Total Media News

Companii
Liber la miscare cu Gedeon Richter PDF Imprimare
Miercuri, 07 August 2013 21:53

     Ziua de joi, 1 august, a fost una dedicată mişcării, sportului şi distracţiei, adică petrecerii timpului liber într-un mod eficient şi sănătos.

                         

      Pe baza conceptului Faţă de Mureş dezvoltat de Asociaţia unDAverde, cu sprijinul M&Co Europe Training, timp de şase săptămâni echipa Gedeon Richter România a amenajat popasuri cu băncuţe, pontoane, panouri de informare şi indicatoare de traseu pe o lungime de 20 de kilometri pe malul Mureşului.

       Jurnalişti cu canoe şi biciclete

      Pentru a arăta încă o dată importanţa mişcării  şi a valorificării spaţiilor verzi din comunităţile locale, aproximativ 140 de angajaţi ai companiei Gedeon Richter România desfăşoară, pe parcursul a şase săptămâni, acţiuni de igienizare a unui tronson de 20 de kilometri a râului Mureş şi a unui drum local adiacent albiei râului, precum şi construirea a trei pontoane sau debarcadere pentru canoe şi construirea de popasuri, adică bănci din piatră şi indicatoare care arată direcţia şi numărul de kilometri până la destinaţie.

Citeşte mai mult...
 
BMW, cel mai mare producator de automobile de lux, are profit in scadere în trimestrul al doilea PDF Imprimare
Joi, 01 August 2013 15:21

         BMW, cel mai mare producător de automobile de lux la nivel mondial, a anunţat o scădere de 8,8% a profitului pentru trimestrul al doilea, determinată în principal de creşterea investiţiilor în modele noi, inclusiv primul autoturism electric dezvoltat de grup.


                      

         BMW, cel mai mare producător de automobile de lux, are profit în scădere în trimestrul al doilea, după investiţii masive în noile modele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Profitul înainte de dobânzi şi taxe a scăzut la 2,07 miliarde euro, de la 2,27 miliarde euro în perioada corespunzătoare a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis joi de BMW. Rezultatele grupului corespund estimărilor analiştilor, transmite Bloomberg.

Citeşte mai mult...
 
Vrei sa devii PFA? Afla care sunt pasii de urmat si ce taxe trebuie sa platesti la stat PDF Imprimare
Marţi, 23 Iulie 2013 15:38

       Infiintarea unei persoane fizice autorizate (PFA) reprezinta o procedura relativ simpla si presupune costuri reduse.

      Astfel, conform legislatiei in vigoare, pot deveni PFA toti cetatenii care au implinit 18 ani, nu au savarsit infractiuni economice si au pregatire profesionala in domeniul in care vor sa fie autorizati. 

 

                                                                 **  model

      Potrivit OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, PFA este persoana autorizata sa desfasoare orice forma de activitate economica permisa de lege, folosind in principal forta sa de munca. Pot deveni persoane fizice autorizate orice cetateni romani sau ai unor state membre UE, care au implinit 18 ani, nu au savarsit infractiuni economice si au pregatire profesionala in domeniul in care vor sa fie autorizati, se mai arata in actul normativ.

Citeşte mai mult...
 
Grupul german Praktiker va intra in insolventa PDF Imprimare
Joi, 11 Iulie 2013 13:59

             Praktiker a anuntat ca va intra in insolventa, din cauza gradului ridicat de indatorare si lipsei lichiditatilor, dupa ce vanzarea unei subsidiare din Luxemburg a esuat, titlurile grupului german prabusindu-se joi la bursa din Frankfurt cu peste 70%.


    Negocierile cu creditorii privind restructurarea liniilor de finantare au esuat miercuri seara, deoarece o parte dintre creditori nu au aprobat refinantarea, se arata intr-un anunt publicat de Praktiker. Grupul va solicita protectie fata de creditori pentru Praktiker AG si unele divizii din Germania, a declarat joi purtatorul de cuvant al Praktiker, Harald Guenter, citat de Bloomberg.

Citeşte mai mult...
 
Peste 7.000 firme au intrat in insolventa de la inceputul anului PDF Imprimare
Marţi, 09 Iulie 2013 11:38

            Un număr de 1.164 de firme au intrat în incapacitate de plată în luna mai, astfel că de la începutul anului au fost înregistrate aproape 7.100 de dosare de insolvenţă, cu 4,5% mai puţine decât în aceeaşi perioadă din 2012, potrivit Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

                                                          

    Numărul de insolvenţe este mai redus faţă de cel din luna mai 2012 (1.460). În intervalul ianuarie-mai 2012, 7.427 de firme au intrat sub incidenţa legii insolvenţei la nivelul întregii ţări.

    În Braşov, Dolj şi Bucureşti au fost înregistrate cele mai multe insolvenţe în primele cinci luni, cu 729 (în creştere cu 63,1% faţă de 2012), 629 (Ă38%), 554 (-3,3%) decât în primele cinci luni al anului trecut.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 22 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii