Total Media News

IT
Tabletele Evolio trec la Android 4.0 PDF Imprimare
Miercuri, 23 Mai 2012 07:46

Toate tablete Evolio beneficiaza de azi de upgrade Android 4.0, anunta compania Televoice. Vorbim de tablete precum Evotab2, Neura Wi-Fi si Neura 3G.

                           

Upgrade-ul la Ice Cream Sandwich este gratuit, evident, si poate fi descarcat de aici.

Citeşte mai mult...
 
Eee Pad Transformer TF101 primeste un update OTA PDF Imprimare
Luni, 21 Mai 2012 16:16

Incercand sa rezolve o parte din problemele software ale lui TF101, ASUS a mai lansat un update pe calea aerului - OTA, pentru populara tableta.

                          

Crescand versiunea firmware-ului la 9.2.1.24, ASUS a  promis un impuls pe partea de stabilitate a primului Transformer.

Citeşte mai mult...
 
TechCover: Asus N56VM, un laptop multimedia la patru ace PDF Imprimare
Luni, 21 Mai 2012 07:42

Prin lansarea laptopului Asus N56VM, Asus devine prima companie care vine pe piaţă cu un produs ce include noua serie de procesoare Intel Ivy Bridge, procesoare Core de generatia a treia, notează TechCover.ro, care a testat produsul. Intel s-a bucurat de un succes enorm anul trecut cu seria de procesoare Sandy Bridge.

                                                      

În configuraţia testată, ASUS N56VM este laptop multimedia puternic, cu o estetică bună, destinat dar care poate fi folosit foarte bine şi pentru business, se descurcă excelent în aplicaţii complexe.

Citeşte mai mult...
 
Transmisiunile japonezilor sar la rezolutie 8K PDF Imprimare
Vineri, 18 Mai 2012 19:45

NHK sau Nippon Hōsō Kyōkai este principalul operator de televiziune din Japonia si un permanent inovator si dezvoltator de tehnologie. NHK lucreaza atat cu elemente hardware, cat si cu un continut la rezolutie mult mai mare decat cea intalnita pana acum.

                                 

Nu 3D-ul este viitorul, ci UHDTV-ul, asa sustin cei la NHK. Intr-o perioada in care abia s-au anuntat cateva panouri 4K, televiziunea japoneza cauta sa transmita continut la rezolutie 8K – 7680 x 4320. Si asta nu se intampla oricum, ci folosind  o infrastructura deja existenta si un set de tehnologii nu neaparat noi.

 

Citeşte mai mult...
 
Sony lanseaza doua noi camere foto: NEX-F3 si SLT-α37 PDF Imprimare
Vineri, 18 Mai 2012 09:40

Astazi, in cadrul expozitiei Sony World Photography Awards 2012, a avut loc lansarea a doua noi camere foto Sony NEX-F3 si SLT-α37. 

                                    

Noul Sony NEX-F3 este practic succesorul mai vechiului NEX-C3 si vine in ajutorul amatorilor care doresc sa realizeze imagini la o calitate cat mai apropiata de cea a unui DSLR dar cu ajutorul unui aparat compact usor de folosit si de transportat.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 58 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT