Total Media News

Financiar
International Monetary Fund - Technical Assistance Annual Report 2019 PDF Imprimare
Miercuri, 16 Octombrie 2019 18:56


      

                                         

    Dezvoltarea capacității rămâne o prioritate esențială, deoarece este unul dintre pilonii fundamentali pentru angajarea cu țările noastre membre. Raportul nostru anual din 2019 al Departamentului pentru piețe monetare și de capital al FMI oferă o imagine de ansamblu a asistenței tehnice oferite în principalele domenii de expertiză ale departamentului, care prezintă diferitele modalități utilizate și prezintă în general modul în care FMI favorizează stabilitatea financiară pe tot globul.
    Păstrându-ne angajat și adaptat la nevoile țării, oferim, de asemenea, informații despre cazurile din țară și modul în care am abordat cererea în domenii de actualitate emergente, precum riscul cibernetic și fintech.

 

Electronic Access:

Download PDF. Use the free Adobe Acrobat Reader to view this PDF file                                                                      

 

Citeşte mai mult...
 
Rezervele internaţionale – septembrie 2019 PDF Imprimare
Joi, 10 Octombrie 2019 08:05
      

                    

    

    La 30 septembrie 2019, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 35.423 milioane euro, față de 35.619 milioane euro la 31 august 2019.

În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 1.018 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice și altele;
  • Ieşiri de 1.214 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută şi altele.

Nivelul rezervei de aur este la 103,6 tone. În condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat la 4.540 milioane euro.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Balanţa de plăţi şi datoria externă – iulie 2019 PDF Imprimare
Vineri, 13 Septembrie 2019 18:38
                  

         În perioada ianuarie - iulie 2019p, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 6 025 milioane euro, comparativ cu 4 859 milioane euro în perioada ianuarie - iulie 2018; în structură, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 2 069 milioane euro, balanța serviciilor a înregistrat un excedent mai mare cu 436 milioane euro, balanța veniturilor primare a înregistrat un deficit mai mic cu 720 milioane euro, iar balanța veniturilor secundare a înregistrat un excedent mai mic cu 253 milioane euro.

 

 

Citeşte mai mult...
 
TERMENE.RO PDF Imprimare
Marţi, 27 August 2019 14:29
              Alege Termene.ro
     
    Termene.ro este o platformă completă care oferă informații oficiale și actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România
Poți să verifici orice indicatori, de la cifra de afaceri, profitul, pierderile sau datoriile unei firme, până la identitatea fondatorilor și istoricul lor în mediul de afaceri. Afli cu cine faci afaceri și urmărești evoluția unei companii: poți avea o imagine clară a situației financiare, primești rapid informații privind modificările aduse unei firme și ai acces ușor la dosarele firmelor trimise în judecată.
Valorile noastre ne fac ceea ce suntem
Creștem și învățăm permanent, însă convingerile noastre rămân mereu aceleași
Citeşte mai mult...
 
MF Executive Board: Governors to Vote on Removing Age Limit for the Position of Managing Director PDF Imprimare
Joi, 22 August 2019 09:37

 The Executive Board of the International Monetary Fund (IMF) made the following statement today:

 

             

   “The Executive Board has today recommended that the IMF Board of Governors vote to remove the age limit that currently applies to the position of IMF Managing Director. Since 1951, the IMF’s By-Laws have prohibited the appointment of a candidate aged 65 or over as Managing Director, and have also prohibited the Managing Director from serving past his/her 70 th birthday.

    Eliminating the age limit would bring the Managing Director’s terms of appointment into line with those of members of the IMF Executive Board, which the Managing Director chairs, and those of the President of the World Bank Group, who are not subject to an age limit.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 20 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie