Total Media News

Sanatate
Tehnici chirurgicale utilizate in rezectia hepatica PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 29 Martie 2012 13:30

constituie titlul Cursului pre-Simpozion sustinut in cadrul celui de-al XIII-lea Simpozion si Curs Postuniversitar al IASGO - Sectiunea Romana, organizat in perioada 25 - 28 aprilie 2012, in cadrul Institutului National de Statistica.

 

Cursul reprezinta un indicator al perspectivelor de dezvoltare pe care le ofera evenimentul si se va desfasura in data de 25 aprilie, incepand cu orele 8.30, la Institutul Clinic Fundeni.

Citeşte mai mult...
 
Noi reguli privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului. PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 28 Martie 2012 07:55

Ladislau Ritli: Bună ziua doamnelor şi domnilor! Guvernul a aprobat, astăzi, o Ordonanţă de Urgenţă care vizează completarea Ordonanţei simple, din 2009, nr. 18 privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului.

                       

Acest document are două elemente, două componente: în primul rând, vizează reglementarea situaţiei formatorilor şi examinatorilor în specialităţile medicale nou create; în al doilea rând, posibilitatea organizării unei a doua sesiuni de rezidenţiat într-un an, în situaţia în care rămân neocupate locuri şi posturi în prima sesiune.

Citeşte mai mult...
 
Duta: Medicii vor folosi din iunie reteta electronica PDF Imprimare
Sanatate
Sâmbătă, 17 Martie 2012 17:09

Medicii vor folosi din iunie reţeta electronică, iar din august va fi distribuit cardul naţional de sănătate, a anunţat, marţi, preşedintele CNAS, Lucian Duţă, precizând că odată cu introducerea acestora vor fi aduşi în sistem aproape 200 milioane de euro, bani care se pierdeau prin fraude.

 

 

"Prin introducerea prescrierii electronice şi a cardului naţional de sănătate estimăm să aducem în sistem aproximativ 150-200 de milioane de euro, sume care se pierdeau prin fraude", a spus preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, la Forumul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi organizat de Colegiul Medicilor din România şi Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România.

Citeşte mai mult...
 
Saptamana Sanatatii- Sanatate, Nutritie&Sport, Servicii Medicale - Pasajul Universitatii 2-7 aprilie PDF Imprimare
Sanatate
Duminică, 11 Martie 2012 12:42

Saptamana Sanatatii aduce intr-un singur loc clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutritie si sport, companii producatoare de produse naturiste de infrumusetare si multe alte institutii menite sa te ajute la crearea unui stil de viata cat mai sanatos!

              


Pikaso Events te invita intre 2-7 aprilie 2012, in Pasajul Universitatii,.................

Citeşte mai mult...
 
Expo cu vanzare : SLIM EXPO ! - Sala Palatului ( intrarea libera ) PDF Imprimare
Sanatate
Sâmbătă, 03 Martie 2012 14:52

Daca te incadrezi in categoria celor care vor sa-si reduca greutatea corporala sau sa o mentina pe cea actuala , sau a celor care considera ca este important sa ai o alimentatie sanatoasa , atunci va asteptam in cadrul evenimentului SLIM EXPO – un eveniment complex cuprinzand expozitie , workshopuri, demonstratii sportive .

                          

                 

Vei regasi ceaiuri, plasturi si pastille pentru slabit, servicii medicale, saloane de infrumusetare, produse pentru ingrijire personala, wellness si spa, fitness , articole sportive, aparate si echipamente pentru slabit, suplimente nutritive , cabinete de nutritie si multe alte surprize.

 

         ***    pute-ti  vedea  imagini  filmate : maine  04  martie  2012  incepind  cu  ora  10,00  pe :

            - www.total-media-news.ro  -  Transmisii LIVE  :  Parola  free   ID  : free           

..   .........http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=159&Itemid=71

Citeşte mai mult...
 


Pagina 57 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate