Total Media News

Consumator
Aproximativ 3.000 de cai, in centrul unui nou scandal al carnii in Europa PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 August 2013 23:17

            Filiera cărnii de cal este afectată din nou de un trafic, în Europa, cu carne improprie consumului, care ar viza cel puţin 3.000 de cai, după scandalul lasagnei cu carne de cal din iarnă.

                      

            Aproximativ 3.000 de cai, în centrul unui nou scandal al cărnii în Europa (Imagine: Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

      "Apreciem la 3.000 numărul cailor exportaţi de filiera vizată", a declarat pentru AFP procurorul Brice Robin, precizând că o procedură judiciară a fost lansată la sfârşitul lui iunie, de către autorităţile în domeniul sănătăţii din Marsilia, competente în trei regiuni în sudul Franţei.

    "Aceasta este o filieră cu Belgia", a subliniat el. "Caii par să provină din Olanda, Belgia, Franţa şi Spania", a precizat procurorul.

"Există nereguli care au fost constatate", şi anume "în privinţa documentelor de identificare a cailor prezentate abatorului", a mai spus acesta.

Citeşte mai mult...
 
Bograve Luxury – exclusivism la superlativ PDF Imprimare
Joi, 29 August 2013 13:44

                               Stiloul este noua bijuterie !


                     

   Bograve Luxury, singurul importator din Romania al consacratelor branduri Waldmann si Visconti, va invita sa alegeti dintr-o gama vasta de instrumente de scris sofisticate, stiloul sau accesoriul care se potriveste cerintelor si idealurilor fiecaruia.

 

    Un concept dedicat atat colectionarilor de instrumente de scris de lux, cat si oamenilor de afaceri, pasionatilor de frumos sau persoanelor interesate de astfel de obiecte de arta. Acum mai mult ca oricand arta scrisului este dusa la un nou nivel, in care detaliile si gravurile imbogatesc simplitatea si eleganta stiloului clasic. Pe scurt, Bograve Luxury raspunde celor mai rafinate gusturi, imbinand eficienta cu spiritul estetic. Lux desavarsit in scris

Citeşte mai mult...
 
BikeFest 2013 PDF Imprimare
Miercuri, 28 August 2013 18:21

     Asociatia Green Revolution , in parteneriat cu Raiffeisen Bank, va invita la cea de-a treia editie a BikeFest , festivalul biciclistilor urbani, pe 14 si 15 septembrie in parcul Izvor din Capitala.

                  
     „BikeFest”  este organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile ale evenimentului se vor organiza activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

     BikeFest 2013 a pregatit competitii inedite in care punem la incercare abilitatile si cunostintele despre biciclete si ii provocam pe biciclisti la dezbateri despre piste, drepturi si obligatii ale biciclistilor.

Citeşte mai mult...
 
Firmele pot face depuneri de numarar in conturi la Masinile Multifunctionale PDF Imprimare
Miercuri, 28 August 2013 13:16

         Clienţii BCR persoane fizice au efectuat, în prima jumătate a anului 2013, un număr de peste 280.000 tranzacţii, dintre care peste 50% reprezintă plăţile de facturi, în timp ce depunerile de numerar în conturile proprii ale clienţilor BCR au ajuns la peste 100.000 de tranzacţii.

                         

    Maşinile Multifuncţionale sunt disponibile în unităţile BCR cu trafic semnificativ şi număr mare de operaţiuni, inclusiv în cele 41 de zone Self Service din unităţile BCR, unde operaţiunile cu cash sunt gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor.

   „Având în vedere numărul tot mai mare al clienţilor persoane fizice care aleg să folosească aceste echipamente pentru operaţiunile lor de fiecare zi, BCR a extins funcţionalitatatea de depunere numerar în conturile proprii şi pentru clienţii din categoriile Microintreprinderi, persoane fizice autorizate (PFA) şi Corporate, permitând acestora să depună numerar (lei) prin intermediul Maşinilor Multifuncţionale în conturille firmelor pe care le administrează. Încă din prima lună de la lansarea acestei noi funcţionalităţi pentru persoanele juridice am înregistrat un număr de peste 1.000 de tranzacţii efectuate de clienţii persoane juridice la Maşinile Multifuncţionale, majoritate sub 5.000 lei, şi ne asteptăm ca numarul acestor operaţiuni să crească, tot mai mulţi clienţii optând să facă depuneri de valoare mai mică la Maşinile Mulţifunctionale”, a declarat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail în cadrul BCR.

Citeşte mai mult...
 
Autoritatile schimba sistemul de impozitare al imobilelor PDF Imprimare
Luni, 26 August 2013 09:14

     Ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu, vrea modificarea Codului fiscal şi a Codului de procedură fiscală, astfel încât proprietarii să plătească impozit pe imobile în funcţie de utilitatea lor.

                   

  Prezent la o emisiune la Digi 24, ministrul Daniel Chiţoiu a anunţat principalele modificări la cele două coduri.

 "Prima este un impozit din punct de vedere al profitului la societăţile de tip holding", a anunţat ministrul de Finanţe, precizând că această modificare a fost cerută de companii.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 21 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator