Total Media News

Companii
AVON a implinit 15 ani de activitate in Romania PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Martie 2012 09:36

AVON Cosmetics, cea mai mare companie in sistem de vanzari directe din lume, implineste 15 ani de activitate pe piata cosmeticelor din Romania.

                  

AVON a investit pentru prima oara in Romania in 1999, odata cu deschiderea primului Centru Operational din Tunari, o etapa importanta in dezvoltarea business-ului local.

Citeşte mai mult...
 
Mai cade o reduta a industriei comuniste? PDF Imprimare
Joi, 01 Martie 2012 23:39

            Ce solutie vad lichidatorii pentru Oltchim

                    

       Combinatul Oltchim Rm. Valcea are in prezent doua mari probleme: activitatea curenta genereaza pierderi, iar datoriile sunt foarte mari, au declarat specialisti in insolventa, care au prezentat si o solutie pentru rezolvarea situatiei."La Oltchim nu este suficient managementul privat. Acesta trebuie dublat de reorganizarea judiciara", a declarat Andrei Cionca, fondator al Casei de Insolventa Transilvania (CITR).

Citeşte mai mult...
 
Grupul FIT înregistrează o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro în 2011 PDF Imprimare
Luni, 06 Februarie 2012 22:43

Grupul de magazine FIT (PC Garage, Garage Mall, PC Fun, ElectroFun) anunţă principalii indicatori financiari pentru anul 2011: 40 de milioane de euro cifră de afaceri, în creştere cu peste 28% faţă de anul anterior. Compania ţinteşte în 2012 o creştere de 20% pentru principalele direcţii de business.

 

               

Anul 2011 a adus o creştere de peste 25% a numărului de clienţi pentru magazinele din  Grupul FIT pe fondul dezvoltării gamei de produse şi a interesului faţă de segmentul de comerţ online din România.  

Citeşte mai mult...
 
Incepand cu data de 1 februarie 2012, Sover Optica se transforma in grup de distributie PDF Imprimare
Vineri, 03 Februarie 2012 11:53

Incepand cu data de 1 februarie 2012, Sover Optica se transforma in grup de distributie, cele doua societati – Sover Optica si Optical Lenses - desfasurandu-si activitatea precum doua unitati logistice specializate in functie de categoriile principale de articole comercializate.

                      

                             

Produsele finite, fie ca ne referim la articole optice atasate vederii (rame de ochelari, ochelari de soare, accesorii etc), la echipamentele de investigatie a vederii (autorefkeratometre, combine oftalmologice, fundus camera etc) ori la cele destinate laboratorului de optica (masini de slefuit, lensmetre, instrumentar etc), vor constitui portofoliul Sover Optica, in vreme ce produsele semifinite - lentilele oftalmice corectoare - vor intra in portofoliul nou infiintatei societati Optical Lenses. 

 

Citeşte mai mult...
 
Algernon este distribuitor al produselor Reflexite® in Romania PDF Imprimare
Vineri, 27 Ianuarie 2012 11:27

    Incepand cu acest an Algernon este distribuitor al produselor Reflexite® in Romania, adaugand in portofoliu sau benzile adezive reflectorizante VC 104+ Rigid Grade si VC 104+ Curtain Grade.

 

                               

 

     Benzile reflectorizante de contur marca Reflexite®  sunt subtiri deoarece sunt formate dintr-un singur strat adeziv cu structura prizmatica, ceea ce asigura o reflectivitate ridicata chiar si de la distante mari, imbunatatind astfel siguranta soferului, prin reducerea accidentelor cauzate de slaba vizibilitatea a autovehiculului pe timpul noptii.

Structura benzilor are in compozitie aluminiu ceea ce presupune o rezistenta ridicata la rupere, la crapare, la impact, la spalarea cu jetul de apa, alaturi de un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.

Mai vizibil, inseamna mai sigur!

VC 104+ Rigid Grade este o banda adeziva reflectorizanta destinata aplicarii pe....

Citeşte mai mult...
 


Pagina 33 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii