Total Media News

Politic
Basescu, despre summit-ul UE: A fost greu, dar mi-a placut. Eu cred ca mi-am făcut datoria PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Februarie 2013 09:14

        Preşedintele Traian Băsescu a spus, vineri seară, la Bruxelles, referindu-se la summit-ul UE, că "a fost greu", dar i-a plăcut şi că el crede că şi-a făcut datoria, împreună cu toată echipa care l-a însoţit.

                                

           Băsescu, despre summit-ul UE: A fost greu, dar mi-a plăcut. Eu cred că mi-am făcut datoria (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

 

          "Eu mulţumesc nu numai echipei care m-a însoţit, ci şi partenerilor din Consiliul European. Vă pot spune că a fost greu, dar mi-a plăcut. Eu, personal, sunt mulţumit. Faţă de ce se putea, sunt mulţumit. Cred că şi eu şi cei care m-au însoţit ne-am făcut datoria, dar fiecare la locul lui: eu politic, ei tehnic, dar ne-am făcut-o", a spus preşedintele Băsescu.

 

Citeşte mai mult...
 
Briefing de presa sustinut de vicepremierul si ministrul finantelor publice PDF Imprimare
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 20:00

           Briefing de presă susţinut de vicepremierul şi ministrul finanţelor publice, Daniel Chiţoiu şi ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea la finalul şedinţei de guvern

 

          Daniel Chiţoiu: Vreau să vă anunţ de la început că astăzi s-au aprobat proiectul legii bugetului de stat pe anul 2013, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat, strategia fiscal-bugetară pe anii 2013-2015 şi de asemenea au fost adoptate o serie de acte normative legate atât de pregătirea proiectului de buget, cât şi legate de activitatea de zi cu zi guvernamentală. Referitor la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2013, aşa cum am anunţat şi în discuţiile anterioare şi în ieşirile publice, atât eu, cât şi domnul prim-ministru şi ministrul Liviu Voinea, proiectul de buget a fost construit ca un proiect al dezvoltării economice a României.

   

Citeşte mai mult...
 
SUPERIMUNITATEA parlamentara PDF Imprimare
Marţi, 22 Ianuarie 2013 23:12

   Cum sunt cercetaţi parlamentarii din restul Europei. Unde poate fi arestat un deputat chiar pe holurile Parlamentului

 

      Dacă în România parlamentarii au dorit să îşi legifereze o "superimunitate" care să îi protejeze de anchetele penale, în ţările occidentale aleşii sunt protejaţi, în principiu, doar pe declaraţiile politice.

Citeşte mai mult...
 
Adrian Nastase: „Superimunitatea parlamentarilor a disparut de 10 ani...... PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013 21:20

      Adrian Năstase: „Superimunitatea parlamentarilor a dispărut de 10 ani. A rămas doar superimunitatea preşedintelui”

 

         „Cert este că, în 2003, când a fost revizuită Constituţia – sub „guvernarea Năstase” – a fost eliminată super-imunitatea parlamentarilor, în sensul că ei pot fi urmăriţi penal şi pot fi trimişi în instanţă. Singura superimunitate care a rămas este cea a preşedintelui Republicii – cea de care se bucură Traian Băsescu, el neputând fi urmărit penal pe perioada mandatului său”, a scris Năstase, sâmbătă, pe blogul personal.

El aminteşte că în alineatul 2 al articolului 72 din Constituţie se stipulează: „Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului”.

Citeşte mai mult...
 
PROGRAMUL DE GUVERNARE 2013-2016 al Guvernului Ponta PDF Imprimare
Duminică, 23 Decembrie 2012 15:36

  

              Acest Program apare într-un moment istoric şi se bazează pe conlucrarea mai multor forţe politice, în scopul realizării unei Românii Puternice.

 

             Soluţia pe care o susţinem este aceea de a întări instituţiile statului, de a aduce bunăstare, corectitudine şi bun-simţ. O Românie puternică are ca scop relansarea economiei şi susţinerea clasei de mijloc, înseamnă dreptate socială şi sprijin pentru românii afectaţi de criză, înseamnă instituţii corecte şi drepte, înseamnă un stat puternic, cu şanse în lumea care se schimbă sub ochii noştri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 27 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic