Total Media News

Sanatate
Casele de sănătate vor încheia contracte suplimentare pentru spitale după analizarea internărilor PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 18 Octombrie 2012 21:42

        Ministerul Sănătăţii şi CNAS analizează în prezent situaţia fiecărui spital în parte, urmare a ordonanţei care permite noi angajamente bugetare doar după plata datoriilor, analiza luând în calcul numărul de internări efectiv realizate până în octombrie şi estimarea de cazuri până la finele anului.

      În urma acestei analize, casele de asigurări de sănătate vor încheia contracte suplimentare pentru asigurarea sumelor necesare decontării serviciilor medicale spitaliceşti, informează Ministerul Finanţelor.

" În sistemul de sănătate, datorită faptului că la începutul anului s-au stabilit alocări bugetare pentru spitale care ulterior s-au dovedit că acopereau numai 10 luni calendaristice din necesarul de cheltuieli, Ministerul Sănătăţii împreună cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate analizează în prezent situaţia fiecărui spital în parte. Pe baza acestei analize, care va lua în calcul numărul de internări efectiv realizat până la începutul lunii octombrie şi estimarea numărului de cazuri până la finele anului, casele de asigurări de sănătate vor încheia contracte suplimentare pentru asigurarea sumelor necesare decontării serviciilor medicale spitaliceşti ", se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor.

Citeşte mai mult...
 
Super-aspirina, medicamentul care ar putea vindeca 11 feluri de cancer. Tumoarea se autodistruge PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 17 Octombrie 2012 21:07

          Faptul ca aspirina este un medicament care previne foare multe afectiuni se stia de multa vreme. Exista chiar si recomandarea ca persoanele ajunse la varsta a treia sa ia medicamentul zilnic, pentru prevenirea bolilor cardiovasculare.

        In ceea ce priveste medicamentul creat recent in Statele Unite, el ar fi si mai eficient decat aspirina normala.

"Super-aspirina" are capacitatea de a face ca 11 tipuri de tumori canceroase sa se micsoreze, noteaza Daily Mail.

 

Citeşte mai mult...
 
Vindecarea cu ajutorul apei PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 02 Octombrie 2012 15:30

    Citim si auzim despre foarte multe remedii, plante, terapii miraculoase, uneori chiar usor "exotice". De aceea atunci cand vine vorba despre apa, ni se pare ca fiind prea la indemana pentru a o considera un posibil tratament.



       Apa este una dintre substantele miraculoase pentru insanatosire. Este un remediu la indemana oricui. Aceasta metoda nemedicamentoasa se poate aplica sub forma de: bai, dusuri, comprese, afuziuni, sauna etc. Apa a fost de fapt cea dintai metoda de lecuire. Din pacate, atunci cand esti obosit nu recurgi la terapia cu apa, ci la medicamente sintetice.

Citeşte mai mult...
 
Dieta anti-oboseala PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 01 Octombrie 2012 12:15

       Ai incercat dieta cu proteine anti-oboseala? Iata ce trebuie sa mananci in fiecare zi ca sa slabesti frumos si sa nu te simti lipsita de energie.Mananca mai ales oua, peste si branzeturi.

 

      Sunt alimente proteice care contin tiroxina, aminoacid pe care organismul il foloseste pentru a produce dopamina (cunoscuta si sub denumirea de "hormonul fericirii").Micul dejun si gustarile sunt aceleasi in fiecare zi. Difera doar alimentele consumate la pranz si la cina. Respectand indicatiile din fiecare zi, nu vei manca mai mult de 1.500 de calorii.

  • Mic dejun : paine integrala (70 g, 157 cal.) cu 100 g branza de vaci sau 80 g branzica de casa sau 2 oua, nu mai mult de 2 ori pe saptamana (140 cal.), ceai sau cafea cu jumatate de lingurita de zahar (10 cal.)
  • Gustare 1: un iaurt cu fructe (82 cal.)
  • Gustare 2: 20 g biscuiti sarati cu 30 g sunca slaba (130 cal.)
  • Paine: 100 g integrala (224 cal.)
  • Condimente: 6 lingurite de ulei de masline (30 g, 270 cal.)
Citeşte mai mult...
 
CARTOFUL - AJUTORUL DE NADEJDE PENTRU MAINI SUPERBE PDF Imprimare
Sanatate
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 07:05

      Mergeti la saloane de frumusete pentru tratamente de ingrijire faciala sau folositi acasa produse cosmetice dar este posibil sa fi uitat cu totul mainile. Mainile voastre au nevoie de ingrijire la fel de mult ca si fata voastra.

                            

           Nu este nevoie sa mergeti la salone de frumusete pentru acest lucru.

Iata cateva sfaturi cu privire la modul rapid cum sa aveti grija de mainile voastre:

Citeşte mai mult...
 


Pagina 47 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate