Total Media News

Politic
Adrian Năstase rămâne avocat în Baroul Bucureşti PDF Imprimare
Luni, 21 Octombrie 2013 15:44

           Consiliul Baroului Bucureşti a decis, luni, că Adrian Năstase poate rămâne avocat, apreciind că faptele care au stat la baza condamnării fostului premier nu au afectat calitatea de avocat, a anunţat, luni, decanul instituţiei, Ion Ilie Iordăchescu.

                                 

      Decanul Baroului Bucureşti, Ion Ilie Iordăchescu, a spus că luni, în şedinţa Consiliului, s-a luat hotărârea completarea motivaţiei hotărârii de menţinere pe tabloul avocaţilor a lui Adrian Năstase.

       "Completarea este în următorul sens, şi anume: au fost aduse argumente că faptele care au stat la baza condamnării avocatului Adrian Năstase nu au afectat profesia de avocat", a precizat Iordăchescu.

Citeşte mai mult...
 
Orban: Votez orice motiune de cenzura impotriva lui Ponta, acest "hibrid nereuşit" PDF Imprimare
Luni, 16 Septembrie 2013 17:02

   Deputatul PNL Ludovic Orban susţine că va vota orice moţiune de cenzură împotriva premierului Victor Ponta, despre care afirmă că este "un hibrid nereuşit" între "capitalismul lui Năstase" şi "comunismul lui Iliescu", nemulţumit fiind de declaraţiile premierului făcute la Roşia Montană. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru MEDIAFAX că anunţul deputatului PNL Ludovic Orban privind susţinerea unei moţiuni de cenzură împotriva Cabinetului condus de Victor Ponta este unul "strict personal", iar PNL nu intenţionează să susţină vreo moţiune de cenzură.

                                           

    "Ieri, privindu- l pe Ponta, l-am văzut aievea pe Ion Iliescu al anilor 90, mulţumind minerilor după reprimarea brutală a Pieţei Universităţii. Este adevărat că nu avea decât casca (nou- nouţă, de altfel ca şi toţi ceilalţi asa-zişi mineri, care nu mai sunt mineri din 2006) nefiind dotat şi cu lămpaş sau bâtă. Este adevărat că nu a adus minerii la Bucureşti, dar a făcut un lucru mult mai grav: a promis minerilor că îi ia pe parlamentari de guler şi îi aduce să voteze în mină. Este adevărat că nu a înfierat cu mânie proletară protestatarii din Piaţa Universităţii, însă a făcut un lucru şi mai grav, afirmând: «nimeni nu are voie să spună nu»", scrie Orban pe Facebook.

Citeşte mai mult...
 
Ludovic Orban cere DEMISIA lui Ponta şi a lui Şova, în scandalul Roşia Montană PDF Imprimare
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 07:17

              Ludovic Orban a spus ca singura modalitate prin care statul roman isi poate spala imaginea este ca cei doi ministri sa isi dea demisia.

                                             

       "Dupa parera mea, din situatia asta nu se poate iesi decat prin demisia domnului Sova si a domnului Ponta. Nu poti sa zici luni, ca premier, la trei, patru ore inainte sa dea un comunicat compania, ca aceasta companie poate sa dea statul in judecata si statul sa plateasca daune de 2 milioane", a spus deputatul.Liberalul s-a aratat deranjat ca multi oameni au votat PNL si USL pentru ca au crezut ca vor bloca proiectele legate de Rosia Montana si gazele de sist.

      "Primul lucru care pe mine ma deranjeaza este ca una dintre principalele teme de campanie a fost Rosia Montana si gazele de sist. Sunt multi oameni are au votat cu noi pentru ca au crezut ca noi vom bloca aceste proiecte.

     Nu poti sa te schimbi brusc peste noapte, dupa ce ai ajuns la putere, sa devii un sustinator ale acestui proiect", a completat Orban.

Citeşte mai mult...
 
Consilierii PDL DEMISIONEAZĂ din Consiliul General al Municipiului Bucureşti PDF Imprimare
Duminică, 08 Septembrie 2013 17:53

     Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii acestui partid demisionează din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, el argumentând că PDL nu doreşte "să mai gireze incompetenţa administrativă" la nivelul Capitalei.


     "În momentul de faţă, PDL nu mai este dispus sub nicio formă să gireze incompetenţa administrativă a domnului Sorin Oprescu, motiv pentru care, de mâine, PDL părăseşte Consiliul General. Toţi consilierii generali ai PDL îşi vor da demisia din CGMB, astfel încât să nu mai girăm incompetenţa administrativă la nivelul Bucureştiului. (...) E forma noastră de protest la incapacitatea administrativă, este inadmisibil pentru Bucureşti, după 6 ani, să nu vii să propui un proiect Consiliului General", a susţinut Videanu.

Citeşte mai mult...
 
A DOUA SESIUNE PARLAMENTRĂ a anului începe luni. Priorităţile: reorganizarea şi Constituţia PDF Imprimare
Duminică, 01 Septembrie 2013 23:37

            Camera Deputaţilor şi Senatul încep, luni, cea de a doua sesiune ordinară a Parlamentului din anul 2013, priorităţile puterii vizând reorganizarea administrativă şi modificarea Constituţiei, în timp ce opoziţia a menţionat că ţintele ei legislative sunt centrate pe crearea de locuri de muncă.

                    

     A DOUA SESIUNE PARLAMENTRĂ a anului începe luni. Priorităţile: reorganizarea şi Constituţia (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

     Senatul se convoacă de luni în a doua sesiune ordinară a anului 2013. Preşedintele Senatului a convocat Biroul Permanent luni, ora 14.00, iar grupurile parlamentare se vor întruni la ora 15.00. Senatorii se vor întruni în plen de la ora 16.00, la sediul din Palatul Parlamentului.

    De asemenea, Camera Deputaţilor este convocată în a doua sesiune ordinară a anului 2013 luni, la ora 14.00. Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor va avea loc luni, începând cu ora 13.00.

     Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, în deschiderea BPN al PSD, reunit la Mamaia, că din toamnă trebuie să se modifice Legea 315/1998 privind regiunile de dezvoltare în sensul formării regiunilor înainte de a primi statutul constituţional prin revizuirea Legii fundamentale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 21 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic