Total Media News

Politic
Ponta ......un salariu minim, probabil de 1.000 de lei, si un salariu maxim PDF Imprimare
Vineri, 26 Iulie 2013 15:56

            Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, că vrea să modifice Legea salarizării, incluzând în "anvelopa naţională" cheltuieli de personal pentru fiecare instituţie, respectiv primării, consilii judeţene, ministere, dar şi "un salariu minim, probabil de 1.000 de lei, şi un salariu maxim".

                                           

      "Am discutat cu cei prezenţi la întâlnire despre viitorul sistem de salarizare în aparatul public. Intenţionez ca în anvelopa naţională - şapte la sută din PIB negociată cu partenerii noştri internaţionali - să facem anvelopa de cheltuieli de personal pentru fiecare instituţie în parte - primărie, CJ, minister - să avem un salariu minim, probabil de 1.000 de lei şi un salariu maxim.

Citeşte mai mult...
 
Probabilitatea ca referendumul pe Constitutie sa fie amanat devine din ce in ce mai mare PDF Imprimare
Duminică, 21 Iulie 2013 19:20

        Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să fie amânat după anul care se scurge deja, în acord cu decizia Curţii Constituţionale, şi organizat poate chiar o dată cu alegerile prezidenţiale, devine din ce în ce mai mare.

                                           

     "Aşteptăm ca la începutul sesiunii parlamentare să stabilim un calendar, numai că acest calendar va trebui racordat la decizia politică, strategică de această dată când supunem proiectul final referendumului. Şi, deocamdată, aşa cum lucrurile s-au conturat, probabilitatea ca referendumul să fie amânat după anul care se scurge, deci pus undeva, poate chiar cu alegerile prezidenţiale, devine din ce în ce mai mare", a spus Antonescu, într-o emisiune la Antena 3.

Citeşte mai mult...
 
Basescu cere reexaminarea legii privind referendumul validat cu prezenta de 30% PDF Imprimare
Joi, 11 Iulie 2013 20:27
                Preşedintele Traian Băsescu cere Parlamentului reexaminarea legii care prevede validarea referendumului cu participare de cel puţin 30% şi cu cvorum al voturilor valabil exprimate de cel puţin 25%, pe motiv că în această formă nu se asigură o reprezentativitate suficientă.  

                 

                                Traian Basescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

            Preşedintele menţionează, în cererea de reexaminare, că prin Legea pentru modificarea şi completarea Legii 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului se introduce, sub aspectul condiţiilor de validitate a referendumului, un cvorum de participare de cel puţin 30% şi un cvorum al voturilor valabil exprimate de cel puţin 25%, ambele raportate la numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul a aprobat achizitia a 12 avioane vechi F-16 PDF Imprimare
Miercuri, 19 Iunie 2013 15:46

      Proiectul de lege privind achiziţia a 12 avioane vechi de tip F-16, pentru care va fi plătit 628 milioane euro, a fost aprobat de Guvern.

                              

      Primele plăţi vor fi acoperite cu 97 milioane euro şi din sumele încasate de ANCOM la eliberarea benzilor de frecvenţe radio, suplimentar fondurilor alocate din veniturile proprii ale Ministerului Apărării şi din bugetul de stat.

     Guvernul a anunţat ulterior că a aprobat acest proiect de lege, pentru "realizarea capabilităţii operaţionale aeriene cuprinse în faza 1 a etapei de tranziţie iniţială a concepţiei de realizare graduală a capabilităţii de apărare aeriană în cadrul programului «Avion Multirol al Forţelor Aeriene»".

Primele plăţi pentru cele 12 avioane vechi F-16,acoperite şi din încasări ANCOM pentru licenţe radio

Citeşte mai mult...
 
Ioan Becali: Vreau sa ma fac europarlamentar. PDF Imprimare
Miercuri, 22 Mai 2013 11:25

        Să-i arăt eu dnei Redding ce se întâmplă în România


        Ioan Becali a declarat, marţi, la Realitatea TV, că vrea să devină europarlamentar pentru a reprezenta România demn şi curajos şi pentru a le arăta europenilor ce se întâmplă cu adevărat în România.


                        Ioan Becali
                       Ioan Becali

        "Vreau să mă fac un parlamentar european. Să ajung in PE şi să vorbesc fără cască. Să vorbesc în franceză, germană, engleză, portugheză.O să mă întrebe de ce nu folosiţi cască şi o să le răspund: pentru că înţeleg ce spuneţi dvs. Vreau doar să reprezint România într-un stil demn, într-un cadru demn, cu curaj şi capul sus şi să-i invit pe acei domni să vadă ce se petrece in România la faţa locului. Să-i arăt eu dnei Redding (n.r. comisarul european pe Justiţie) ce se întâmplă în România", a spus Becali.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 23 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic