit unui studiu realizat în Franţa.

                                                   

Cercetătorii de la Institut National de la Santé et de la Recherche Médicale din Bordeaux au monitorizat 7.625 de persoane în vârstă de peste 65 de ani, originare din oraşele Bordeaux, Dijon şi Montpellier, pe o perioadă de cinci ani.

Citeşte mai mult...
 
Gabriela Szabo, noul Ambasador BIO Life Care PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 24 Ianuarie 2013 23:01

      Life Care este una din companiile europene lider in Industria de Vanzari Directe, orientata pe produse BIO, ce promoveaza intens stilul de viata activ, sanatos si prosper.

                       

      Anul 2013 incepe in forta pentru comunitatea Life Care. Deja devenita o traditie, fiecare catalog Life Care este reprezentat de un Ambasador BIO, ale carui valori sunt si valorile Life Care: libertate, pasiune, respect si performanta.

       Noul catalog Life Care a fost lansat in cadrul evenimentului Diamond Leadership Seminar, in 20 ianuarie 2013, la Sibiu. Lansarea noului catalog Life Care a fost la inaltime, marcata de noul Ambasador BIO: Gabriela Szabo.

Citeşte mai mult...
 
7 alimente ideale pentru dieta de detoxifiere PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 24 Ianuarie 2013 15:30

                   Din cand in cand, organismul tau are nevoie de o dieta de detoxifiere pentru a se simti in forma. Daca esti pregatita sa-l resetezi, iata care sunt alimentele recomandate!

                                                

        Ceaiul verde contine antioxidanti, iti imbunatateste imunitatea si iti da energie, asa ca asigura-te ca il consumi zilnic. Poti sa bei o cantitate mai mare de ceai verde decat ceai negru, datorita cantitatii scazute de teina continute.

Citeşte mai mult...
 
Premiera medicala: tesut renal din celule stem PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 17:45

        Cercetătorii japonezi au reușit, în premieră, să obțină țesut renal uman din celule stem, anunță agențiile internaționale de știri. Descoperirea ar putea schimba radical viața milioanelor de oameni dependenți de dializă.

                                                     

           În ciuda structurii complexe a rinichilor, organe care se vindecă foarte greu odată afectate, cele mai recente descoperiri în domeniu, reprezintă un mare pas către refacerea rinichilor bolnavi. Potrivit AFP, cercetătorii de la Universitatea Kyoto au reușit să dezvolte țesut renal cu ajutorul celulelor stem pluripotente induse (iPS). „A fost un pas foarte important”, a declarat pentru agenția de presă Kenji Osafune, cel care a condus echipa de cercetători.

Citeşte mai mult...
 
Povestea fara sfirsit a cardului de sanatate PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 22 Ianuarie 2013 23:15

          Motivele pentru care medicii nu vor să îl distribuie. PLUS: Ce surprize întâmpină posesorii de card

 

             Distribuirea cardurilor de sănătate a fost amânată pentru al şaselea an consecutiv. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) anunţa la sfârşitul anului trecut că începând cu data de 1 ianuarie 2013 românii vor intra în posesia cadurilor de sănătate. Deşi a trecut jumătate din prima lună a acestui an, niciun român nu a intrat în posesia vreunui card de sănătate.

     Motivul? Medicii de familie, responsabili cu distribuirea acestor carduri, după cum a anunţat CNAS-ul, refuză să le înmâneze românilor aceste acte pe motiv că se comite o ilegalitate. Pe de altă parte, reprezentanţii Casei spun că medicii nu comit nicio infracţiune, pentru că există o lege care îi protejează.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 42 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate