Total Media News

Sanatate
Cura cu laptisor de matca PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 14 Iunie 2012 19:23

    Laptisorul de matca este un aliment cu care este hranita matca precum si puietii de albine in primele trei zile de viata.

                    
   Are o mare valoare nutritiva continand proteine dintre care numerosi aminoacizi – arginina, leucina, metionina, tirozina – hormoni, lipide, glucide, antibiotice, minerale – sulf, fosfor, vitamine – B2, B6,PP – acid pantoteic

Citeşte mai mult...
 
5 produse minune provenite de la albine. Vezi cum te vindeca ! PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 13 Iunie 2012 19:09

    Polenul, lăptişorul de matcă sau mierea de albine sunt câteva dintre secretele vindecătoare pe care le obţinem de la albine.

                                           

Fiecare produs are puteri vindecătoare, datorită nutrienţilor din conţinutul lor. Află la ce sunt bune produsele apicole!

Citeşte mai mult...
 
Tu stii cat de des trebuie sa faci testele pentru BTS? PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 12 Iunie 2012 10:53

     Bolile cu transmitere sexuala (BTS)  sunt afectiuni care apar in urma unui contact sexual cu o persoana infectata deja cu un virus de acest tip. BTS afecteaza atat femeile, cat si barbatii, insa efectele pot fi mai severe in cazul femeilor, in special daca acestea sunt insarcinate, intrucat pot afecta copilul. Exista cel putin 25 de tipuri de boli cu transmitere sexuala, care pot fi  transmise prin sex anal, oral sau vaginal, insa o parte dintre ele se raspandesc si prin alte cai, cum ar fi utilizarea unor toalete extrem de murdare sau igiena necorespunzatoare.

                                

    Cum poti afla daca esti infectata cu BTS?

   Cea mai simpla metoda de a afla este sa il intrebi pe partenerul tau daca este purtatorul unui asemenea tip de afectiune, iar in cazul in care raspunsul este pozitiv, sa mergi imediat la medicul de familie, care iti va recomanda un medic specialist. De asemenea, este indicat sa mergi periodic la ginecolog dupa ce ti-ai inceput viata sexuala, pentru a fi sigura ca nu exista nicio amenintare la adresa sanatatii tale fizice.

 

Citeşte mai mult...
 
Romanii se hranesc tot mai des cu pastile. Piata suplimentelor, in continua crestere PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 06 Iunie 2012 22:35

      Consumul de suplimente nutritive si medicamente homeopate a crescut foarte mult in ultima perioada, in conditiile in care piata farmaceutica romaneasca si-a incetinit ritmul de crestere.
                                          
      Consumul de suplimente alimentare  a crescut cu 18,5% anul trecut, in comparatie cu 2010, iar in primul trimestru al acestui an, vanzarile au atins o crestere de 38%, fata de  aceeasi perioada din 2011, potrivit companiei producatoare Secom.

Citeşte mai mult...
 
Ciocolata, tratament împotriva bolilor cardiovasculare PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 06 Iunie 2012 07:08

    Consumul regulat de ciocolată neagră contribuie la prevenirea afecțiunilor cardiovasculare, potrivit unui studiu australian.

                              

       Cercetătorii de la Universitatea Monash din Melbourne au efectuat un studiu pe un eșantion de peste 2000 de australieni.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 52 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate