Total Media News

IT
Cursuri autorizate gratuite PDF Imprimare
Vineri, 23 Decembrie 2011 11:23

Cursuri autorizate gratuite pentru ocupatiile: Operator calculator - introducere, prelucrare si validare de date, Designer pagini web, Tehnoredactor, Inspector resurse umane, Secretar - Operator birotica


Asociatia Difuzorilor si Editorilor Patronat al Cartii deruleaza in perioada 2010-2012 proiectul COMPEDIT - Cresterea competitivitatii
economice prin orientarea profesionala, calificarea si recalificarea
persoanelor angajate din sectorul editorial POSDRU/80/2.3/S/59533.

Proiectul este finantat din fonduri europene si vizeaza orientarea,
consilierea profesionala, calificarea si recalificarea gratuita a
angajatilor si colaboratorilor din sectorul editorial.

 

  

Cursurile gratuite de calificare si recalificare derulate in cadrul
proiectului sunt autorizate (recunoscute la nivel national pe piata
muncii) si vizeaza urmatoarele ocupatii:

- Designer pagini web
- Tehnoredactor prelucrare de text si imagini
- Operator calculator introducere, validare si prelucrare de date
- Secretar, operator birotica
- Inspector resurse umane

Beneficiari
: angajati si colaboratori din sectorul editorial,
Conditii de acces: angajati cu minim studii medii.

Inscrierile se pot face zilnic la sediul ADEPC din Str. Petru Maior nr.
32, sector 1, Bucuresti sau online la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile (maxim 15/serie).

Acte necesare inscriere:

- Curriculum Vitae,
- C.I./B.I.,
- Ultimul act de studii (dupa caz, Bacalaureat / Licenta),
- Adeverinta salariat  Constantin Popoiu

Tel: 021.222.02.14
Tel/Fax: 021.222.02.13
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.compedit.ro

 
Pretul apelurilor in retelele de telefonie scade de la 1 ianuarie PDF Imprimare
Duminică, 18 Decembrie 2011 09:45
  

ANCOM va reduce, de la 1 ianuarie 2012, tarifele de interconectare pentru retelele de telefonie mobila cu pana la 30%, la 0,0405 euro pe minut, iar de la 1 septembrie tariful practicat de operatori va fi de 0,0307 euro pe minut.

 

 

Tarifele de interconectare, sau de terminare a apelurilor, sunt platite intre operatori pentru convorbiri in afara retelei. Ultima reducere a tarifelor de interconectare pe segmentul telefoniei mobile a avut loc la 1 ianuarie 2009 pentru operatorii Vodafone si Orange, iar pentru Cosmote, RDS&RCS si Telemobil la 1 iulie 2010. "Astfel, incepand cu 1 ianuarie 2012, tariful maxim pentru serviciile de terminare a apelurilor in retele de telefonie mobila va fi de 4,05 eurocenti pe minut. A doua etapa de reducere a tarifelor de terminare a apelurilor in retelele de telefonie mobila va avea loc la 1 septembrie 2012 cand se va practica un tarif de 3,07 eurocenti/minut", se arata intr-un comunicat al ANCOM.

Potrivit datelor autoritatii, reducerile din prima etapa sunt cuprinse intre 19% si 30%, pana la niveluri simetrice pentru toti operatorii de telefonie mobila - Cosmote, Orange, RCS&RDS, Romtelecom, Telemobil si Vodafone, urmate de o a doua etapa de reducere cu 24% a tarifelor tuturor operatorilor, incepand cu 1 septembrie 2012.

In privinta tarifelor de interconectare pentru retelele de telefonie fixa, nivelurile propuse au ramas neschimbate fata de cele propuse in consultare si anuntate de ANCOM in prima parte a lunii august.

Astfel, tarifele de interconectare pentru retelele de telefonie fixa care vor fi practicate de cei 52 de operatori de profil vor scadea cu 15% la 1 ianuarie, de la 0,97 eurocenti/minut la 0,82 eurocenti/minut, si cu 18% la 1 iulie 2012, la 0,67 eurocenti/minut, rezultand o reducere cu aproximativ 31% a tarifelor actuale de terminare a apelurilor in retelele de telefonie fixa pana la mijlocul anului viitor. "Tarifele nu vor mai putea fi diferentiate in functie de intervale orare", se precizeaza in comunicat.

Ultima reducere a tarifelor de interconectare pe segmentul telefoniei fixe a avut loc la 1 iulie 2009.

Tarifele propuse de ANCOM au fost stabilite pe baza unor analize comparative cu nivelurile tarifelor de terminare din alte state europene.

ANCOM urmeaza sa notifice noile tarife Comisiei Europene, Organismului autoritatilor europene de reglementare in domeniul comunicatiilor electronice (BEREC) si autoritatilor nationale de reglementare din celelalte state membre ale Uniunii Europene.
Comisia Europeana, BEREC si celelalte autoritati de reglementare vor putea transmite ANCOM comentarii si observatii in termen de o luna de la data notificarii.

Potrivit datelor ANCOM, piata telecom a scazut cu 6,6% in 2010, la 3,6 miliarde de euro (15,3 miliarde de lei).

 

 

 

*** sursa  :  www.incont.ro

 
3 orase romanesti sunt in topul mondial al conexiunilor la Internet PDF Imprimare
Marţi, 13 Decembrie 2011 08:15
 

Romania s-a clasat pe locul 4, cu o viteza de upload de 12,20 Kbps si pe locul 5 la download cu 25,78 Mbps, in fata unor state cu pretentii precum Germania (15,24 Mbps), Japonia (14,64 Mbps) sau Statele Unite (12,18 Mbps).  

 

   

     O pozitie foarte buna ocupa si Republica Moldova pe locul 9 cu o viteza de upload de 10,86 Mbps si pe 14 la download cu 17,79 Kbps, dintr-un total de 174 de tari.Topul a fost realizat pe o perioada de aproape doi ani, intre 31 mai 2009 si 30 noiembrie 2011, fiind necesare peste 100.000 de IP-uri unice pentru fiecare stat. Pe prima pozitie la upload s-a clasat Coreea de Sud cu o viteza de 27.01 Mbps, iar tara cu cea mai mare viteza de download este Lituania cu 31,7 Mbps.

 
    Clasamentul pe orase a fost fost realizat in acceasi perioada, necesitand peste 75.000 de IP-uri unice pentru fiecare localitate. Orasul cu cea mai rapida conexiune este Vilnius, capitala Lituaniei, cu o viteza de download de 36,43 Kbps si ipload de 28,35 Mbps
.
       Trei dintre primele zece orase la nivel modial sunt din Romania: Iasi pe locul sapte cu 29,49 Kbps, Bucuresti pe noua cu 28,73, iar Constanta pe zece cu 28,52 Kbps. Alte localitati romanesti in primele 30 de orase din lume sunt: Timisoara pe locul 14 cu 25 Kbps, pe 18 Cluj Napoca cu 23,95, iar pe 24 Chisinau cu 20,32 Kbps.    Totul a fost realizat de Ookla, una dintre primele companii in domeniul aplicatiilor de testare si diagnosticare a aplicatiilor web. Clasamentele se realizeaza pe baza a miliarde de teste realizate pe speedtest.net si pingtest.net, din cele mai diverse locatii: locuinte, sedii de companii, scoli etc.Testeaza-ti viteza conexiunii Internet pe speedtest.net .

 

 

 

Sursa: netindex.com

 

,
 
Nokia N9 PDF Imprimare
Duminică, 04 Decembrie 2011 12:49

Nokia  N9    si  in  Romania   

 Îţi prezentăm un smartphone cu un ecran generos, pe întreaga suprafaţă a telefonului. Are un aspect plăcut datorită suprafeţei de sticlă curbată, rezistentă la zgârieturi, care se îmbină perfect cu corpul compact al telefonului. Există inovaţie chiar şi în cel mai mic detaliu. Afişajul AMOLED plin de culori aduce totul la viaţă, iar sticla curbată îţi permite să glisezi mai uşor degetul pe ecran  pentru  a  parcurge  aplicatiile . 

 

Un mod mai bun de a utiliza un telefon

Totul se rezumă la o simplă glisare a degetului pe ecran. Datorită acestei idei, utilizarea telefonului pare lipsită de efort şi naturală. Nu există taste pentru întoarcere la pagina anterioară sau la ecranul principal - doar un flux continuu de aplicaţii. Glisează degetul pe orice colţ al afişajului pentru a reveni la ecranul principal, apoi comută între cele trei ecrane principale.

     

Aşa trebuie procedat


  Trei afişaje uşor de utilizat, cu tot ce ai nevoie. Deschide o aplicaţie nouă din cunoscutul ecran Aplicaţii sau comută pe ecranul Aplicaţii deschise pentru a trece de la o aplicaţie deschisă la alta - o opţiune excelentă pentru reluarea lucrului cu aplicaţia de unde ai rămas. Ecranul Evenimente este locul în care poţi vedea ce se întâmplă în lume, în timp real. Cele mai noi ştiri de pe Facebook şi Twitter, e-mailuri în timp real şi alte notificări, toate într-un singur loc. 

Aplicaţia Hărţi este din ce în ce mai bună


   Ajungi unde doreşti cu ajutorul funcţiei gratuite de navigaţie pietonală şi auto şi indicaţii vocale de deplasare pas cu pas. Găseşti cele mai interesante locaţii din oraşul tău,

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 69 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT