Total Media News

Consumator
Ponta: Impozitul pe terenuri si cladiri se mareste de la 1 ianuarie 2014. Chitoiu: Nu se mareste PDF Imprimare
Joi, 03 Octombrie 2013 08:12

          Premierul Victor Ponta a susţinut, miercuri seară, că impozitul pe terenuri şi clădiri se va majora de la 1 ianuarie 2014, în timp ce ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu, l-a contrazis, afirmând că nu se va mări acest impozit.

                                            

      Ponta a fost întrebat într-o emisiune RTV când vor fi mărite impozitele pe clădiri şi terenuri.

      "1 ianuarie 2014", a replicat Ponta.

 

       Premierul a fost contrazis de ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu: "Nu se măreşte, nu, nu...nu se măreşte".


Citeşte mai mult...
 
Comisarul Damanaki viziteaza Bucurestiul si Delta Dunarii PDF Imprimare
Vineri, 27 Septembrie 2013 15:45

        Dna Maria Damanaki, comisar european pentru afaceri maritime și pescuit, va efectua o vizită de 2 zile în România, împreună cu dl Dacian Cioloș, comisar pentru agricultură și dezvoltare rurală, în perioada 29-30 septembrie.

 

     Vizita include reuniuni oficiale cu demnitari de rang înalt din cadrul Guvernului României, precum și o serie de mese rotunde cu reprezentanți ai părților interesate și societății civile la nivel local. În timpul celor 2 zile, comisarul Damanaki va sublinia necesitatea de a transforma reforma recent adoptată a politicii comune din domeniul pescuitului în rezultate concrete în zona Mării Negre și va discuta ideile în legătură cu cele mai bune modalități de a îndeplini acest obiectiv.

Citeşte mai mult...
 
Vechiul „Certificat de producator“ va fi inlocuit cu Atestatul de producator PDF Imprimare
Joi, 26 Septembrie 2013 12:59

               Guvernul modifică, din nou, legislaţia cu privire la certificatele de producător şi condiţiile de comercializare a legumelor şi fructelor în pieţele publice

                                 

           Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a conceput un proiect de „Ordonanţă de urgenţă pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol“. Printre motivele invocate de autori în nota de fundamentare se numără „menţinerea unui grad ridicat al evaziunii fiscale în domeniul vânzării produselor agricole, cu preponderenţă la legume şi fructe proaspete“, precum şi faptul că „o importantă parte a producţiei de legume şi fructe realizată de micii producători agricoli în gospodăria proprie este valorificată prin intermediari, în condiţii improprii, pe canale comerciale necontrolabile, care eludează legislaţia fiscală, creează concurenţă neloială şi disfuncţionalităţi ale fluxului de marfă către populaţie, cu implicaţii asupra preţului produselor“.

Citeşte mai mult...
 
Din 2014 se va plati CASS si pentru veniturile din chirii PDF Imprimare
Luni, 23 Septembrie 2013 18:00

           Codul Fiscal s-a modificat a cincea oara in acest an

                                     

     Persoanele care obtin venituri din chirii vor plati, din 2014, contributia de asigurari sociale de sanatate (CASS), se arata intr-un act normativ, publicat recent in Monitorul Oficial, care modifica Codul Fiscal. Potrivit documentului, plata CASS pentru cei care realizeaza venituri din chirii va fi limitata la cinci salarii medii brute, adica la 11.115 lei.

     Din 2014 vor plati CASS si persoanele care obtin venituri din chirii, se arata in OUG nr. 88/2013 publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 593 din 20 septembrie 2013.

    Potrivit noilor reglementari, au calitatea de contribuabili la sistemul public de pensii si la cel de asigurari sociale de sanatate persoanele care realizeaza venituri din cedarea folosintei bunurilor.

Citeşte mai mult...
 
Produsele Himalaya Herbal Healthcare PDF Imprimare
Joi, 05 Septembrie 2013 20:30

   Produsele Himalaya Herbal Healthcare - recunoscute si recomandate de specialisti la nivel global


                                               

     Distribuite in Romania prin intermediul Prisum International, produsele Himalaya sustin si imbunatatesc sanatatea fara a avea reactii adverse


    Milioane de oameni din intreaga lume duc o viata mai fericita si sanatoasa datorita unei stiinte indiene stravechi cunoscuta sub numele de Ayurveda sau „Stiinta vietii”. Himalaya este o companie cu o istorie de peste 80 de ani si joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume. Astazi, produsele companiei sunt recunoscute si recomandate la nivel global de doctori si specialisti, iar oameni din peste 89 de tari se bazeaza pe Himalaya pentru nevoile personale de sanatate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 20 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator