Total Media News

IT
Huawei a lansat un smartphone ultra rapid la Barcelona PDF Imprimare
Marţi, 25 Februarie 2014 19:22

      Huawei   a   lansat  smartphone-ul  Huawei  Ascend G6 4G  in cadrul  targului international  Mobile World Congress 2014.

                                         

   Noul smartphone Huawei are un ecran qHD de 4,5 inci, o camera frontala de 5 megapixeli si interfata Emotion UI 2.01. Avand o grosime de 7,85 mm si o greutate de 115 grame, Ascend G6 4G a fost inspirat de designul “dublu C” al smartphone-ului Ascend P6. Noul smartphone este disponibil in mai multe variante de culori, inclusiv negru cu reflexii gri metalizate, roz cu elemente aurii, sau alb cu roz sau auriu.

Pentru modelul Huawei Ascend G6 exista si o versiune 3G cu o grosime de 7,5 mm, disponibila in variantele de culoare negru, alb, roz, auriu sau albastru.Cel mai nou smartphone din portofoliul Huawei are la baza un procesor quad-core de 1,2 GHz si o baterie rezistenta Lithium Polymer de 2000 mAh, care economiseste pana la 30% din energia consumata. 

Citeşte mai mult...
 
PS4 se vinde bine, jocurile de Xbox One se vand si mai bine PDF Imprimare
Duminică, 16 Februarie 2014 10:13

           Un studiu recent al celor de la NPD scoate la iveală nişte statistici foarte interesante vizavi de competiţia dintre 

                  

    Deşi statisticile nu influenţează neapărat decizia de achiziţie sau, mai bine zis, nu ar trebui să o influenţeze, ne oferă o viziune de ansamblu a pieţei şi acest detaliu nu trebuie neglijat.

    Cel mai recent studiu al celor de la NPD, vizavi de consolele next-gen, scoate la iveală niste particularităţi foarte interesante vizavi de cine este în faţă la capitolul vânzări. Aparent,  este cea mai bine vândută consolă la ora actuală dintre modele recente. Nici măcar Nintendo Wii U care are aproximativ un an pe piaţă nu se apropie de performanţa uneltei de gaming create de Sony. Deşi Xbox One nu o duce rău, fani acestui produs trebui să trăiască cu regretul că nu folosesc cea mai populară consolă din lume. Guy Longworth, purtătorul de cuvânt al Sony a reuşit să şi întoarcă cuţitul în rană, afirmând că PS4 ,,se vinde aproape de două ori mai bine decât următorul competitor”, fiind o aluzie directă la noul Xbox.

Citeşte mai mult...
 
Cel mai precis monitor Dell de pina acum PDF Imprimare
Miercuri, 29 Ianuarie 2014 21:24

                   Dell   UltraSharp   UP2414Q

                              


     Descoperiţi-vă inspiraţia şi vedeţi un nou nivel de claritate în creaţiile voastre, cu un monitor de 24" ce dispune de rezoluţie Ultra HD şi cea mai mare densitate de pixeli de pînă acum.
Ultra HD 3840 x 2160: Obţineţi de patru ori rezoluţia Full HD şi vedeţi cele mai fine detalii din scheme, desene şi fotografii.
     Culori vii, de încredere: PremierColor oferă adevărata precizie a culorilor, precum şi acoperire 99% AdobeRGB şi 100% sRGB.
     Ajustabil la modul în care lucraţi: unghiuri de vizualizare ultrawide, plus înclinare, rotire, pivotare şi reglarea înălţimii permit o vedere fără limitări.

Citeşte mai mult...
 
Intel Security inlocuieste brand-ul McAfee PDF Imprimare
Vineri, 24 Ianuarie 2014 14:29

             Provision Enterprise Technology Solutions, liderul pietei de securitate a informatiei din Romania, furnizor de servicii profesionale, anunta faptul ca, incepand cu 2014, brand-ul McAfee va fi cunoscut sub numele de Intel Security .

                                

   McAfee, o companie apartinand Intel Corporation, a fost achizitionata de catre Intel in anul 2010. Revizuirea identitatii este un pas inainte si reprezinta un angajament in aplicarea resurselor Intel si trasabilitatea dovedita a performantei, incredere si inovatie in revolutionarea lumii securitatii digitale.

   Noile modificari ale brand-ului nu vor duce la schimbari imediate in ceea ce priveste produsele, solutiile, serviciile si personalul din cadrul echipei McAfee. Procesul de rebranding va avea loc in decursul unui an, pe masura ce apar produse noi.

Citeşte mai mult...
 
Prima statie de lucru Ultrabook din lume PDF Imprimare
Vineri, 17 Ianuarie 2014 20:40

    Cea mai uşoară staţie de lucru mobilă de la HP - noul model HP ZBook 14 utilizează grafica 3D profesională impresionantă.

              
   Această staţie de lucru extrem de subţire şi personalizabilă este suficient de uşor de transportat şi, de asemenea, suficient de puternică şi de fiabilă pentru a o utiliza pe parcursul zilei de lucru. Designul simplu şi inovator este impresionant.
    Consolidaţi resursele staţiei de lucru şi vă conectaţi de la orice computer din orice loc. Cu HP Remote Graphics Software (RGS), puteţi să colaboraţi cu colegii sau să utilizaţi puterea serverelor şi a staţiilor de lucru de la birou. Staţia de lucru mobilă de la HP beneficiază de cele mai recente procesoare din a patra generaţie Intel Core şi este optimizată pentru un echilibru excelent între eficienţa energetică şi performanţele remarcabile.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 34 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT