Total Media News

Politic
Ministrul Grapini, socata de jalea din reprezentantele de turism ale Romaniei in strainatate PDF Imprimare
Vineri, 17 Mai 2013 13:32

        Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri şi turism, Maria Grapini, a declarat, sâmbătă, în Băile Felix, că a găsit 'jale şi dezastru' la reprezentanţele de turism ale României în străinătate, motiv pentru care ministerul 'va schimba totul ".

                              

    'La Paris, la Viena, în Spania, Italia, e jale şi dezastru !

     Oamenii nu aveau habar că trebuie să promoveze ţara lor, ei de asta sunt acolo. În sfârşit, am preşedintele Autorităţii Naţionale în Turism, îi chem pe toţi, le fac o fişă a postului şi le dau termene. (...) Aici schimbăm totul şi ne deschidem spre Asia. În Japonia, de exemplu, unde oamenii sunt foarte interesaţi. (..) Noi trebuie să promovăm inteligent România, prin specificul ei,' a spus Maria Grapini, la întâlnirea cu oamenii de afaceri din staţiunile Felix şi 1 mai.

Citeşte mai mult...
 
Articol test PDF Imprimare
Vineri, 26 Aprilie 2013 22:47

ANOFM precizează, într-un răspuns solicitat de agenţia MEDIAFAX, care sunt cele mai mari indemnizaţii de şomaj din România, primul loc fiind ocupat de un fost director adjunct de la o societate comercială din Botoşani.

 

Un fost director adjunct de la o societate comercială din Botoşani primeşte cea mai mare indemnizaţie de şomaj din România, adică 5.755 de lei, la nivel naţional fiind înregistraţi şase şomeri cu o indemnizaţie mai mare de 3.000 de lei.

Citeşte mai mult...
 
Congresul PSD, joc cu miza zero. Nastase, pe post de vedeta reloaded PDF Imprimare
Sâmbătă, 20 Aprilie 2013 08:55

         Prima zi a Congresului PSD a fost una soft, spre deosebire de ultimele evenimente similare de acest gen cu care social-democraţii şi-au obişnuit audienţa. Reuniunea a fost marcată de discursuri elegante, presărate cu glume iscusit alese şi de unanimităţi de mult uitate.

                      

           ANALIZĂ: Congresul PSD, joc cu miză zero. Năstase, pe post de vedetă reloaded (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

          Vedeta incontestabilă a fost Adrian Năstase, a cărui revenire a constituit un ax central, având în vedere că apariţia acestuia - prima în public de după eliberare - era aşteptată atât de social-democraţii prezenţi la Sala Palatulului, cât şi de mulţimea de jurnalişti veniţi să relateze evenimentul.

Citeşte mai mult...
 
Iohannis(PNL) a criticat coabitarea dintre Ponta si Basescu PDF Imprimare
Marţi, 09 Aprilie 2013 21:49

            Klaus Iohannis a afirmat că „s-a ajuns prea repede la un pact de coabitare“ între preşedinte şi premier.

                               

 

            Prim-vicepreşedintele PNL a afirmat, la Antena 3, că numirea procurorilor şefi nu a fost discutată în interiorul USL. Liderul PNL a recunoscut că „USL nu este o alianţă simplă“. El a adăugat că este posibil să mai apară probleme în USL, dar este convins că alianţa va rezista până la alegerile din 2016.

Citeşte mai mult...
 
Presedintele Miscarii Populare: Basescu e "tatal" spiritual al fundatiei PDF Imprimare
Duminică, 07 Aprilie 2013 16:57

         Preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda, a declarat, duminică, în conferinţa de presă prilejuită de lansarea fundaţiei, că Traian Băsescu este "tatăl" spriritual al organizaţiei, el arătând că PDL intră în lista de partide de care membrii fundaţiei s-au "săturat".

                                

           Preşedintele Mişcării Populare: Băsescu e "tatăl" spiritual al fundaţiei. De PDL ne-am săturat (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

           "Preşedintele Traian Băsescu, după cum ştiţi, este cel care a venit cu ideea, este, dacă vreţi, tatăl spiritual al Fundaţiei Mişcarea Populară şi cel care este, aş spune, primul şi cel mai important susţinător al nostru", a spus Marian Preda, răspunzând unei întrebări referitoare la rolului şefului statului în viitorul fundaţiei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 24 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic