Total Media News

Consumator
Cat ramane la statul roman dintr-un litru de benzina sau motorina PDF Imprimare
Duminică, 25 August 2013 09:33

       În România, anul trecut s-au consumat circa 5,7 - 5,8 milioane de tone de benzină şi motorină, ceea ce la cotaţiile internaţionale din 2012 echivalează cu o piaţă de aproximativ 5,5 miliarde de dolari (aproximativ 4,5 miliarde de euro).

                       

      Din preţul final plătit de un consumator pe un litru de benzină sau motorină, circa jumătate se duce către stat sub forma taxelor şi impozitelor, restul intrând în buzunarele companiilor petroliere.

      Potrivit informaţiilor disponibile şi  evoluţiei pieţei de anul trecut, în 2012 în România s-a consumat circa 5,7 - 5,8 milioane de tone de carburanţi, benzină şi motorină, atât prin intermediul reţelelor de benzinării, cât şi pe segmentul comercial. Circa 75% din consumul de carburanţi este reprezentat de consumul de motorină.

Citeşte mai mult...
 
Articol furnizat de GDF SUEZ Energy Romania PDF Imprimare
Sâmbătă, 24 August 2013 11:08

 

               Ce  cistiga  GDF  SUEZ Energy  : citirea  contoarului - o  face  CLIENTUL , transmiterea  indexului - o  face  CLIENTUL , plata  energiei -o  face CLIENTUL , grija  pentru  primirea  facturii  -cade  in  sarcina  CLIENTULUI .

             Ce  cistiga  CLIENTUL  : Griji   si  responsabilitati   in  plus  .


 Iata  un  articol  furnizat  de  

GDF SUEZ Energy România /http://www.mediafax.ro/publicitate/p-pentru-companii-serviciile-de-energie-la-indemana-cu-noile-optiuni-online-11262315


    Principala preocupare a companiilor care utilizează energia pentru iluminat, producţie sau climatizare este aceea de a monitoriza continuu consumul şi de a păstra costurile sub control. Tehnologia informaţiei reprezintă un factor cheie în gestionarea utilizării de energie, prin multiple soluţii online care permit analiza şi urmărirea consumurilor de energie în timp real.

 

    Datele de plăţi şi consum, la dispoziţie printr-un click

    Majoritatea marilor furnizori de energie prezenţi la nivel mondial oferă azi opţiuni de cont online atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. Consumatorii pot astfel să transmită indexul de consum către furnizor, să vizualizeze şi să plătească online facturile, să obţină rapid informaţii despre consum şi plăţi. Administrarea costurilor de energie este mai simplă ca oricând: informaţia necesară luării deciziilor potrivite se află mereu la îndemâna clienţilor.

Citeşte mai mult...
 
Ce “minuni” fiscale a facut Guvernul Ponta PDF Imprimare
Miercuri, 21 August 2013 09:03

 

                         “Haiducie fiscala” made in FMI.

           Ce experiment unic propune Fondul Monetar in Romania

                                

      Romania este, de la debutul crizei, locul in care FMI face experimente economice. Masurile dure de austeritate luate in ultimii ani, fara precedent in Europa, au facut ca statul sa se salveze, dar economia sa intre in coma. Mai nou, expertii FMI propun un nou experiment ce aminteste de haiducie - iau de la bogati ca sa dea la… (ar fi trebuit sa scriem saraci), insa nu este cazul…
         Reducerea TVA la paine de la 1 septembrie a fost promovata de Guvernul Ponta drept un adevarat succes. In teorie, cel putin, ar trebui ca pretul painii si evaziunea fiscala sa scada odata cu reducerea taxei. Ramane de vazut.Masura, anuntata cu mare pompa de premierul Ponta care s-a laudat ca a convins FMI-ul sa o accepte, ascunde insa un adevarat experiment fiscal. FMI si-a dat acordul pentru reducerea TVA la paine in schimbul cresterii altor taxe, in special pe produsele de lux.  
Citeşte mai mult...
 
PASARELELE PIETONALE peste DN 1 au fost date in folosinta PDF Imprimare
Duminică, 18 August 2013 17:06

            Cele patru pasarele pietonale peste DN 1, construite în oraşele Azuga, Buşteni şi Comarnic, au fost date în folosinţă sâmbătă, iar inaugurarea acestora va avea loc duminică, la eveniment fiind aşteptat să participe şi premierul Victor Ponta.


                  

                 Cele patru pasarele pietonale peste DN 1 au fost date în folosinţă. Victor Ponta, aşteptat la inaugurare (IMagine: Petre Bitoiu/Mediafax Foto)

Cele patru pasarele pietonale ridicate în oraşele Azuga, Buşteni şi Comarnic au fost date în folosinţă sâmbătă, anunţă Poliţia Română.

     Pasarelele pietonale metalice reprezintă, potrivit autorităţilor, o soluţie temporară de fluidizare a traficului rutier pe Valea Prahovei până la construirea autostrăzii Comarnic-Braşov.

Citeşte mai mult...
 
De la Guvern pentru Bugetari : DOUA zile libere PDF Imprimare
Joi, 15 August 2013 13:22

                            Veste excelentă pentru bugetari:

                 DOUĂ zile libere de la Guvern

                                 

             Guvernul acordă încă o zi liberă pentru bugetari, vineri 16 august, după cea legală de joi, pentru Adormirea Maicii Domnului. Decizia a fost anunţată de premierul Victor Ponta în şedinţa de Guvern de miercuri.

            "O să adoptăm astăzi Hotărârea de Guvern ca vineri să fie zi liberă care se va recupera într-una dintre sâmbetele viitoare", a spus Victor Ponta, la începutul şedinţei de Guvern.

           Ziua de 15 august, când este Adormirea Maicii Domnului, este zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Această zi a fost stabilită ca sărbătoare legală în 2008, prin Legea 202 de completare a Codului Muncii.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 22 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator