Total Media News

IT
SAPPHIRE Technology lanseaza primele modele din seria R7 260X de la SAPPHIRE PDF Imprimare
Duminică, 12 Ianuarie 2014 21:01

      In continuarea lansării de plăci grafice bazate pe arhitectura GCN (graphics core next) de la AMD, SAPPHIRE Technology lansează primele modele din seria R7, ce adoptă multe dintre caracteristicile seriei R9 dar la un preţ mai accesibil.

                     

    Modelul R7 260X de la SAPPHIRE se adresează în mod special gamerului dar beneficiază de caracteristici avansate pentru utilizatorul de acasă sau cel profesionist. Cu 2GB de memorie GDDR5 cu overclocking din fabrică la 1650MHz (6.6GHz efectivi), 896 procesoare stream şi clock-uri de 1150MHz această placă dispune de performanţe mai mult decât decente.

Cu suport pentru DirectX 11.2 arhitectura este realizată pentru a rula cele mai noi aplicaţii şi jocuri chiar şi la rezoluţii HD sau chiar mai mult. Pentru optimizarea performanţelor se pot utiliza mai multe plăci grafice în configuraţie AMD CrossFire pe o placă de bază compatibilă.

Citeşte mai mult...
 
Amped Wireless anunta un router de putere mare AC1900 PDF Imprimare
Duminică, 05 Ianuarie 2014 19:02

             Amped Wireless, producătorul american de routere wireless de putere mare a lansat astăzi noua familie de routere AC 1900.

                        

     Se pare că veștile despre noi produse lansate încep să vină cu 3-4 zile înainte de deschiderea celui mai mare targ de consumer electronics, CES 2014. Amped Wireless, unul dintre producătorii mai puțin cunoscuți pe piața noastră a lansat noua gamă de produse din seria AC1900, produse ce funcționează pe cel mai nou standard wireless 802.11 ac. Acesta oferă viteze de transfer Gigabit pentru toate dispozitivele conectate intre ele.

    RTA30 Hight Power AC1900 Wi-Fi Router dispune de 8 antene radio, antene de tip dual band, si 16 amplificatoare de putere dedicate. Router-ul include un port USB 3.0 pentru dispozitivele de stocare sau auxiliare ce se pot conecta pe acesta. Router-ul dispune de o mulțime de opțiuni de management și pentru controlul parental, sau software ca rețele de tip quest și ajustări fine ale routăarii pachetelor și al semnalului de wireless.

Citeşte mai mult...
 
Romania a coborat pe locul 13 in topul mondial al vitezei medii de conectare la internet PDF Imprimare
Joi, 26 Decembrie 2013 22:39

 

      Romania a coborat pe locul 13 in topul mondial al vitezei medii de conectare la internet, de pe pozitia a noua la sfarsitul anului trecut, dar s-a mentinut in top 10 in Europa, dupa ce, in 2010, internetul romanesc era cel mai rapid de pe continent si al patrulea in lume.

                                            

   Viteza medie de conectare la internet in Romania, inregistrata de compania americana Akamai in raportul trimestrial "Starea Internetului", a crescut cu 3,6% in primul trimestru raportat la ultimele trei luni din 2011, la 6,6 megabiti pe secunda (Mbps), in scadere cu 0,3% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut, transmite Mediafax.

   Romania a coborat, astfel, de pe locul al cincilea pana pe pozitia a opta in regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Cele mai rapide tari din afara Europei prezente in topul regional sunt Emiratele Arabe Unite, cu o viteza medie de 4,7 Mbps (locul 19 in regiune, respectiv 33 in lume) si Turcia, cu 2,9 Mbps (23 in regiune, 58 in lume).

   Topul european este condus de Olanda, cu 8,8 Mbps, urmata de Elvetia, 8,1 Mbps, Irlanda, 7,3 Mbps, Cehia si Belgia, 7,1 Mbps, Finlanda, 6,9 Mbps si Danemarca, 6,7 Mbps. Suedia se plaseaza in top cu o pozitie sub Romania, cu o viteza medie de 6,3 Mbps, urmata de Ungaria, 5,9 Mbps si Germania, 5,8 Mbps.

Citeşte mai mult...
 
Primul computer portabil din lume cu tehnologie Leap Motion integrată PDF Imprimare
Joi, 12 Decembrie 2013 08:45

       Primul computer portabil din lume cu tehnologie Leap Motion integrată

                         

    Bucuraţi-vă de navigarea revoluţionară cu acurateţe desăvîrşită pe computerul portabil HP ENVY 17 Leap Motion SE, utilizînd mişcări naturale ale mîinilor în aer, graţie tehnologiei Leap Motion integrate.

     Tehnologia revoluţionară merită aplicaţii revoluţionare. La Airspace, magazinul de aplicaţii Leap Motion, găsiţi aplicaţii care pot fi controlate într-un mod cu totul nou, prin mişcări ale mîinilor în aer, care sunt interpretate rapid şi precis. Afişajul Full HD strălucitor, în culori vii, cu diagonala de 43,9 cm (17,3"), placa video performantă (NVIDIA GeForce GT 750M cu 4GB) şi procesorul Intel Core i7 din generaţia a 4-a dau viaţă ecranului.

Descoperiţi mai multă muzică într-un mod complet nou cu HP Connected Music. Creaţi liste de redare utilizînd propria colecţie muzicală şi serviciile preferate de transmisie în flux.

Citeşte mai mult...
 
SpaceGlasses, un nou dispozitiv pentru realitatea augmentata PDF Imprimare
Duminică, 10 Noiembrie 2013 13:42

           Startup-ul pe nume META va lansa în curând o versiune pentru dezvoltatori al variantei SpaceGlasses, un concept interesant pentru realitatea augmentată.

                      

   Cu ajutorul lui SpaceGlasses utilizatorul va putea interacționa cu obiectele 3D create de realitatea augmentată. Există desigur similarități cu Google Glass unde, există însă o singură lentilă controlată prin comenzi vocale, și cu Oculus Rift care este practic un ecran complet ce acoperă ochii. SpaceGlasses pot detecta poziția degetelor în spațiu și permit manipularea obiectelor 3D prin “atingerea” acestora.

 

   Chiar daca ochelarii par destul de mari, în curând aceștia ar putea fi la fel de subtili ca o pereche de ochelari de soare obișnuiți, oferind astfel și un confort net superior. Varianta pentru dezvoltatori a lui SpaceGlasses va fi distribuită în cursul lunii Ianuarie. Aceștia pot fi comandați începand de acum, însă la un preț destul de ridicat de 667 dolari. Chiar dacă reprezintă doar jumătate din suma pe care o plătești pentru GoogleGlass, SpaceGlasses nu sunt deloc ieftini.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 35 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT