Total Media News

Consumator
Directia Generala Antifrauda Fiscala PDF Imprimare
Luni, 12 August 2013 09:33

          Aproximativ 2.000 de angajaţi ai ANAF primesc în această săptămână preavize pentru concediere. Mulţi dintre ei îşi vor putea găsi un loc de muncă la noua instituţie din cadrul Fiscului, numită Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

 

         Proaspăta instituţie, supranumită recent de premierul Victor Ponta drept un “DNA al Fiscului”, va avea aproximativ 2.000 de angajaţi, care vor proveni în principal de la Garda Financiară, Poliţie, dar şi din Direcţia Vămilor. Pentru a ajunge aici însă, funcţionarii vor trebui să treacă probele unui examen, ce va presupune inclusiv un test de integritate. Inspectorii Antifraudă vor fi dotaţi cu "pistol, muniţie de război, spray paralizant, electroşocuri".

        Potrivit ANAF, în termen de şapte zile, lista posturilor vacante va fi definitivată şi publicată la sediile unităţilor fiscale teritoriale ale ANAF şi postată pe site-ul instituţiei.

 

Citeşte mai mult...
 
Romeo-Florin Nicolae, şef al Vămii, a fost numit de Ponta la conducerea Direcţiei Antifraudă PDF Imprimare
Vineri, 02 August 2013 07:33

      Romeo-Florin Nicolae, şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, a fost numit, joi, de premierul Victor Ponta la conducerea nou-înfiinţatei Direcţii Generale de Antifraudă Fiscală, la propunerea ministrului Finanţelor.

                                                 

       El va avea statutul de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), care coordonează Direcţia Generală de Antifraudă Fiscală.

      La jumătatea lunii iunie, Romeo-Florin Nicolae a fost numit şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor din postul de director general adjunct la Direcţia Generală de Informaţii Fiscale din cadrul ANAF.

Acesta a lucrat ca şi consilier la Direcţia Generală ANAF de Coordonare Inspecţie Fiscală, iar ulterior a fost avansat în postul de director general adjunct.

 

Citeşte mai mult...
 
Asistenta medicala privata si in spitalele de stat..... PDF Imprimare
Joi, 01 August 2013 18:58

         Masura legala prin care medicii romani de la stat ar putea ajunge la venituri de 6000 de lei/luna

                                            

    Consultatiile in graba, alergatura intre cabinetul de stat si cel privat si un diagnostic aruncat la repezeala pe hol ar putea deveni istorie in medicina romaneasca.

    Pe viitor, doctorii din spitalele publice ar putea ingriji si opera bolnavi in regim privat. Evident numai dupa terminarea programului de 7 ore si cu precizarea ca banii achitati de pacient sa fie impartiti intre medic, echipa lui si institutia sanitara. Masurile fac parte din viitoarea lege a salarizarii doctorilor, in functie de performanta lor.

    Pentru ca pacientii sa nu mai stea degeaba pe la usi, in timp ce medicii acorda consultatii la privat, cei din Ministerul Sanatatii vin cu o solutie: acceptarea asistentei medicale private si in spitalele de stat.

 

Citeşte mai mult...
 
M.T.S. a semnat un acord de parteneriat cu Agentia Nationala Antidrog PDF Imprimare
Joi, 25 Iulie 2013 09:17

       Secretarul de stat pentru activităţi de tineret din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Cristian Cosmin şi chestorul Sorin Oprea, director al Agenţiei Naţionale Antidrog, au susţinut astăzi, 24 iulie, o conferinţă de presă cu privire la colaborarea celor două instituţii în domeniul prevenirii consumului de droguri în rândul tinerilor.

                               

            În cadrul evenimentului, secretarul de stat Cristian Cosmin a anunţat semnarea protocolului cu Agenţia Naţională Antidrog.

            „Prin acest parteneriat ne propunem să urmăm mai multe direcţii de acţiune pentru a combate consumul de droguri în rândul tinerilor. Consumul de stupefiante este înr-adevăr un flagel, care afectează întreaga societate, dar tinerii sunt cei mai expuşi, motiv pentru care trebuie să fie şi cei mai protejaţi. Felicit Agenţia Naţională Antidrog pentru sloganul inspirat al campaniei „Prea rebel să fii condus” şi mai ales pentru iniţierea acesteia.

Citeşte mai mult...
 
SOCAR a deschis o noua benzinarie in zona de nord-est a tarii PDF Imprimare
Marţi, 23 Iulie 2013 15:20

         Compania SOCAR România a inaugurat astăzi o nouă staţie multifuncţională, în zona Moldovei. Benzinăria a fost deschisă în oraşul Piatra Neamţ, în prezenţa oficialităţilor locale şi a managementului central SOCAR.

                                        

     Staţia de alimentare din Piatra Neamţ este amplasată în zona Gara Veche , are o suprafaţă de 3900 de mp şi reprezintă o investiţie de peste 1 milion de euro. Prin această nouă deschidere, compania deţine în prezent, în zona de nord-est a ţării, o reţea de 15 staţii de alimentare.

     „ SOCAR a investit până în acest moment peste 22 de miloane de euro în reţeaua de retail din nord-estul ţării şi a ajuns la un aparat format din 235 de angajaţi. Deschiderea staţiei de la Piatra Neamţ este rezultatul dinamicii companiei noastre în zona Moldovei şi a implicării SOCAR în economia României prin investiţii masive în economia locală. Vom dezvolta în continuare reţeaua de benzinării din nord-estul ţării, cu puncte de alimentare stabilite la Roman, Focşani, Buzău, Adjud, Bacău. La Piatra Neamţ intenţionăm ca anul acesta să bifăm a doua staţie, sub brandul SOCAR”, a spus Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 23 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator