Total Media News

Consumator
acord comercial între Vodafone şi RCS&RDS PDF Imprimare
Vineri, 18 Iulie 2014 21:38

    Acordul dintre Vodafone şi RCS&RDS: ce trebuie să ştie clienţii despre înţelegerea dintre cele două companii

 

                                               

     

   Şeful Vodafone România, Ravinder Takkar, a vorbit în cadrul evenimentului MEET THE CEO, organizat de revista Business Magazin, despre acordul comercial dintre Vodafone şi RCS&RDS, prin care clienţii Digi Mobil au acces la reţeaua operatorului britanic în momentul în care ies din aria de acoperire RCS&RDS.

   „Există un acord comercial între Vodafone şi RCS&RDS. Este un lucru pe care l-am făcut nu doar în România, ci şi în alte ţpri Un wholesale agreeement este o practică extrem de comună în istoria telecomului şi ajută în mod fundamental la dezvoltarea industriei prin această interconectare a serviciilor. Dacă cineva foloseşte serviciile unui operator şi nu îl poate apela pe cel din altă reţea, atunci toată industria se prăbuşeşte. S-a scris mult în presă despre cum dintr-o dată clienţii Digi au acces integral la reţeaua Vodafone. Nu este cazul. Trebuie să fim foarte atenţi cu aceste cuvinte. Termenii acordului sunt confidenţiali şi nu pot fi discutaţi public“, spune Ravinder Takkar. Despre ipoteza cumpărării RCS&RDS de către britanici, şeful Vodafone mai spune că este doar „o speculaţie“. Cât despre o posibilă achiziţie pe piaţa locală, Vodafone este „deschisă la consolidare pe piaţă, dar o să ne concentrăm pe planurile noastre. Dacă apar oportunităţi, fireşte că suntem deschişi“.

Citeşte mai mult...
 
Directiva privind prelungirea, de la 50 la 70 de ani, a duratei de protecţie de dreptului de autor PDF Imprimare
Joi, 10 Iulie 2014 18:49

       CE a lansat, joi, o procedură de infringement împotriva României, cerând Bucureştiului să pună în aplicare pe deplin Directiva privind prelungirea, de la 50 la 70 de ani, a duratei de protecţie de dreptului de autor şi a anumitor drepturi conexe, se arată într-un comunicat al Comisiei.

                                   

    Comisia Europeană a cerut României, Franţei şi Poloniei "să pună în aplicare pe deplin Directiva 2011/77/UE a Parlamentului European şi a Consiliului din 27 septembrie 2011 de modificare a Directivei 2006/116/CE privind durata de protecţie a dreptului de autor şi a anumitor drepturi conexe".

Citeşte mai mult...
 
REAL a plecat din Romania, OBI pleaca,................. ramin "prostii " de romani PDF Imprimare
Marţi, 08 Iulie 2014 21:45

      Retailerul german de bricolaj OBI, care în perioada 2008 - 2010 a investit 30-40 de milioane de euro într-o reţea de şapte magazine în România, blocând ulterior procesul de expansiune, a început să-şi lichideze stocurile de marfă în condiţiile în care compania va ieşi de pe piaţa locală până la sfârşitul lunii viitoare.

                                                        

     OBI, parte a grupului Tengelmann, care la începutul anului 2010 a vândut supermarketurile Plus din România rivalilor de la Lidl, este unul dintre cei mai mari jucători din piaţa europeană de bricolaj, având vânzări de 6,8 mld. euro în 2012, dar în piaţa locală compania germană nu a reuşit să se impună.

       Un nou exit din piaţa locală de bricolaj

   Cu vânzări medii per magazin de 5,4 mil. euro în 2013, la jumătate faţă de media pieţei de bricolaj, cei de la OBI nu au găsit cumpărător pentru operaţiunile locale, astfel că spaţiile magazinelor din Oradea şi din cartierul bucureştean Berceni vor fi închiriate de retailerul grec de jucării şi ar­ticole pentru copii Jumbo, care ar putea ocupa şi maga­zi­nele din Piteşti, Ploieşti şi Arad.

Citeşte mai mult...
 
Taxa la podul Cernavodă, eliminată la sfârşit de săptămână până la 31 august PDF Imprimare
Vineri, 04 Iulie 2014 19:07

    Încasarea tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre de la Feteşti - Cernavodă este sistată şi în această vară, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, începând de vineri, 4 iulie.

          

   Sistarea plăţii taxei a fost aprobată printr-un ordin al lui Alexandru Năstase, secretarul de stat care conduce Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, publicat vineri în Monitorul Oficial.

   Măsura, valabilă până la 31 august, se aplică pe sensul Bucureşti - Constanţa în zilele de vineri, în intervalul 18:00 - 24:00, şi sîmbătă, între orele 06:00 şi 12:00.

Citeşte mai mult...
 
doar două ore de la Bucureşti la Constanţa PDF Imprimare
Vineri, 04 Iulie 2014 07:29

       Companiile naţionale feroviare CFR SA şi CFR Călători SA anunţă, că începând din 4 iulie 2014, patru trenuri de călători InteRregio, care vor atinge viteza maximă de 160 km/h, vor parcurge distanţa dintre Bucureşti şi Constanţa în două ore, la fel şi retur.

 

                              

    Cele 4 trenuri Interregio, apte din punct de vedere tehnic pentru a circula cu viteza maximă de 160 km/h, vor asigura legătura directă între Bucureşti şi litoral în două ore.


    Cursele vor opera de două ori pe zi:


** plecări din Bucureşti orele 9.00, respectiv 16.00
** plecări din Constanţa orele 13.10, respectiv 19.20Alte două trenuri vor atinge 140 km/h

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator