Total Media News

Companii
Negocierea Comerciala PDF Imprimare
Marţi, 02 Octombrie 2012 15:11

    In bussiness ca si in viata daca nu negociezi trebuie sa accepti ceea ce ti se ofera! Din pacate ceea ce ti se ofera nu este intotdeauna ceea ce meriti iar ceea ce meriti este distorsionat de perceptia ta despre persoana, produsele si organizatia ta si ale interlocutorului.

                                            

O noua sesiune deschisa a programului Negociere Comerciala se va intampla in 03-04 octombrie, in Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
SENZATIONAL Dan Diaconescu a devenit actionarul Oltchim PDF Imprimare
Vineri, 21 Septembrie 2012 19:54

    Dan Diaconescu a fost declarat câştigătorul licitaţiei pentru cumpărarea pachetului de 54,8% din acţiunile pe care Ministerul Economiei le deţine la combinatul chimic Oltchim. Preţul plătit de el este de 45 de milioane de euro.

                           

 

UPDATE 20.20 Dan Diaconescu, câştigătorul pachetului majoritar de acţiuni al Oltchim, trebuie să se prezinte în maxim zece zile cu banii, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că, în caz contrar, este vorba de o infracţiune.

 

 

**  sursa  :adevarul.ro

 
Ofertele pentru privatizarea Oltchim se depun pina luni PDF Imprimare
Luni, 17 Septembrie 2012 12:39

     Termenul limită pentru depunerea ofertelor în vederea privatizării combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea expiră luni, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Remus Vulpescu, arătând, la sfârşitul săptămânii trecute, că speră ca statul să primească trei oferte ferme pentru privatizarea societăţii.


          "Nu excludem şi ne dorim ca cel puţin una dintre ele să fie din partea unei mari companii din Rusia. În general, pentru Oltchim ne-am dori un mare investitor din Rusia pentru că este o ţară cu foarte multe resurse şi cu foarte mari cantităţi de combustibili fosili. Este o ţară care poate să furnizeze ţiţei rafinăriei Arpechim şi altor rafinării din România şi aceasta ar ajuta foarte mult Oltchim. Binenţeles că i-ar ajuta şi pe investitori, România are capacităţile industriale necesare pentru a pune în valoare o asemenea investiţie", a afirmat şeful OPSPI.

 

Citeşte mai mult...
 
Ursus Breweries PDF Imprimare
Miercuri, 15 August 2012 12:30

   Cu o istorie care ne aduce in anul 1718 la Timisoara, 10 marci de bere in portofoliu, 3 fabrici si o mini facilitate de productie, 1.400 de angajati si o cifra de afaceri de peste 1 milion RON, Ursus Breweries este una dintre cele mai mari companii care activeaza in Romania.

                     

    In cadrul rubricii CompanyLife, Diana Klusch (Corporate Affairs Director, Ursus Breweries) si Mihai Barsan (Vice Presedinte Marketing, Ursus Breweries) ne prezinta echipa de management si marcile din portofoliu, agentiile cu care colaboreaza, rezultatele financiare pentru anul 2011 si pentru primul trimestru al anului fiscal 2012, programele de dezvoltare durabila si contextul pietei.

Citeşte mai mult...
 
Cavaliere PDF Imprimare
Luni, 30 Iulie 2012 21:35

       Articolele de imbracaminte Cavaliere reprezinta cu succes moda pentru barbati in Romania, de foarte multi ani, in dulcele stil clasic – casual.

                                                               

       Cu siguranta domnii pe care-i intereseaza ce scrie pe nasturii camasii lor au cunostinta despre aceasta marca. Ma voi adresa astfel, in special doamnelor in lipsa de inspiratie atunci cand trebuie sa faca un cadou unui barbat. Sigur ca depinde foarte mult de barbat; aparent toti au nevoie de minim o cravata, dar daca e dintre aceia ce merg la petreceri in sacou si camasa descheiata la primii doi nasturi, s-ar putea sa nu guste gluma. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 27 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii