Total Media News

Financiar
Ministerul Finanţelor a retras proiectul Codului Fiscal, la cererea lui Ponta PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Iulie 2014 19:43

    Ministerul Finanţelor a retras, sâmbătă, la solicitarea premierului Ponta, proiectele Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, pentru ca acestea să fie analizate în cadrul Guvernului înainte de începerea dezbaterii publice.

                                     

   Vineri seara, agenţia MEDIAFAX a anunţat că, potrivit proiectului noului Cod Fiscal, persoanele fizice care deţin clădiri cu o altă destinaţie decât cea de locuinţă vor plăti un impozit reprezentând până la 2% din valoarea impozabilă, iar impozitul pe maşini va fi majorat semnificativ, de două ori şi jumătate în cazul autoturismelor cu motorizări de până la 1.600 centimetri cubi, pentru motoare maimari impozitul urmând însă să scadă.

  MEDIAFAX a mai anunţat că impozitele şi taxele locale vor fi indexate în continuare o dată la trei ani în funcţie de inflaţie, dar nu de către Guvern, ca în prezent, ci direct de primării, şi vor putea fi majorate în fiecare an cu până la 50% faţă de acest nivel, comparativ cu nivelul maxim de 20% permis de normele actuale.

Citeşte mai mult...
 
BCR – peste 3,8 milioane de tranzacţii efectuate prin reţeaua de ghişee automate PDF Imprimare
Joi, 10 Iulie 2014 15:15

                              

    - Banca Comercială Romană (BCR) dezvoltă conceptul de Self Service prin instalarea a încă 50 de ghişee automate, în prezent, banca dispunând de o reţea de 450 de astfel de automate prin care s-au efectuat, de la instalare (noiembrie 2012), peste 3,8 milioane tranzacţii în valoare de 1,12 miliarde lei.

      Valoarea investiţiei în reţeaua de 450 ghişee automate se ridică la aproximativ 2,3 milioane EUR.

      „BCR a derulat cel mai ambitios plan de dezvoltare a unei reţele de Self Service – Cash In dintre toate băncile româneşti. Printre principalele avantaje ale utilizării ghişeelor automate se numără rapiditatea în efectuarea tranzacţiilor, durata unei operaţiuni reducându-se de la circa 4 minute la mai puţin de 40 de secunde. Timpul economisit de clienţii noştri de la inceputul anului se ridică la circa 84.000 ore”, a declarat Elena Ionescu Turda, Sef Departament ATM & Self Service, BCR.

Citeşte mai mult...
 
Veniturile medii ale populaţiei - 2.477 lei pe gospodărie în primele trei luni ale anului PDF Imprimare
Marţi, 08 Iulie 2014 21:27

    Populaţia a avut în primul trimestru venituri totale medii lunare pe gospodărie de   2.477 lei, unei persoane revenindu-i  928 de lei, în timp ce cheltuielile totale s-au plasat la 2.226 lei pe gospodărie şi 834 lei de persoană, cele de consum reprezentând 72,6% din total, potrivit datelor INS.

                           

  "Potrivit rezultatelor anchetei bugetelor de familie, în trimestrul I 2014, veniturile totale medii lunare au reprezentat, în termeni nominali, 2.477 lei pe gospodărie şi 928 lei pe persoană. Veniturile băneşti au fost, în medie, de 2.034 lei lunar pe gospodărie (762 lei pe persoană), iar veniturile în natură de 443 lei lunar pe gospodărie (166 lei pe persoană)", se arată într-un comunicat transmis luni de Institutul Naţional de Statistică.

   Salariile şi celelalte venituri asociate lor au reprezentant cea mai importantă sursă de venituri, adică aproape jumătate din veniturile totale ale gospodăriilor.

Citeşte mai mult...
 
Webcast of the press conference 3 July 2014 PDF Imprimare
Vineri, 04 Iulie 2014 20:20

     The Governing Council of the ECB decided that the interest rate on the main refinancing operations and the interest rates on the marginal lending facility and the deposit facility will remain unchanged at 0.15%, 0.40% and -0.10% respectively.

           

   Press conference following the meeting of the Governing Council of the European Central Bank on 3 July 2014 at its premises in Frankfurt am Main, Germany, starting at 2:30 p.m. CET:

 

  • Introductory statement by Mario Draghi, President of the ECB.
  • Question and answer session. Registered journalists pose questions to Mario Draghi, President of the ECB, and to Vítor Constâncio, Vice-President of the ECB.
Citeşte mai mult...
 
BCR acordă credite ipotecare cu dobânda fixă începând de la 5.25%, pe perioade de 3 sau 5 ani PDF Imprimare
Joi, 08 Mai 2014 19:10

       Banca Comercială Română (BCR) acordă credite de investiţii imobiliare cu dobândă fixă de 5,25% pentru o perioadă de 3 ani sau 5 ani, iar comisionul de analiză este ZERO.

                                  

      “În prezent suntem singura instituţie bancară care oferă împrumuturi imobiliare cu rate fixe competitive în  moneda  naţională. Aceasta este soluţia ideală pentru a oferi clienţilor certitudinea sumelor de plată lunare pe parcursul urmatorilor ani. Indiferent dacă un client optează pentru achiziţia primei locuinţe, relocarea într-o locuinţă mai mare sau pentru îmbunătăţirea locuinţei curente siguranţa de a şti exact cuantumul de plată lunar este critică şi de aceea încurajăm dezvoltarea creditarii ipotecare cu rate fixe, un produs deja împământenit pe alte pieţe“, a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 47 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie