Total Media News

Consumator
Bilet avion dus-intors la doar 99 Euro PDF Imprimare
Duminică, 12 Ianuarie 2014 19:01

           TAROM lanseaza oferta de iarna, cu preturi începând de la 99* euro

                                                 

    În perioada 13 - 31 ianuarie 2014, TAROM invită toţi iubitorii de călătorii să achiziţioneze bilete dus -întors spre/ dinspre următoarele destinaţii TAROM: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Chişinău, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti si Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti si Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti si Cluj), Roma (din Bucureşti si Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti si Cluj).

    Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site, prin agenţiile proprii TAROM cât şi prin agenţiile de turism revânzătoare. Oferta de iarnă este valabilă pentru călătoriile în perioada 20 ianuarie - 14 martie 2014.

Citeşte mai mult...
 
Risipa din Parlament: 3 milioane de lei sunt cheltuiti in fiecare luna pentru angajatii parlamentari PDF Imprimare
Vineri, 15 Noiembrie 2013 15:04

           Recordul instituţiei: 16 angajaţi la un parlamentar

 

      Cei 586 de deputaţi şi senatori din actuala legislatură şi-au angajat 2.265 de persoane la birourile parlamentare, recordul fiind de 16 angajaţi la un parlamentar, iar suma pe care aleşii o decontează, lunar, de la Cameră şi Senat, pentru remunerarea acestora depăşeşte trei milioane de lei.   

     Astfel, potrivit informaţiilor remise de Camera Deputaţilor, la solicitarea MEDIAFAX, cei 412 deputaţi au decontat, în luna august, cheltuieli de personal pentru 1.554 angajaţi care figurează pe statele de plată aferente lunii august, în cuantum de 2.127.975 de lei.

Pe de altă parte, potrivit informaţiilor remise de Senat, la solicitarea MEDIAFAX, pe statele de plată aferente lunii septembrie figurau 711 angajaţi, care deservesc birourile parlamentare ale celor 174 de senatori. Cheltuielile de personal decontate de senatori în luna iulie au fost în cuantum de 956.315 lei.

Citeşte mai mult...
 
Asoc. Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare: BNR a protejat băncile şi contractele de credit PDF Imprimare
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 16:22

           Asociaţia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare: BNR a protejat băncile şi contractele de credit cu clauze abuzive

 

     Asociaţia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF) apreciază că Banca Naţională a României a protejat sistemul bancar şi contractele de credit care cuprind clauze abuzive, motivând stabilitatea financiară, atitudine care nu avantajează însă nici consumatorii nici instituţiile de credit.

     "Cel puţin la nivelul BNR a existat o atitudine de protejare a sistemului bancar şi a contractelor existente, cu clauze abuzive, motivându-se stabilitatea financiară. Dar stabilitatea sistemului bancar nu poate fi obţinută cu preţul dreptului la o viaţă decentă a consumatorului", a declarat miercuri preşedintele AURSF, Alin Iacob.

Citeşte mai mult...
 
Care este ora potrivita ca sa bei cafeaua ? PDF Imprimare
Vineri, 08 Noiembrie 2013 22:59

  Cafeaua acţionează cel mai eficient dacă este băută între 9.30 şi 11.30 dimineaţa, deoarece ceasul biologic este receptiv la efectul cafeinei la câteva ore de la trezire, conform studiilor efectuate de neurologul Steven Miller, de la Universitatea din Maryland.

                           

  Explicaţia este legată de nivelul hormonului cortizon, care, după ce atinge apogeul între ora 8.00 şi 9.00 dimineaţa, începe uşor să scadă spre sfârşitul dimineţii, informează dailymail.co.uk.

În cazul în care cafeaua este băută la primele ore ale dimineţii, când nivelul de cortizon este mare, cafeina interacţionează cu acest hormon, iar organismul dezvoltă rezistenţă la cafeină, care nu îşi va mai face efectul.

Neurologul Steven Miller a arătat că oamenii care beau cafea atunci când nivelurile de cortizon sunt crescute - între ora 8.00 şi 9.00 dimineaţa - dezvoltă toleranţă la cafeină, datorită căreia vor simţi nevoia să crească doza.

Citeşte mai mult...
 
Prefectura Vaslui a blocat organizarea referendumului în Pungeşti in privinta gazelor de şist PDF Imprimare
Vineri, 08 Noiembrie 2013 20:45

         Prefectura Vaslui a blocat organizarea referendumului în comuna Pungeşti cu privire la consultarea populaţiei pe tema explorării şi exploatării gazelor de şist, după ce instituţia a dat în judecată, vineri, într-un nou proces, autorităţile locale din Pungeşti.


    Prefectura Vaslui a dat din nou în judecată Consiliul Local Pungeşti şi a solicitat în instanţă anularea hotărârii prin care autorităţile deliberative din Pungeşti au hotărât organizarea unui referendum prin care populaţia să fie consultată cu privire la interzicerea explorării şi exploatării gazelor de şist.

    Acţiunea Prefecturii Vaslui vine la o zi după ce prefectul judeţului, Radu Renga, anunţa că organizarea referendumului în Pungeşti se desfăşoară conform calendarului, în acest sens fiind desemnat şi preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie, în urma tragerii la sorţi la Tribunalul Vaslui.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 18 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator