Total Media News

Consumator
Nu este exclus ca multe dintre mall-uri sa dea faliment PDF Imprimare
Joi, 24 Octombrie 2013 10:44

   A fost o vreme cand mall-urile erau mai aglomerate decat Gara de Nord.

                     

     Romanii cheltuiau in nestire din bani imprumutati cu mana larga de bancheri, iar retailerii inregistrau profituri record de la o luna la alta. "Epoca de Aur" a consumului s-a dus. Mall-urile au devenit adevarate "muzee", iar intre dezvoltatori si retaileri se duce un razboi crunt, in care fiecare incearca sa se salveze.

 

    Deschiderea noului mall Promenada a starnit entuziasm in primele zile, insa daca mergi acum acolo, vei descoperi aceeasi atmosfera trista, de muzeu, putini fiind vizitatorii care mai vin in alta zi decat in weekend. Nici n-ar prea avea de ce, pentru ca mall-ului ii lipseste, printre altele, unul dintre ingridientele cheie in domeniu – un cinematograf.Promenada pare sa devina "mall-ul corporatistilor", locul unde cei care lucreaza in cladirile de birouri din jur vin sa manance la pranz. In rest, in timpul saptamanii bate vantul, la fel cum se intampla si in alte centre comerciale din Capitala, precum Plaza Romania, Mall Romania (Vitan), Baneasa Shopping Center sau Afi Cotroceni.Cum s-a ajuns in aceasta situatie? Principala cauza este ca romanii nu mai au banii de altadata.

Citeşte mai mult...
 
Real, prima victima mare in razboiul retailului. PDF Imprimare
Miercuri, 23 Octombrie 2013 10:11

            Ce va face Auchan cu hipermarketurile preluate  ?

         Va faceti cumparaturile la Real? Ei bine, in curand veti observa, cu siguranta, ca hipermarketul la care mergeti de obicei a devenit, intre timp, Auchan.

      Motivul? Nemtii s-au declarat invinsi de criza, astfel ca si-au vandut 20 dintre cele 24 de magazine catre francezi.Primul magazin transformat de francezi este cel de pe bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti.   A fost ales drept pilot pentru ca se afla langa birourile Auchan si astfel francezii au putut experimenta in ce masura transformarea este profitabila.   Iar primele reactii sunt pozitive. Traficul in magazin a crescut simtitor de la deschiderea in noul format.  
       Urmatorul pe lista pentru rebranding este hipermarketul Real Vitan, unde se deruleaza in prezent o campanie de lichidare de stocuri, cu preturi reduse cu pana la 50%. Francezii vor sa scape de toate produsele care nu sunt incluse si in oferta Auchan.Pana anul viitor, grupul francez vrea sa rebranduiasca si celalalte 19 magazine Real.  
Citeşte mai mult...
 
Bulgarii anunta PROBLEME MAJORE la podul Calafat-Vidin, dupa numai patru luni de la inaugurare PDF Imprimare
Marţi, 22 Octombrie 2013 15:57

          Podul Calafat-Vidin are aproximativ 20 de probleme serioase, relevă o inspecţie a Ministerului bulgar al Transporturilor, informează site-ul Novinite.com.

                 

     "Nu înţeleg de ce presa a relatat doar despre o singură gaură în asfalt, pe podul Calafat-Vidin, când de fapt sunt numeroase gropi şi alte probleme", a declarat ministrul bulgar al Transporturilor, Danail Papazov, potrivit site-ului Novinite.com.

      Podul a fost asfaltat în urmă cu patru luni, dar presa a relatat că există deja o groapă mare pe sensul dinspre România spre Bulgaria.

     

Citeşte mai mult...
 
Oprescu, despre pasajul Mihai Bravu PDF Imprimare
Duminică, 13 Octombrie 2013 19:55

    Lucrările la primul pod al pasajului Mihai Bravu vor fi terminate în martie 2014, iar în paralel cu acestea vor începe, în funcţie de starea vremii, cele la al doilea pod, întregul obiectiv urmând să fie gata în decembrie 2014, a anunţat, vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

                      

    "S-au montat deja 16 traverse, adică grinzi prefabricate de aproximativ 40 de metri lungime fiecare, pe primele patru deschideri ale podului şi mai avem încă 28 pentru primul pod. Primul pod, Calea Văcăreşti - Mihai Bravu, are lungimea de 675,4 metri, celălalt mai mult - 687,7 de metri, pe Mihai Bravu - Calea Văcăreşti.         

     Pasajul rezolvă conflictul de circulaţie de la nivelul a două puncte esenţiale - Splaiul Unirii şi Dâmboviţa pe de-o parte, iar pe de cealaltă parte intersecţia Mihai Bravu cu Calea Văcăreşti, realizând continuitatea traficului, în corelare cu viitorul pasaj subteran de la Piaţa Sudului", a mai spus edilul, cu ocazia unei vizite la şantierul pasajului.

Citeşte mai mult...
 
Ponta: Introducerea impozitului forfetar nu este prevazuta in acordul FMI, e iniiativa a Guvernului PDF Imprimare
Duminică, 06 Octombrie 2013 09:49

              Introducerea impozitului forfetar nu este prevăzută în acordul convenit cu Fondul Monetar Internaţional, ci este o iniţiativă a Guvernului, aflată în prezent în Parlament spre adoptare, a declarat premierul Victor Ponta.

                                                          

    "Forfetarul nu e prevăzut în acordul cu FMI, este iniţiativă a Guvernului preluată, şi din punctul meu de vedere bine gestionată, de ministrul Grapini, care a discutat de şase luni cu IMM-urile şi a venit cu proiectul de lege. Dacă Parlamentul îl va adopta, va însemna că pentru anumite tipuri de servicii - hotel, restaurant, frizerie- nu mai îţi iau niciun fel de impozit pe profit, toate celelalte, ai o taxă pe care o plăteşti anual şi nu mai vin să te întreb nimic altceva, cât ai făcut profit. Deci, asta nu e în acordul cu FMI", a spus Ponta la Antena 3.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 19 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator