Total Media News

Companii
General Electric lighting PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Februarie 2013 19:16

                                General  Electric divizia  automotive

 

            General  Electric  a jucat un rol important în iluminatul  auto de mai mulți ani.

             GE Lighting are una dintre cele mai mari  sortimente de  becuri  de automobile disponibile.

                                           

           În prezent este în măsură să ofere o gamă completă de becuri auto, care operează pe sisteme, fie 12V sau 24V.

           GE Lighting este pe listele de omologare ale multora dintre producătorii de automobile la nivel mondial în cazul în care calitatea și performanța sunt măsurători cheie.
            În consecință GE Gama de produse Automotive este vândut peste tot în lume, atât pentru utilizarea de echipamente originale și pentru utilizarea în piața pieselor de schimb.

           Compania este certificata conform ISO / TS 16949, ISO 14000 serie.

Citeşte mai mult...
 
VIDRA Srl PDF Imprimare
Duminică, 30 Decembrie 2012 17:07

              Compania a fost infiinţată în anul 2003, la Orăştie, o zonă cu tradiţie în blănărie, care facilitează accesul la angajaţi înalt specializaţi şi cu experienţă în această industrie. Astfel, am reuşit să combinăm tradiţia locală cu spiritul antreprenorial, pentru a crea o companie competitivă pe piaţa concurenţială în care activăm.

                                                                        

            Compania   produce  la standarde înalte de calitate o gamă extinsă de articole de îmbrăcăminte şi accesorii din blană naturala, blănuri nobile, piele şi textile. De asemenea, producem echipamente de protecţie.

           La solicitarea clienţilor se  pot  realiza  articole de îmbracaminte la comandă, oferindu-le astfel oportunitatea de a-şi exprima liber personalitatea precum şi creativitatea în materie de vestimentaţie.

 

Citeşte mai mult...
 
Cate companii din Romania au afaceri de peste 1 mld. euro PDF Imprimare
Joi, 27 Decembrie 2012 22:09

      Numarul de companii active din Romania a fost de 590.033 de firme la sfarsitul lui 2011, in scadere cu -3% fata de anul 2010, cand numarul firmelor active a fost de 610.064, conform datelor financiare inregistrate la Ministerul Finantelor pentru companiile care au depus Bilantul pentru anul 2011.

       ERA Romania, sucursala locala a companiei Expense Reduction Analysts, liderul mondial in servicii de optimizare a cheltuielilor operationale, a proceselor de achizitii si a managementului furnizorilor, a realizat o radiografie la nivel micro-economic a companiilor romanesti pe baza bilanturilor depuse de acestea la Ministerul Finantelor si la Registrul Comertului pentru anul 2011, si o analiza comparativa cu cifrele raportate in 2010.Obiectivul acestei analize a fost de a evalua nivelul mediu de profitabilitate al companiilor romanesti, un indicator de performanta care indica si gradul mediu de competitivitate al firmelor din Romania.

     Peste 80% dintre firme au afaceri mai mici de 100.000 euro

    Din punct de vedere al marimii firmelor in functie de cifra de afaceri realizata in 2011, 81% dintre companiile romanesti au avut o cifra de afaceri de sub 100.000 de euro, adica un numar 479.519 de firme.Dintre acestea, un  numar de 178.020 de firme, adica 30% din total, au declarat o cifra de afaceri 0, in crestere cu 6% fata de 2010, cand 168.041 de firme se aflau in aceeasi situatie, in timp ce 301.499 de firme au avut o cifra de afaceri pozitiva insa sub nivelul pragului de 100.000 de euro.Un numar de 72.491 firme au avut o cifra de afaceri cuprinsa intre 100 si 500 de mii de euroo, ceea ce ridica la 94% procentul din totalul companiilor active cu cifra de afaceri mai mica de 500.000 de euro in Romania.

Citeşte mai mult...
 
Styx Naturcosmetic PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 Decembrie 2012 12:56

           Styx Naturcosmetic srl este unic importator al produselor cosmetice Styx din Austria, produse naturale ce au la baza exclusiv ingrediente active din plante si uleiuri presate la rece, de cea mai buna calitate. 

                                       

             De peste 40 de ani, Styx Naturcosmetic se inspira continuu din experienta bogata a inaintasilor iar invataturile traditionale ale herbalismului stau la baza fabricarii unor produse cosmetice si de ingrijire naturale, de cea mai buna calitate:
- ingrediente de origine animala, de la animale vii, crescute in ferme organice din Austria
- produsele finite nu sunt testate pe animale.......

 

Citeşte mai mult...
 
Compania ZAREA PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 Decembrie 2012 12:31

         Compania ZAREA reprezinta expresia traditiei si experientei in producerea de vin spumant si bauturi spirtoase din Romania.

                                                      

         ASTAZI

        ZAREA S.A este unul primii jucatori din piata romaneasca de bauturi alcoolice, avand un renume de peste 60 de ani si o traditie de la 1912. In portofoliul sau se regasesc 13 branduri locale de traditie care acopera segmentele de vin spumant, vermut, bitter, brandy si bauturi spirtoase. (Nielsen DJ2012)

  • Nr. 1 pe piata de vinuri spumante
  • Nr. 1 pe piata de lichior
  • Nr. 2 pe piata de bitter
  • Nr. 3 pe piata de bauturi spirtoase cu aroma de brandy
Citeşte mai mult...
 


Pagina 25 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii