Total Media News

IT
NVIDIA isi imbraca doua placi video Fermi in haine de Kepler PDF Imprimare
Luni, 09 Aprilie 2012 13:41
  

Chiar daca inca nu a lansat chipseturi pe arhitectura Kepler, pentru a surprinde toate segmentele de piata, NVIDIA se pare ca a gasit o solutie mai ieftina, la propriu.

                          

Avand in vedere ca GPU-urile din seria Fermi GT 5xx nu au fost unele dintre cele mai slabe placi video, nici pe departe, printr-o initiativa recenta a NVIDIA, GT 520 si GT 510 de acum vor purta numele de GeForce GT620 si GeForce GT605. E adevarat, mai sunt implicate si cateva schimbari in aceasta tranzitie, insa sunt minore.

Citeşte mai mult...
 
Google se apropie de finalizarea primei tablete proprii PDF Imprimare
Duminică, 08 Aprilie 2012 11:07

Gandit ca un produs care ar trebui sa fie extrem de accesibil, in aceste zile pe internet incep sa apara din ce in ce mai multe informatii referitoare la prima tableta a celor de la Google.

                    

Desi nu vorbim de o tableta creata in-house de Google, ci mai degraba de un produs creat de catre ASUS sub atenta supraveghere a companiei din Mountain View, asemanator stilului in care au fost dezvoltate terminalele Nexus, respectivul produs ar trebui sa ajunga pe piata undeva in luna iulie a acestui an. Dupa ce a fost vehiculata initial o data de lansare pe parcursul lunii mai, Google a amanat respectiva initiativa in speranta de a crea un produs mult mai ieftin, si in final mai competitiv cu piata extrem de agresiva a tabletelor.

Citeşte mai mult...
 
iPhone 5 pare sa vina in iunie PDF Imprimare
Vineri, 06 Aprilie 2012 12:22

In afara de iPhone 4S, toate telefoanele de la Apple au fost lansate in luna iunie, iar majoritatea zvonurilor spun ca urmatoarea editie va urma aceasta traditie.

                   

Cele mai noi vesti vin din Japonia, unde Tokyo TV a reusit sa scoata niste declaratii foarte interesante de la un angajat Foxconn.

Citeşte mai mult...
 
Facebook primeste update pentru Retina Display PDF Imprimare
Miercuri, 04 Aprilie 2012 08:17

Facebook a lansat astazi pe AppStore un update-ul 4.1.1 pentru aplicatia dedicata sistemului de operare iOS a celebrului serviciu de socializare.

                                      

Printre micile "reparatii" s-a strecurat si functionalitate noua, sub forma suportului pentru rezolutia Retina.

Citeşte mai mult...
 
Motorola a lansat smartphone-ul Motoluxe in Romania PDF Imprimare
Vineri, 30 Martie 2012 07:57

Motorola a lansat in Romania smartphone-ul Motoluxe, cu Android 2.3 si touchscreen de 4 inci, numai bun de scris e-mailuri, navigat pe internet si vizionat filme.

           

Motorola Motoluxe are o camera digitala de 8MP cu auto focus, inca o camera frontala de tip VGA, pentru apeluri video. Are GPS, poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooth si are port USB. Mai mult, permite accesul la Android Market unde vei gasi mii de jocuri, aplicatii, muzica, carti si filme.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 62 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT