Total Media News

IT
Dell lansează un hibrid : Inspiron 13 7000 PDF Imprimare
Marţi, 09 Septembrie 2014 12:28

a anunţat noul său hibrid 13 7000.



                            

            Conform siteului  playtech.ro  , fără a avea un nume foarte atrăgător, cel mai recent hibrid al celor de la Dell s-ar putea să fie soluţia perfectă pentru cei care căutau combinaţia ideală între o tabletă de mari dimensiuni cu Windows 8.1 şi un notebook.

           Puteţi percepe prezenţa stylus-ului şi a balamalei rabatabile la 360 de grade ca fiind un bonus dedicat profesioniştilor aflaţi într-o perpetuă deplasare.

Citeşte mai mult...
 
smartphone-urile BlackBerry au crescut vinzarile cu 15% în trimestrul al doilea PDF Imprimare
Duminică, 17 August 2014 17:37

   Vânzările de smartphone-uri ale BlackBerry au crescut cu 15% în trimestrul al doilea, la 1,5 milioane de unităţi, datorită implemetării cu succes a planului de afaceri al CEO-ului John Chen, dar se plasează cu mult sub nivelul înregistrat în perioada similară a anului trecut, relatează Bloomberg.

                

                                    

   Livrările au urcat de la 1,3 milioane în primele trei luni şi corespund unei cote de 0,5% pe piaţa mondială a smartphone-urilor, aflată în creştere.

   Din noiembrie 2013, de când Chen a venit la conducerea companiei canadiene, BlackBerry a mutat centrul de greutate al afacerii de la vânzarea de produse către consumatori individuali la vânzarea de servicii software către firme şi instituţii guvernamentale.

   Cu toate acestea, compania a încercat să-şi păstreze utilizatorii fideli, prin repunerea în vânzare a modelului BlackBerry Bold şi a lansării modelului Z3 pe piaţa din Indonezia, în luna mai.

Citeşte mai mult...
 
Think twice before using remanufactured toner PDF Imprimare
Miercuri, 06 August 2014 19:36

       Is  your  business  using  remanufactured  toner ?

      If so, you’re probably doing so to save money and reduce waste.


                                    

    But did you know that it might be hurting your business instead of helping it? It’s true. Here are a few things you may not have realized about remanufactured toner.

    1. It’s not very reliable and may harm your printer.
   Because the critical cartridge components of remanufactured toner are reused, they can very easily be damaged or near the end of their usable life. In other words, they’re more likely to fail. Plus, these reliability problems can cause damage to your printer. Lyra Research found that nearly 1 in 10 LaserJet customers using non-HP cartridges end up with a damaged printer that requires cleaning or repair, and 26 percent experience printer downtime as a result of cartridge problems [1].

Citeşte mai mult...
 
Nokia a numit pe Ramzi Haidamuksen in functia Vice Presedinte al Nokia Technologies Group PDF Imprimare
Joi, 24 Iulie 2014 20:21

    Nokia a numit pe Ramzi Haidamuksen   in  functia  Vice Presedinte al  Nokia Technologies Group  și membru al Comitetului executiv Nokia GroupNokia a anunțat astăzi numirea lui Ramzi Haidamuksen  in  functia  de  Vice Presedinte  al   Nokia Technologies Group   și membru al Comitetului executiv Nokia Group de la 03 septembrie 2014

                                            

  Haidamus este un expert în tehnologie de sunet virtual, și el are o experiență puternică în managementul afacerilor și a inovării. Haidamus este un inginer care a lucrat pentru cea mai mare parte a carierei sale cu Dolby Laboratories, compania care acțiunile sale au crescut cu 72 de milioane de dolari în compania de aproape un miliard de dolari într-o companie publică de succes.

   Haidamus Dolbyssa a lucrat timp de 17 ani în mai multe poziții, cel mai recent în poziții de management operațional.

   El a condus o serie de proiecte inovatoare, inclusiv standardele Dolby DVD și Blu Ray și dezvoltare de tehnologie. El are experiență în dezvoltarea de noi tehnologii de tip incubator de mediu, precum și nouă creștere de afaceri, inclusiv filiala Dolby Via presedinte Corporation licențiere și CEO.

   "Ramzilla este combinația perfectă de tehnologie know-how, aptitudini de management și experiență pentru a conduce inovația în tehnologie de ultimă oră a afacerii noastre", a declarat Rajeev Suri, CEO al Nokia.

    "La primirea dvs. Nokia Ramzin Technologies ca Vice President, și vom continua să investim în cercetare și dezvoltare, suntem într-o poziție excelentă pentru a stimula inovația și mediul de afaceri de acordare a licențelor Acest lucru ne duce spre obiectivul nostru de a fi lider de tehnologie din lume, cu tot -. Ambele oameni si echipamente -. Poate fi conectat la unul pe altul"

Citeşte mai mult...
 
Cel mai bine vândut Windows Phone : Nokia Lumia 520 PDF Imprimare
Miercuri, 16 Iulie 2014 08:34

Am auzit deja de la Microsoft că Windows Phone a crescut cu 91 procente în fiecare an. Nokia Lumia 520 este unul dintre aceste motive.

   Creșterea explozivă de care a beneficiat segmentul de smartphone-uri cu Windows Phone se datorează unor modele entry-level precum Nokia Lumia 520.

             

       

      Personal  nu sunt  incintat  de  designul  acestui  Nokia , desi sunt  fun  Nokia.

      Lumia 520 este așadar, cel mai bine vândut Windows Phone de la începutul acestei platforme, numărând nu mai puțin de 12 milioane de unități. Popularitatea acestui model vine în primul rând din prisma prețului foarte atractiv și al specificațiilor tehnice rezonabile.

   Nokia Lumia 520 are un ecran IPS cu 800×480 pixeli, 8 GB stocare internă, 512 MB RAM un slot microSD, suport HSDPA și nu în ultimul rând, un procesor dual-core de 1 GHz. Acesta a fost înlocuit pe parcurs cu modelul Lumia 630 care este echipat tot cu 512 MB memorie RAM. Cantitatea de memorie de lucru nu este o problemă pentru sistemul de operare care a demonstrat că poate rula foarte fluid și pe astfel de dispozitive.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 31 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT