Total Media News

IT
COSMOTE Business Complet: Internet nelimitat, tabletă ..................... PDF Imprimare
Joi, 10 Iulie 2014 10:36

             Clienţii companii ai COSMOTE România pot opta pentru COSMOTE Business Complet, un pachet de comunicare ideal pentru orice business dinamic şi de succes, disponibil pentru contractele semnate pe 24 de luni.

                                             

      COSMOTE Business Complet include:

      • Internet COSMOTE nelimitat timp de 24 luni, la viteză 4G;
      • Acces la ediţia digitala a Ziarului Financiar, în secţiunea ZF Print de pe ZFCorporate.ro 24 luni;

      • Tableta HP ElitePad 1000 cu o configuraţie foarte puternică: cu 4 GB RAM, 64 GB, ecran multi-touch de 10.1” rezoluţie 1920x1200 px. Full-HD cu Gorilla® Glass 3, WIFI, 4G, conectare WIDI la echipamente compatibile;
• Husa HP ElitePad şi tastatură HP Slim Bluetooth;


• Sistem de operare Windows 8.1 şi Office 2013 preinstalate cu multiple conturi de utilizator pe aceeaşi tabletă; în plus, este asigurat gratuit spaţiul de stocare în cloud de 15 GB, prin OneDrive.

“COSMOTE Complet înseamnă, în primul rând, să fii conectat pe toate fronturile, atribut care în afacerile de succes este esenţial. De aceea ne-am ales şi parteneri pe măsură, prestigioşi, fie că vorbim de presa economică, de industria de echipamente IT sau software”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial - Segment Business, Romtelecom şi COSMOTE România.

Citeşte mai mult...
 
Cameră foto avansată RX100 II cu senzor de tip 1.0 PDF Imprimare
Joi, 03 Iulie 2014 18:25

                               

    Imagine nealterată

    Performanţe neegalate, comoditate multifuncţională.

     Obiectiv mai larg şi mai luminos, vizor OLED încorporat cu strat de protecţie ZEISS T *, procesor BIONZ X şi multe altele. Totul este aici într-un pachet elegant, uşor de transportat şi plăcut de utilizat.

    Fotografii mai apropiate sau la unghiuri mai largi

    Obţineţi o panoramă gigantică – sau prim-planul perfect.

     Produs sub renumita marcă ZEISS, obiectivul F1,8-2,8 Vario-Sonnar® T* de 24-70 mm oferă un nivel înalt de flexibilitate, permiţând acestei camere foto digitale de lux să realizeze panorame şi prim-planuri, cu un zoom uşor de utilizat.

Citeşte mai mult...
 
Telefonul care nu poate fi spionat : Blackphone ? PDF Imprimare
Marţi, 17 Iunie 2014 07:56

    Blackphone, smartphone-ul care combină cele mai noi tehnologii de criptare pentru a garanta intimitatea utilizatorilor, va ajunge la cumpărători în trei săptămâni.

          

    Blackphone a fost prezentat la Mobile World Congress, în Barcelona și are un preț de 629 de dolari. El a putut fi achiziționat la precomandă și stocurile s-au epuizat în numai două săptămâni.

   Smartphone-ul antispionaj este produsul unui parteneriat dintre producătorul Geeksphone, cunoscut pentru telefoane cu Mozilla OS, și Silent Circle, o companie renumită la nivel global pentru serviciile de securitate și criptografie pe care le oferă.

  Nu e de mirare că Blackphone s-a dovedit a fi un produs dorit de multă lume, mai ales după ce Edward Snowden, fost angajat al serviciului de inteligență NSA, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare legate de spionajul în masă al internauților.

Citeşte mai mult...
 
Thecus Enterprise NAS suportă acum și HDD-uri de 6 TB PDF Imprimare
Marţi, 13 Mai 2014 13:20

     NAS-urile Enterprise de la Thecus oferă acum și suport pentru HDD-urile de 6 TB. Stai puțin… există HDD-uri de 6 TB?

       

      Se pare că da, acestea vin de la Seagate și au fost anunțate recent, iar Thecus, chiar dacă acum câteva săptămâni spunea că în sistemele lor pot fi instalate doar unitățile de disc de 5 TB, acum pentru segmentul de Enterprise, oferă compatibilitate și pentru cele de 6 TB.

     Așadar, dispozitivele NAS (Network Attached Storage) de la Thecus suportă nativ HDD-urile de 5 TB , iar cele pentru segmentul profesional au primit un update și pentru discurile de 6 TB. Referindu-ne la tabelul de specificații, din care reiese faptul că folosind discuri de 5 TB putem ajunge la o capacitate totală de stocare, în sistem cascadă cu mai multe dispozitive NAS, acum la acea valoare de 3.125 petabytes putem adăuga încă 640 TB dacă se instalează în locul acestora, HDD-uri de 6 TB.

Citeşte mai mult...
 
Esti dezvoltator de aplicatii si vrei sa le faci cunoscute la cat mai multe companii ? PDF Imprimare
Luni, 12 Mai 2014 13:45

      Cautam cel mai bun concept de aplicatie de business

             

      Esti dezvoltator de aplicatii si vrei sa le faci cunoscute la cat mai multe companii? Inscrie-te in concurs, creaza un film in care explici felul in care aplicatia ta poate ajuta companiile in munca zilnica si vei aparea pe primul Business Wall of Fame! Daca aplicatia ta primeste cele mai multe voturi, vei castiga premii substantiale. Aplicatia ta poate deveni vedeta unei campanii de promovare in valoare de 30.000 euro derulata de Romtelecom, sau poti beneficia de o investitie pentru dezvoltarea aplicatiei de pana la 80.000 euro si poti fi partener Deutsche Telekom, aplicatia ta ajungand astfel la 1,3 milioane clienti din 6 tari.

      Ce trebuie sa faci?

1. Completeaza formularul de inscriere
Te rugam sa descrii intr-o fraza felul in care aplicatia ta poate ajuta oamenii de afaceri si incarca un film de 30 de secunde. Aici gasiti instructiuni pentru crearea materialului video.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 32 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT