Total Media News

IT
DELL Inspiron 15 PDF Imprimare
Luni, 04 Noiembrie 2013 18:59

                
Preţ: 1879 lei (TVA inclus)
 
Garanţie 24 luni (CIS)
 
 
 
Specificaţii tehnice
Citeşte mai mult...
 
Noul smartphone revolutionar LG G Flex PDF Imprimare
Miercuri, 30 Octombrie 2013 09:48

      Avand in vedere cateva elemente introduse , termenul de revolutionar este cel mai potrivit in asociere cu aparatul.

                           

      De cateva saptamani am tot detaliat cele doua smartphone-uri cu display-uri curbate, LG G Flex si Samsung Galaxy Round. Desi panoul unuia este curbat de alungul telefonului si panoul celui de al doilea este curbat pe latul terminalului, exista si cateva similaritati intre ele. Cea mai importanta consta in disponibilitatea redusa, limitata in ambele cazuri la Coreea de Sud, tara mama atat a celor de la LG cat si a celor de la Samsung.

Citeşte mai mult...
 
Noile tehnologii TV, in toamna 2013 PDF Imprimare
Luni, 14 Octombrie 2013 19:35

    In aceasta toamna, pe langa trendul clar sugerat de producatorii TV, ma refer aici la formatul 4K, coreenii si taiwanezii se pare ca au altceva in minte la capitolul tehnologii tv si chiar cauta colaboratori pe aceasta tema.

                      

    In aceasta ordine de idei, pot spune ca am vazut cu adevarat cel mai subtire TV OLED. S-a intamplat la IFA 2013 si vorbesc de o grosime de numai 4,5 mm. Da, stiu, mai subtire decat un smartphone de actualitate! Desigur, diagonala era de 55 inci si era la stadiul de prototip, urmand sa intre in productie abia peste cel putin un an de zile. Oricum, e interesant ca discutam tot de un panou cu rezolutie 4K.

Citeşte mai mult...
 
ASUS Zenbook UX301 – Mai usor, mai subtire, mai performant PDF Imprimare
Joi, 26 Septembrie 2013 20:22

      ASUS a prezentat astazi cele doua variante de Zenbook UX301 si noul Transformer Book Trio, toate intr-un cadru informal si presarat cu detalii picante.

                              

      ASUS Zenbook UX301 este cel mai subtire, elegant si performant ultrabook al productorului. Printre caracteristicile cu adevarat deosebite ale acestuia se numara capacul display-ului care este protejat de Gorilla Glass 3 atat pe ecran cat si pe suprafata acestuia, configuratia de top ce include cele mai noi procesoare Intel Haswell, si ecranul cu o rezolutie WQHD de 2560×1440 pixeli. Tot la nivel de configuratie merita mentionat faptul ca nu au incaput in acesta decat SSD-uri pe conector mSATA cu capacitati de 128 sau 256 GB, insa detine o placa grafica Nvidia GT730M.

Citeşte mai mult...
 
Diferente si asemanari iPhone 5C vs iPhone 5 PDF Imprimare
Miercuri, 11 Septembrie 2013 15:28

    In cadrul prezentarii Apple, s-a vorbit despre aceeasi configuratie hardware , exista insa diferente, sa vedem despre e vorba.

                                        

     Desi in teorie iPhone-ul din plastic si iPhone-ul 5 sunt similare, la o privire aruncata pe specificatii putem observa clar ca numarul trasaturilor similare este egal cu cel al elementelor care fac diferenta.

     Tranzitia de la sticla si aluminiu la plastic sau policarbonat nu putea sa vina si fara alte compromisuri. Din acest motiv, noul iPhone este mai gros si mai greu decat generatia precedenta. Are 132 grame in loc de 112 grame, iar in cel mai gros punct are 8,97 milimetri in loc de 7,6 milimetri. Partea buna, se pare ca este varietatea foarte mare de culori in care vom putea achizitiona noul terminal.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 36 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT