Total Media News

Financiar
CEC Bank continua sa raporteze rezultate solide in contextul pandemiei COVID-19 PDF Imprimare
Joi, 14 Ianuarie 2021 16:27

             

                           CEC Bank Logo Vector (.CDR) Free Download

   CEC Bank continua sa raporteze rezultate solide in ciuda contextului economic actual. Astfel, dupa primele noua luni ale anului, CEC Bank inregistreaza un profit net de 274,2 milioane de lei.

Profitul la noua luni, conform rezultatelor preliminare neauditate, este peste nivelul bugetat si contribuie la consolidarea bancii: rata fondurilor proprii totale este de 24,91%, semnificativ peste nivelul cerintei globale de capital (OCR), in timp ce lichiditatea imediata este la un nivel confortabil, de 44,31%, situandu-se cu mult peste limita minima de 35% stabilita conform reglementarilor interne, asociata unui profil de risc scazut.

 

Citeşte mai mult...
 
CEC Bank lanseaza platile prin Google Pay PDF Imprimare
Vineri, 08 Ianuarie 2021 09:47

                   CEC logo

    CEC Bank anunta lansarea serviciilor Google Pay. Astfel, clientii vor avea la dispozitie un nou instrument de plata modern pentru cumparaturile din magazine si online. Cu Google Pay, posesorii de carduri emise de CEC Bank, pot face plati contactless direct de pe telefoane cu sistem de operare Android, rapid, usor si în siguranta.

     "La CEC Bank, credem ca viitorul este în digitalizarea serviciilor bancare. În prezent, 4 din 10 utilizatori care folosesc în mod curent cardurile, apeleaza si la platile contactless, iar platile de pe telefoane si ceasuri smart au crescut de 4 ori raportat la primavara, accelerand în contextul pandemiei. Colaborarea cu companii de anvergura Google are potentialul de a schimba viitorul bankingului si aduce noi beneficii pentru consumatori. Peste 85% dintre clientii CEC Bank folosesc dispozitive mobile cu Android", a declarat Bogdan Neacsu, Director General al CEC Bank.

 

Citeşte mai mult...
 
Fiscalitate 2021 PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Ianuarie 2021 17:38
            

                                          16 REGULI CUM NE UMPLEM BUZUNARELE CU BANI | Energia Ta

   Toate cele de mai jos sunt deja în Monitorul oficial, unele dintre ele publicate chiar   pe  31 decembrie.

25 prevederi fiscale intră în vigoare în noul an


1. Reduceri de impozite pentru firmele cu capitaluri pozitive - de la 1 ianuarie 2021
Acestea se vor aplica atât plătitorilor de impozit pe profit, cât și pentru microîntreprinderi sau impozit specific.*este vorba despre reduceri ale impozitului pe profit anual, impozitului pe veniturile microîntreprinderilor, impozitului specific unor activitățiReducerile sunt:• 2%, în cazul în care capitalul propriu contabil, prezentat în situațiile financiare anuale, respectiv în raportările contabile anuale pentru sediile permanente ale persoanelor juridice rezidente în state aparținând Spațiului Economic European, în anul pentru care datorează impozitul, este pozitiv. Pentru contribuabilii care, potrivit prevederilor legale, au obligația constituirii capitalului social, capitalul propriu contabil trebuie să îndeplinească, concomitent și condiția de a fi la nivelul unei valori cel puţin egale cu jumătate din capitalul social subscris
• dacă înregistrează o creștere anuală a capitalului propriu ajustat al anului pentru care datorează impozitul față de capitalul propriu ajustat înregistrat în anul precedent și îndeplinește concomitent condiția prevăzută mai sus, reducerile au următoarele valori: Mai multe detalii cu privire la restul reducerilor în textul: Reduceri de impozite pentru capitaluri pozitive

Citeşte mai mult...
 
Balanţa de plăţi şi datoria externă – octombrie 2020 PDF Imprimare
Luni, 21 Decembrie 2020 15:08
                 

    În perioada ianuarie - octombrie 2020p, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 8 778 milioane euro, comparativ cu 9 117 milioane euro în perioada ianuarie-octombrie 2019. În structura acestuia, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 995 milioane euro, balanța serviciilor a înregistrat un excedent mai mare cu 715 milioane euro, balanța veniturilor primare și-a mărit deficitul cu 191 milioane euro, iar balanța veniturilor secundare a înregistrat un excedent mai mare cu 810 milioane euro.

 

Citeşte mai mult...
 
Balanţa de plăţi şi datoria externă – august 2020 PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 Octombrie 2020 18:38
      

      

     În perioada ianuarie - august 2020p, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 5 789 milioane euro, comparativ cu 7 099 milioane euro în perioada ianuarie-august 2019. În structura acestuia, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 851 milioane euro, balanța serviciilor a înregistrat un excedent mai mare cu 426 milioane euro, balanța veniturilor primare și-a redus deficitul cu 1 193 milioane euro, iar balanța veniturilor secundare a înregistrat un excedent mai mare cu 542 milioane euro.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 15 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie