Total Media News

Companii
DeLonghi a inceput productia la Jucu si va face angajari in urmatoarea perioada PDF Imprimare
Duminică, 17 Martie 2013 20:33

     Compania italiana DeLonghi a inceput productia la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj.

                                   

       Managerul DeLonghi Romania, Massimo Paronitti, a declarat, marti, presei, la un targ de internship pentru studentii Universitatii Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) ca productia a fost inceputa in martie.

     "Avem o suta de angajati, majoritatea fiind instruiti in Italia. Multi sunt fosti angajati ai Nokia.

    Producem expresoare de cafea superautomatizate pentru uz casnic. Vor mai fi angajate alte persoane in perioada urmatoare, iar, pana la sfarsitul anului viitor, la fabrica DeLonghi de la Jucu vor lucra 677 de persoane", a spus Paronitti, citat de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Obligatiile si drepturile administratorului unei societaiti comerciale PDF Imprimare
Luni, 25 Februarie 2013 22:56

               Administratorul are diferite sarcini şi îndatoriri prestabilite de asociaţii şi fondatorii firmelor în documentele oficiale ale societăţii comerciale.

 

    De asemenea, Codul Comercial, Legea societăţilor comerciale nr.31/1990 republicată şi Legea contabilităţii nr.82/1991 republicată precizează cele mai importante responsabilităţi ale unei persoane care îndeplineşte această funcţie în cadrul unei firme. Găsiţi toate răspunsurile la întrebarea „Care sunt obligaţiile şi drepturile administratorului unei firme?” în acest ghid juridic.

Conform prevederilor legale din Legea societăţilor comerciale nr.31/1990 republicată, administratorii au următoarele obligaţii:

Citeşte mai mult...
 
Casa de vinuri HUSI PDF Imprimare
Miercuri, 20 Februarie 2013 10:42

           S.C. SPEED S.R.L. a fost înfiinţată în 1994, cu sediul în Huşi, Vaslui, Romania, principalul obiect de activitate fiind producerea şi comercializarea de vinuri.

                                

        Pe parcursul a peste 14 ani de activitate societatea noastră a comercializat pe piata internă şi la export peste 200 de milioane de litri de vinuri imbuteliate cât şi vrac, din soiuri albe şi rosii. Societatea dispune de 3 fabrici de vinificaţie, capacităţi de depozitare şi mijloace de transport, cât şi un colectiv de 200 de specialişti. Aici se produc 20 sortimente de vinuri, din care 8 rosii şi 12 albe, vinuri care au obţinut numeroase medalii şi premii la concursurile de specialitate din ţară şi străinatate.

Citeşte mai mult...
 
Be inspired by Reserved Romania PDF Imprimare
Luni, 18 Februarie 2013 16:06

             RESERVED este un brand de moda european, creat de persoane remarcabile, iubitori de moda, care se bazeaza pe cele mai noi tendinte si care se exprima intr-un stil personal.

                                                 

        Brandul ofera produse remarcabile in cele mai noi tendinte, la preturi accesibile, pentru femei, bărbați si copii, un must-have in garderoba fiecaruia.

Citeşte mai mult...
 
Cinci companii care s-au retras din Romania in ultimul an PDF Imprimare
Luni, 11 Februarie 2013 21:37

         Un producător american de ulei, un jucător olandez din industria asigurărilor, un retailer francez de îmbrăcăminte, o franciză de fast-food și un lanț german de hipermarketuri.

Aceștia sunt investitori care au ales să iasă de pe piața din România în ultimul an, motivul fiind cel al scăderii afacerilor pe plan local. 

 

        1. Producătorul Untdelemnului de la Bunica

        Americanii de la Cargill, producătorul Untdelemnului de la Bunica, au anunțat recent că îşi vor închide fabrica de la Podari, din judeţul Dolj, din cauza costurilor prea mari.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 24 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii