Total Media News

International
Bucuresti - Nisa - Bucuresti, de la 185 EUR PDF Imprimare
Luni, 29 Aprilie 2013 11:24

                Biletele pentru cursa directă RO401/402 Bucureşti-Nisa-Bucureşti au fost puse în vânzare şi încep de la 185 euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.

                    

         Cursa Bucureşti-Nisa-Bucureşti va fi operată cu aeronave de tip Boeing 737, în perioada 30 mai - 29 septembrie 2013, în zilele de joi şi duminică, având următorul orar: RO401 18:30 Bucureşti – 20:15 Nisa
RO402 21:00 Nisa – 00:25 Bucureşti


Călătorie plăcută !

Citeşte mai mult...
 
Un ministru francez o ataca pe Angela Merkel PDF Imprimare
Duminică, 28 Aprilie 2013 09:14

              Potrivit site-ului guardian.co.uk, într-un comentariu care alimentează tensiunile dintre Franţa şi Germania, ministrul Benoit Hamon a declarat că „a venit timpul să încheiem politica de austeritate în Europa“, adăugând că „numai Merkel, susţinută de câteva state nordice, crede că austeritatea funcţionează, când este clar că rata şomajului nu va scădea“.


    Potrivit unor informaţii date publicităţii săptămâna trecută, rata şomajului a ajuns la un nivel record în Franţa, mai bine de trei milioane de oameni căutându-şi un loc de muncă.

Citeşte mai mult...
 
Spania anunta vineri noi masuri de austeritate PDF Imprimare
Miercuri, 24 Aprilie 2013 19:46

          Ministrul spaniol al Finanţelor, Luis de Guindos, a anunţat în urmă cu câteva zile că noul plan de buget al Madridului se vor concentra mai mult creşterea economică şi mai puţin pe reducerea deficitului, ceea ce arată că Europa îşi relaxează austeritatea agresivă, notează „The Wall Street Journal”.

                           

         Guvernul de la Madrid va prezenta măsuri care privesc sistemul de pensii, piaţa de muncă şi sectorul serviciilor, încercând să se concentreze mai mult pe reforme structurale, scrie „Financial Times”. Pachetul de măsuri, speră Rajoy, va creşte încredere investitorilor în economia spaniolă, afectată grav de criza economică şi de o rată a şomajului ce depăşeşte 26%.

Citeşte mai mult...
 
Barroso: Politica austeritatii nu mai are sustinere. UE trebuie sa puna accent pe crestere economica PDF Imprimare
Luni, 22 Aprilie 2013 15:41

             Politica austerităţii urmată de Uniunea Europeană (UE) în ultimii ani nu mai are susţinere, iar UE ar trebui să pună un accent mai mare pe stimularea creşterii economcie pe termen scurt şi mai puţin pe reducerea cheltuielilor guvernamentale, a declarat preşedintele CE, José Manuel Barroso.

                                                   

                                                           José Manuel Barroso

         Austeritatea implementată de ţările UE în ultimii ani nu mai are susţinerea politică şi socială necesară pentru a funcţiona, a declarat, într-un discurs susţinut luni, preşedintele CE, citat de Wall Street Journal.

Citeşte mai mult...
 
Unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Paraguay, Horacio Cartes, devine preşedintele ţării PDF Imprimare
Luni, 22 Aprilie 2013 08:13

            Potrivit rezultatelor preliminare, Cartes a obţinut 45.91 % din voturi, câştigând detaşat faţă de celălalt candidat de drepta, liberalul Efrain Alegre, creditat cu 36.84 % din sufragii.

         Alegre şi-a recunoscut înfrângerea după anunţarea rezultatelor.

                                               

           Stânga, reprezentată de jurnalistul Mario Ferreiro, a obţinut un scor slab, de 6%. Astfel, la putere revine partidul Colorado, după ce timp de cinci ani ţara a fost condusă de Partidul Liberal.

Cartes a apărut pe scena politică în 2009, având în spate o puternică experienţă în domeniul afacerilor, deţinând nu mai puţin de 20 de companii, printre care fabrici de băuturi alcoolice şi de ţigări. De altfel, noul preşedinte al Paraguayului este şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 70 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International