Total Media News

Financiar
Banca Carige, a zecea cea mai mare bancă din Italia ,pusa sub administrare specială PDF Imprimare
Vineri, 04 Ianuarie 2019 10:29
                                 Banca Carige Italia
    Conform mediafax.ro,Banca Centrală Europeană (BCE) a pus, temporar, sub administrare specială Banca Carige, a zecea cea mai mare bancă din Italia, din cauza faptului că nu a reuşit să-şi majoreze capitalul social, transmit, miercuri, Reuters şi Bloomberg.

     Carige este considerată ultima bancă mare cu probleme din Italia, din cauza creditelor neperformante, pe fondul crizei economice şi financiare de-acum zece ani, iar un faliment al acesteia se consideră că poate destabiliza sistemul financiar italian.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Balanţa de plăţi şi datoria externă – septembrie 2018 PDF Imprimare
Marţi, 04 Decembrie 2018 14:56
            

     În perioada ianuarie - septembrie 2018p, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 6 619 milioane euro, comparativ cu 4 779 milioane euro în perioada ianuarie - septembrie 2017; în structură, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 1 492 milioane euro, balanța serviciilor a înregistrat un excedent mai mic cu 190 milioane euro, balanța veniturilor primare a înregistrat un deficit mai redus cu 124 milioane euro, iar balanța veniturilor secundare un excedent mai mic cu 282 milioane euro.

Contul curent al balanței de plăți (mil. euro)

 

Citeşte mai mult...
 
BNR : Rezervele internaţionale – octombrie 2018 PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018 11:15

 

                        

  

             La 31 octombrie 2018, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 32.369 milioane euro, față de 31.421 milioane euro la 30 septembrie 2018.

În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 2.723 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice (inclusiv suma rezultată din emisiunile de euroobligațiuni ale Ministerului Finanțelor Publice în valoare nominală de 1.750 milioane euro) și altele;
  • Ieşiri de 1.775 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice şi a altor obligaţii externe denominate în valută (939 milioane euro) şi altele.
Citeşte mai mult...
 
Prima bancă digitalizată complet PDF Imprimare
Luni, 29 Octombrie 2018 08:46

     De luni, toate casieriile fizice ale ING Bank se închid. Tranzacţiile se pot face online

    Conform  mediafax.ro,ING Bank se concentrează pe realizarea tranzacţiilor online de luni, 29 octombrie, închizând toate casieriile fizice şi transformând sucursalele în unităţi de tipul self-service.

              

 

Banca a anunţat pe parcursul anului că principalul canal de tranzacţionare devine ING Home’Bank, în timp ce Self’Bank-urile au noi tipuri de ATM-uri, care înlocuiesc casieriile tradiţionale.

„Principalul canal de tranzacţionare continuă să fie ING Home’Bank, în timp ce Self’Bank-urile îşi vor deschide uşa până la finalul anului şi către persoane care nu au carduri ING, aceştia având posibilitatea să depună numerar într-un cont ING folosind noi tipuri de ATM-uri, ce vor înlocui tradiţionalele casierii”, au precizat reprezentanţii ING Bank.

 

Citeşte mai mult...
 
Rezervele internaţionale ale Romaniei – septembrie 2018 PDF Imprimare
Miercuri, 24 Octombrie 2018 10:20
    

      La 30 septembrie 2018, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 31.421 milioane euro, față de 31.060 milioane euro la 31 august 2018.

     În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 1.418 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice și altele;
  • Ieşiri de 1.057 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută şi altele.

    Rezerva de aur s-a menţinut la 103,7 tone. În condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat la 3.403 milioane euro.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 26 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie