Total Media News

Consumator
Hotelierii: Impozitul forfetar va afecta grav firmele, care nu isi vor putea permite sa il plateasca PDF Imprimare
Luni, 27 Mai 2013 19:32

     Hotelierii cred că impozitul forfetar propus de Grapini va fi unul suplimentar şi nu va înlocui taxele pe profit sau pe cifra de afaceri, aşa cum promite ministrul delegat pentru IMM şi Turism, ceea ce va afecta firmele, care nu îl vor putea plăti, şi avantajează societăţile care lucrează la negru.


    "Ne vom trezi cu un nou impozit, suplimentar, care va afecta direct rezultatul operaţional şi care nu ne va scuti de celelalte taxe, impozite şi contribuţii de tot felul, stipulate de legislaţia în vigoare", se arată într-un comunicat al Federaţiei Industriei Hoteliere din România (FIHR) transmis luni MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 
Parc acvatic cu apa termala, inaugurat joi la Satu Mare PDF Imprimare
Duminică, 26 Mai 2013 22:13

    Compania Solarex din Satu Mare a inaugurat astazi unul dintre cele mai importante proiecte de investitii derulate in domeniul turismului si serviciilor de wellness din Romania – AquaStar - in valoare de aproape 48 de milioane de lei.

                                                    

  Fondurile provin atat din finantare nerambursabila in valoare de 25 de milioane de lei, cat si din contributia beneficiarului, asigurata prin finantare EximBank.Implementarea proiectului ”Parc acvatic AquaStar - atractia turismului de agrement satmarean”, cofinantat de UE s-a derulat in perioada februarie 2011 - mai 2013.

 

Citeşte mai mult...
 
Romanian
 Boat
 Show
 2013 PDF Imprimare
Miercuri, 22 Mai 2013 08:05

                   Romanian Boat Show   2013

                                    

            Expozitie de yachturi si ambarcatiuni   22 - 26 mai, Piata Constitutiei

 

     Expozitia de yachturi si ambarcatiuni, Romanian Boat Show, este deschisa incepand cu 22 si pana pe 26 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Va asteptam sa admirati noutatile din domeniul nautic, la expozitia cu cea mai veche traditie.
Citeşte mai mult...
 
Utilizatorii de mobil, monitorizati mai bine de Politie PDF Imprimare
Vineri, 17 Mai 2013 19:16

    Poliţia Română a investit 2,8 milioane de lei într-un sistem portabil care va putea localiza, identifica şi monitoriza telefoanele mobile în reţelele Vodafone, Orange, Cosmote şi RCS&RDS.

                       

     Sistemul a fost cumpărat de la firma germană Syborg Informationssysteme.

     "Sistemul foloseşte metoda de simulare a unei celule reale a reţelei de telefonie mobilă. Sistemul are mobilitate totală chiar şi în timpul funcţionării, având posibilitatea de instalare pe un autovehicul. Antenele utilizate în cadrul sistemului sunt ascunse vederii, fiind mascate într-un cadru portbagaj auto de plafon", se precizează în caietul de sarcini al licitaţiei pentru achiziţionarea sistemului, citat de mediafax.ro.

Citeşte mai mult...
 
Scandalul carnii de cal: vinovatii ar putea scapa nepedepsiti PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Mai 2013 07:14

 

           Scandalul cărnii de cal: vinovaţii ar putea scăpa nepedepsiţi

                

       Într-un articol publicat de cotidianul britanic “The Guardian” se arată că autorităţile irlandeze se confruntă deja cu acuzaţii, preferând să protejeze industria alimentară din ţara lor şi refuzând să denunţe toate părţile implicate.

    O sursă aflată sub protecţia anonimatului a declarat pentru cotidian că investigatorii “nu vor putea identifica şi pune sub acuzare vreunul dintre abatoarele mari, din cauza tăcerii” autorităţilor irlandeze.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 25 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator