Total Media News

Consumator
Primul raion Outlet din tara, operat de Carrefour, in Vitantis Shopping Center! PDF Imprimare
Sâmbătă, 20 Iulie 2013 14:39

Primul raion Outlet din România, operat de Carrefour, doar

în Vitantis Shopping Center

·         Tot ce e nou în România, se întâmplă în Vitantis Shopping Center;

·         În Vitantis Shopping Center are loc lansarea unui concept unic în România: singurul raion Outlet operat de Carrefour;

·         Duminică, 21 iulie, ora 19:00, în Vitantis Shopping Center, va avea loc un super concert Faydee, cu intrare liberă. Berea şi băuturile răcoritoare vor fi oferite din partea casei!

                  

 

           Duminică, 21 iulie, în Vitantis Shopping Center, are loc lansarea primului raion  Outlet din România operat de Carrefour! Un concept unic în ţară, care aduce permanent preţuri cu până la 80% mai mici la peste o mie de produse.

           Oferta singurului raion Outlet din reţeaua Carrefour este actualizată cel puţin o dată pe săptămână, iar produsele ce pot fi găsite aici variază de la articole pentru casă şi grădină, la textile, electronice, electrocasnice, jocuri şi accesorii. Câteva exemple ar fi: televizor LCD Philips 42PFL3007H/12 la doar 1.399,90 lei, redus de la 1.799 lei, aparat foto WB210 Samsung la preţul de 199 lei, redus de la 399 lei, espressor Circolo Titanium Krups la 369,90 lei, redus de la 749 lei sau căşti Hello Kitty la 29,90 lei, reduse de la 49 lei.

Citeşte mai mult...
 
Toti angajatii din restaurantele, bucataria si receptia hotelurilor sunt OBLIGATI sa aiba calificare PDF Imprimare
Miercuri, 10 Iulie 2013 19:44

           Hotelurile sunt obligate de la jumătatea lunii iunie ca toţi angajaţii din bucătărie, restaurante, baruri şi recepţie să fie calificaţi, iar minim 50% dintre agenţii de turism din agenţii trebuie să aibă atestat în domeniu, a declarat agenţiei MEDIAFAX Răzvan Filipescu, preşedintele ANT.

                       

        Toţi angajaţii din restaurantele, bucătăria şi recepţia hotelurilor sunt OBLIGAŢI să aibă calificare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

        "Am urmărit îmbunătăţirea serviciilor oferite către turişti, dar şi a calităţii managementului agenţilor economici. Printre altele, am prevăzut, ca noutate, ca personalul să fie 100% calificat pentru partea de recepţie şi cea de alimentaţie publică din unităţile de cazare", a afirmat Filipescu.

Citeşte mai mult...
 
Noi scumpiri de la 1 iulie: Facturi mai mari si alimente mai scumpe PDF Imprimare
Duminică, 30 Iunie 2013 18:52

                                     1 iulie aduce un nou val de scumpiri.

              Majorarea preţului la gaze şi energie electrică va aduce scumpiri în lanţ, impactul creşterii preţului la utilităţi se va resimţi în industria alimentară, unde preţul unor produse ar putea creşte cu 15% până la finele anului.

                                   
     Începând de luni, preţul gazelor va fi majorat cu 8 procente, iar preţul energiei electrice va creşte cu 1%."Majorarea preţului la gaze, de la data de 1 iulie 2013, se va repercuta asupra întregului lanţ alimentar", potrivit lui Sorin Minea, preşedintele Romalimenta.Producătorii au anunţat deja că scumpirile vor veni, inevitabil, după scumpirea gazului şi a energiei electrice, iar primele produse care se vor scumpi sunt carnea şi laptele.

Citeşte mai mult...
 
Pretul calatoriei cu autobuzul o sa scada de la 1,75 lei, la 1,5 lei PDF Imprimare
Luni, 17 Iunie 2013 12:26

             Astăzi are loc o nouă ședință a Consiliului Local Constanța, în cadrul căreia s-a discutat noul plan tarifar pentru biletele de autobuz.

                         

       Primarul Radu Mazăre a spus că prețul unuei călătorii cu autobuzul va fi de 1,5 lei, de la 1,75 de lei. De asemenea, edilul a spus că dacă RATC nu se va redresa, atunci va fi vândută în urma unei licitații internaționale.

Citeşte mai mult...
 
Modificare majora la examenul pentru permisul auto PDF Imprimare
Miercuri, 12 Iunie 2013 18:58

    Candidatii vor sustine proba teoretica in ziua inscrierii la examen

 

    Candidatii la obtinerea permisului de conducere vor sustine proba teoretica in aceeasi zi in care sunt inregistrati in aplicatia informatica de examinare, adica in ziua in care se inscriu, se arata intr-un ordin publicat recent in Monitorul Oficial.
    In plus, conform noilor reglementari, inregistrarile in aplicatia informatica de examinare se pot realiza inclusiv de catre scolile de conducatori auto, nu doar de catre candidati
Citeşte mai mult...
 


Pagina 24 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator